Öğrenci eviymiş

Onların minimal yaşam tarzından haberi yok bunun bi yaşam tarzı olduğunu anlayamıyorlar. Bazı şeyler imkan meselesi değil tercih meselesi. Sizin bu şekil bi yasam tarzını benimsediginizi anlayamıyorlar sanırım imkânınız bu kadarina yetti sanıyorlar. Sanki herkesin suslu ve çok eşyası olmak zorunda. Benim de kayinvalideme esyam az ve yetersiz geliyor sürekli evime biseyler alıp kendi evi gibi her yeri doldurma derdinde :KK51:

Onların minimal yaşam tarzından haberi yok bunun bi yaşam tarzı olduğunu anlayamıyorlar. Bazı şeyler imkan meselesi değil tercih meselesi. Sizin bu şekil bi yasam tarzını benimsediginizi anlayamıyorlar sanırım imkânınız bu kadarina yetti sanıyorlar. Sanki herkesin suslu ve çok eşyası olmak zorunda. Benim de kayinvalideme esyam az ve yetersiz geliyor sürekli evime biseyler alıp kendi evi gibi her yeri doldurma derdinde :KK51:

Anladigim kadariyla esyam az gelmis benimde. Vitrin, konsol, cok dolap yok diye galiba. Ben eksigim oldugunu dusunmuyordum ama eksiklik kabul edildiginden alamadim filan sandilarsa

Bu arada konunuz aklıma onedio.com da bir yazı vardı onu getirdi "yeni gelinler coştular durduramiyoruz,- gözleri acıtan 15 sunum " diye..
Bir bakın derim:)

Anladigim kadariyla esyam az gelmis benimde. Vitrin, konsol, cok dolap yok diye galiba. Ben eksigim oldugunu dusunmuyordum ama eksiklik kabul edildiginden alamadim filan sandilarsa
Anlamistim zaten sizin evinizin de insanlar tarafından benimki gibi görüldüğünü :KK70:kayinvalidem bilse bana bu kadarı bile fazla geliyor ne atsam diye bakıyorum. Öyle söyleyen insanlara siz de çok esyali evleri begenmediginizi ifade edin aynı tavrı çok esyali evi olanlara karşı takinin ezikleyin onlari:KK70: ben yapamam daralirim çok esyam olursa deyin. Ben öyle yapıyorum yavaş yavaş anlıyor beni kv. Evime bisey alacağı zaman geri duruyor artık kesin istemiycek bu kız bunu diye :KK49:

benim de bundan + ikea tv koltuğu, masa sandalye bir de tv sehpası var.
aksesuar yok, gümüşlük, konsol vs yok duvarda bikaç resim var o kadar.
zigon sehpa, orta sehpa, renkli kırlent, alengirli perde vs hiçbişey yok,
ev 3+1 olduğu halde ayrı oturma odam salonum yok,
onun yerine çalışma+spor odası yaptım.
çocuk odam normal çocuk odası takımı, cicili bicili.
yatak odamda baza, dolap ve ayna var, orda da şifonyer vs yok,
üstelik evim kocaman 150 m2, yarısı boş geniş geniş :KK14:
benim evimi görseler sadaka bırakırlar demek ki :KK70:

Katılıp ekleyeyim

Evimde halı da yok tabii biblo ıncık boncuk vs de

Salonda bir küçük masa dört sandalyeli tahta bir sehpa üstünde tv bir oyuncak dolabı iki üçlü koltuk iki de köşede sehpa var

Stor vs yok tül ve ince fon var gece kapatmak için

Yatak odasında bir baza bir dolap bir şifonyer var

Çocuk odasında da baza masa yerde bir kitaplıkla dolap var Bildiğin beyaz cici bici yok

Üçüncü odada da duvardan duvara kitaplık bir masa bir de koltuk var

Mutfakta da bir ikea masa

Halısız ev Nasıl olur aşamasını daha geçemedik

He öğrenci evi deyip geçseydiniz ya

Oymalı koltukları ile mutluluk dileseydiniz o arkadaşlara

Ben model olarak cok begendim ama rengi cok ic karartici geldi bana. Krem, vizon, gri falan daha ferah duruyor bence. Ama tarziniz guzel. Ayrica konsol vitrin gibi seyler gereksiz. Yer kaplamaktan bir ise yaramiyor. Salona koltuk, tv unitesi ve yemek masasi disinda bir sey koymak cok sacma. Yemek masasi koyulmasa bile olur hatta. Mutfakta varmis zaten.

Salon ayri oturma odasi ayri yapmak da cok sacma geliyor. Otur iste oturdugun yerde bosu bosuna oda isgal etmek.

