Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim :)Elleirnize sağlıkHarika görünüyor Yarışmada başarılar dilerim
Sağol canım :) Fırında bile bu kadar güzelini yapamıyordum, bir türlü kabartamıyordum :)Ellerine sağlık, fırınım olmadan önce boşuna sürünmüşüm
Çok teşekkür ederimEllerine saglik cnm
Çok teşekkür ederim, çok pratik oluyor gerçektenEllerine sağlık bende tavada yapiyorm bazen firinda yapmaya üsendigim zamanlarda
Yarismada basarilar dilerm
Çok teşekkür ederim :)ellerinize sağlık guzel görünüyor gerçekten :) yarışmada başarılar diliyorum
Sağol canım beğenmene çok sevindim :)Ellerine sağlık canım.
Güzel ve pratik görünüyor .Yarışmada başarılar.....
Aynen canım zor zamanlar için çok iyi bir yöntem :)Vay anasını.Tencereden sonra bir de tava çıktı. İyi fikir gerçekten.Elektrik olmadığı zaman da kurtarıcı olur.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.
çok teşekkür ederim :)Güzel olmuş başarılar canım.
çok teşekkür ederim :) bunu keşfeden kişi çok yaratıcıymış gerçekten :)vay be fırınım yok diye boşa üzülmüşüm zamanında hiç aklıma böyle şeyler gelmedi ya bunu keşfeden kişiye saygılarımı sunuyorum zekicebu arada çok hoş görünüyor elinize sağlık başarılar dilerim
çok teşekkür ederim :)cok hos gorunuyor.ellerinize saglik :)
basarilar
Çok teşekkür ederim canım :)Ellerıne saglık cnmfırında pısırmeye alternatıf cok guzel gorunuyor
Basarılar dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?