Öğrenci olmak..

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
yazım herkesin dikkatini çekmese de öğrenci olanlar bilir

öğrencilik çok zor şu okul bitse de işe girip kendi ayaklarım üstünde dursam diye uğraşıyorum.
ailemin durumu iyi değil ben bursla geçiniyordum her ihtiyacımı karşılayacak kadar vardı çok şükür
ama bu ay bursumu kesmişler sanırım yatmamış ve ben çok zor durumda kaldım ailemden de isteyemiyorumgeldi mi her şey üst üste gelir bir de hasta oldum üstüne
sınavlarım var konsantre olamıyorum hiç bir şeye ders çalışamıyorum yurt paramı bile ordan ödüyordum annemlere nasıl söyliycem şimdi

normalde 1 inde yatardı
derslerimde kötü değil aksine iyi
inşallah kesilmemiştir ama hiç sanmıyorum ya her sabah kalkıp bankaya gidiyorum belki yatmıştır diye ama yok yani yatmamış
dua edin lütfen kesilmemiştir inş.

normalde 1 inde yatardı
derslerimde kötü değil aksine iyi
inşallah kesilmemiştir ama hiç sanmıyorum ya her sabah kalkıp bankaya gidiyorum belki yatmıştır diye ama yok yani yatmamış
dua edin lütfen kesilmemiştir inş.

bursunu aldığın yere sorma imkanın yok mu ?
tanıdık vasıtasıyla ayarlamıstık ona sorucam ama daha az zaman gectı hemen de sıkmak ıstemıyorum ınsanları sonra yanlıs anlarlar ıkıde bır arıyor falan derler dua edıyorum ınsallah benım kuruntumdan ıbarettır banka da falan hata olmustur yoksa ıs bulmaya calıscam
üzülme on dk bekle msj hakkım gelsin sana msj atcam düzelir herşey dua et

tamam beklıyorum mesajını burdayım ben

hangi bölümde okuyorsun canım, burs ayarlayabilicen başka bir yer var mı şu an aklında?
bir de ayıp olmazsa ne kadar veriyolardı diye sorabilir miyim ?

250 alıyordum sımdı solemekte ıstemedım
bazılarınıza az gelebılır bunun ıcın mı uzuldun dıyebılırsınız
ama benım yurdumu ödüyordum ordan

off off uzuldum sımdı neden kesmışler sormadın mı ? bende öğrencıyım part tıme iş arıyorum.. senı cok ıyı anlıyorum , Ama uzulme Allah yardım eder

Azı çoğu yok canım.Öğrencisin,5 liranın bile önemi var.
Sen bir araştır sebebini,çözemezsen başka yol bulunur.

Ben öğrenciyken yarı zamanlı olarak okuluma yakın bir yerde çalışmıştım. Patronum sağ olsun çok anlayışlıydı. Yaz tatilinde de çalışmaya devam ettim.

Sen de çalışabilirsin. Dersler konusunda pek sıkıntı olacağını sanmam çünkü insan o zaman daha planlı programlı oluyor. Ya da yazları çalışıp bir sonraki dönem için para biriktirebilirsin böyle yapan arkadaşlarım da vardı.

Ailenden para istemeye çekinme çünkü eğitimin herşeyden daha önemli. Bu sıkıntılı günler sayılıdır. Gelip geçer. Sonra da keşke bitmeseydi dersin benim gibi

Sana başarılar dilerim.

bir tanıdık vasıtasıyla alıyordum 1 senedir
adamın işleri bozulmuş bu zamana kadar yolladı
Allah razı olsun sonuçta zorunlu değil
annem okutuyor beni evi geçindiren o..
geçen sene evde kalıyordum daha ucuz olur diye ama anlaşamadık ev arkadaşımın ailesi her ay başı fazla fazla para gönderiyordu istekleri çoktu bende alamayınca mahcup oluyordum sonra kira derdi falan kavga etmeye başladık ev arkadaşım para dedikçe annemi arayıp istiyordum ama yazık kadın ne yapsın olsa kendi yemez bana gönderir

geçen gün aradım bursum kesildi diyemedim anne param bitti biraz yollar mısın dedim 60 liram var 50 sini sana yollayım bana 10 lira yeter dedi içim cız etti yok dedim yarın bursum yatıyo o bana yeter dedim sonra bunlar oldu işte
öyle işte sakın yanlış anlaşılmasın bunları paylaşmak için yazıyorum parasızlık çok zor 1 senem kaldı okulum bitince rahatlıycam Allah büyüktür

Niye yanlış anlaşılsın canım. Okula bilmem ne marka çirkin ayakkabısıyla gelip hava atanlar olduğu kadar 3-4 yıllık eskimiş ayakkabısıyla gelenler de var. Bakınız ben

Ben de herşeyin hesabını yapardım öğrenciyken. Okuldaki çirkin çaya bile para vermezdimm o kadar yani
Şimdi geçti ama önümüzdeki yıl için KYK bursuna başvurabilirsin. Kredi de alsan faydası olur. Artık geri ödemede de kolaylık sağlıyorlar.

sülaledekiler benim için okumaz demişlerdi alkolik bir baba zar zor geçinen bir anne falan
ben evlenipte evde oturacak insan değilim fazlasını yapabilecekken azına kanaat edemiyorum
evlenip kocamdan da para isteyemem tek çare okuyup kendi paramı kazanmak
bu yüzden bu kadar hassas davrandım
az önce yazarken fevri davrandım kendime göre sıkıntılarım bunlar bir sinir boşalması yaşadım ağladım
sonra banyoya yüzümü yıkamaya gidince baktım ne için ağlıyorum dedim ?saçma geldi sağlıklıyım elim ayağım tutuyor
1 senem kaldı bitecek sonra iyi kötü ayaklarım üstünde durucam
şimdi daha iyiyimsizde saolun derdimi dinlediniz

............................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…