merhaba arkadaslar bu sıze ilk yazım benım söyle bı sorunum var biz ( annem ve ben) okudugum okula 60 dk yol uzaklıgında yasıorum annemın yanlız kalmaması ıcın sehır dısına cıkmak ıstememıstım 1. yılımda okula gıdıs gelıs yaparak devam ettım ve acıkcası bununbı cok sıkıntısını yasadım gerek sınav dönemı gerek kıs aylarında bu durumdan yeterınce rahatsız olunca otutrup annemle konustum ve okula yakın yerde öğrencı evıne cıkmak ıstedıgımı belırttım annem bu konuda bna destek oldu ve ben dönem bıtmeden bı arkadasımla ev tuttum yanlız benım 3abım var onlar benım eve cıkma konusunda olumlu dusunmuyorlar ve bız anne kız bırlık olup eve cıktıgımı abımlere sölemedık abılerım memur ve hepsı sehır dısında oldugu ıcın bı sıkıntıyla karsılasacagımızı dusunmemeıstık takı en buyuk abımın tayını yanımıza cıkana kadar ev konusnu bırebır gündeme getıremıoruz tepkı göstermesınden cekındıgımz ıcın bu konuyu nasıl abıme acarım ne sekılde ıah edıp bnı anlamalarını saglarım bılemıyorum bna bu konuda yardımcı olur musunuz.... sımdıden tesekkurler