Ogrenci evi duzeni

Ben bir başak burcuyum, bu kadar değil benim yaptığım temizlik ama yinede kendi davranışlarımı görür gibi oldum. :) Tek farkla bazen kendimi durdurabiliyorum.

Bunun çaresi sanırım boşvermek. Çok fazla kafaya takmamak. Ama yapabilir miyiz ki? :)

Ben de evdeki eşyaların yeri değiştiğinde kendimi kötü hissediyorum. Gözüme her şey düzenli gözükmeli.
Yoksa ders çalışmayı bile erteliyorum düzeltme uğruna.

Allah kolaylık versin, öğrenci olarak söylüyorum. İnşallah beynimizdeki düzen ve temizlik düşüncelerini küçültebiliriz. :))

Uzmana tekrar git

Bu davranışlarını not al öyle anlat

Dışarıda tuvalete gider misin arkadaşının pis dağınık vs evinde rahatsız olur musun

Yok tek basimayim. Sorun bu iste temiz olsa da kirli gibi geliyor. Hergun bisey buluyorum deli gibi priz ici falan silmek istiyorum.
Bende senin gibiydim canim...
O yuzden de cok gerilim basagrisi cekiyordum...
Ne zamanki dusuk dozda antidepresan ilac kullandim..
Normale dondum..
Doktor kontrolunde tabi..

Uzmana tekrar git

Bu davranışlarını not al öyle anlat

Dışarıda tuvalete gider misin arkadaşının pis dağınık vs evinde rahatsız olur musun
Disarda asla tuvalete gidemem. Ama arkadasimdan rahatsiz olmam. Herkes benim gibi olmak zorunda degil ama ben hep duzenli olmak zorundaymisim gibi.

Ya ogrenci evinin dueni ne oalack zaten bir baza bir dolap ayagi kirik bir masa birde eski tip koltuk vRdir en 2.elinden
Tek yasiyormussun kim kirletiyorda bu kadar kasiyorsun

Senin yaptığın şu temizliği çoğu evli hatun yapmıyor. Mesela ben
Çok kasmamak lazım. Öğrenci evi sonuçta görücü gelmiyor.
Sende biraz takıntı olmuş sanırım. Psikolojik destek alman yardımcı olabilir kendini frenleyemiyorsan.

harecik,
ailenin gelmesinden bir gun once evini detayli temizle. gelecekleri sabah da bir toz alip, yerleri supur. yeter. ogrenci evi denilen yer utude omlet - su isiticida makarna yapilan bir yerdir. kimse senden yeni gelin evi bekleyemez :)

Bende ayniyim nasil kurtulsak az once isim bitti yerleri camasir suyla gunde 2 kez siliyorum toz almayi saymiyorum bile hemde benim 9 aylik bebegim var nasil rahatlasak ama ev kirli gibi geliyor hep silip supuresim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…