Onlara gore "evli evi" diye bir sey yok "gelin evi" var. O da altin varakli koltuklar, cicekli kanepeler, pembe zigonlar demek. :olamaz: Beni fenalik basiyor oyle. Hele o mutfak :eek: cup cake zehirlenmesi yasatiyorlar adeta :kusmuk:

Evime gelenlerin bazılari. Aaa ne degisik ögrenci evi gibi dediler.
Değişik olan hic birseyde yok. Eksik, kırık, pis birseyimde yok :KK70: ögrenci evinden kasit bu muydu bilmiyorum ama...
Oturma odamda köşe takimim var şöyle birsey

Buna uygun desensiz tek renk halim, beyaz tv unitesi, perdelerimde bunlara uygun sade.
Zaten odam dar başka birsey koymadim. Siyah sade demir ayakli sehpalarim var. Ufak tefek aksesuar ve yastiklarim var ekstra olarak.

Bunun neyi öğrenci oluyor? Evli evi nasil oluyor? Yatak odamda full beyaz, yatak, dolap, makyaj masasi, komodinler, hersey tam...
Mutafigimda da masam var yemek icin, mutfak arac gereclerimde eksik degil. :KK70:
alışmışlar oyuncak evi gibi evlere bunlar garip geliyor benim evime de öyle diyorlardı ben sadelik seviyorum süs püs ciciş şeyler sevmiyorum öle olunca gelin evi oluyor herhalde

Yalnız değilmişim :halay:
Göz kanatan beyin akıtan detaylar yoksa eviniz de beğenmiyorlar pembikler :KK37:

Hoslarina gidip, tarz bulduklarini dusunmedim acikcasi. Ogrenci evi diyince biraz aklimizda eksik gedik olan, oylesine gecico yaşamalik yapilmis ev canlaniyor.

Aslında bunu kastetmişler

Yani geçici o ağır eşyalar daha alınmamış da işareten oturuluyor gibi düşünmüşler

Klasik yeni gelin evi takıntısı bu

Takmayın alışıyor insanlar Zamanla

Öğreneceğiz yavaş yavaş böyle yaşamlar olduğunu da

aynı benim evim ohhhh ne güzel valla.
tarz sahibiyim, evim ferah, beyaz, gri, jüt, sarı ve ahşap ağırlıklı.
fazladan hiç bişeyim yok.
nefisssss valla.
milletin yeni gelin evinde her yer çiçek böcek, pembe, yaldız, karmakarışık.
insan o evde strese biner.
sakın takma kimseyi :)

Eğer çok sade bir eve sahipsen o sebeple demişlerdir basit bulmuşlardır.

Yeni gelin evi deyince avangart mobilyalar abartı yemek masaları koca koca avizeler ağır aksesuarlar ve özellikle PEMBE renk geliyor akıla... Evin Böyle ise yeni gelinsin :))

En nefret ettiğim tarzdır ağır mobilyalar olduğunun dışında tarzlar sırf gösteriş olacak diye...

Bende sadeden yanayım evimde sadedir. Tam olması gerektiği gibi fazla hiç birşey yok göz yoracak eşyam yok. Salonda Lake ekru mobilyalarımla gri tonlarını uyarlayıp yatak odamda yine lake ekru ve vizon tonları mevcut hem modern renkler hem modern görüntü :) ayrıca pembe 1 tane çöp yok :)

Bizim millet şatafata süse abartıya alışık oldukları için normal olanı demekki ögrenci evine benzetiyorlar. Ben de sadelikden yanayım gayet güzel bir seçim

Benim böyle yüksek metal ayaklı koltuğuma da bekleme odası gibi demişlerdi. Güldüm geçtim. Olsun sevmiyorum o klasik, ağır, müze gibi mobilyaları.
Herkesin dediğine takılırsak işimiz var zaten.

Ben model olarak cok begendim ama rengi cok ic karartici geldi bana. Krem, vizon, gri falan daha ferah duruyor bence. Ama tarziniz guzel. Ayrica konsol vitrin gibi seyler gereksiz. Yer kaplamaktan bir ise yaramiyor. Salona koltuk, tv unitesi ve yemek masasi disinda bir sey koymak cok sacma. Yemek masasi koyulmasa bile olur hatta. Mutfakta varmis zaten.

Salon ayri oturma odasi ayri yapmak da cok sacma geliyor. Otur iste oturdugun yerde bosu bosuna oda isgal etmek.

Onlara gore "evli evi" diye bir sey yok "gelin evi" var. O da altin varakli koltuklar, cicekli kanepeler, pembe zigonlar demek. :olamaz: Beni fenalik basiyor oyle. Hele o mutfak :eek: cup cake zehirlenmesi yasatiyorlar adeta :kusmuk:

Renk olarak daha cok kedimi dusundum. Siyah tüyleri var. Acik renklerde nekadar supursende kediyi tarasanda hep tüy birakiyordu. Hoş bende hergun elimde supurgeyle habire kosturan tipte biri degilim :D 2-3 gunde bir supuruyorum belki hergun yapsam olmazdi. :D Kapali renk aldim gectim busefer.

Back
X