- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
- 333
Yani olabilir cam şişede verilebilir.peki yıllardır olan zehirlenmeleri unuturs bilir mi biz velilere bilemem?ben şahsen kardeşimin içmesine izin vermedim kızımada vermem gibi.
Baslik yanlis yazilmis zira BU SEFER DE ZEHIRLEDI olacakti.
Bir yaygara kopardilar.Kimbilir kimlere nemalandi kimleri zengin ettiler.O kadar tantanayla oldu kI.Peki bunca kiyamet gurultuyle ne kadar sure sut dagitim oldugunu biliyor musunuz? Hrpi topu 3 bucuk ay onda da her sene alistik artik zehirlenme haberlerine :) Siz anlayin iste sut ihalesinde dönenleri...Daha durun kuru uzum ihalesi var.Malum Manisali birileri zengin edilecek.Bulent Arinc araya girmistir :)
Kutu sut icecek cocuk hic icmesin. Cocuga hicbir yarari olmadığı gibi uzun omurlu sutlerin otizme bile sebep oldugunu iddia ediyorlar. Ahmet Aydın'in yazilarini okuyun ve kk daki otizm konusunu okursaniz daha iyi görürsünüzBizim okulda sakladigimiz depoda soğuk... benim de okula gidince ilk işim sutleri alıp ilimaya bırakıyorum.
Yalnız vermesinler diyemem. Çünkü normalde süt bulamayan icemeyen öğrenciler faydalanmis oluyor. Ama şartlar daha iyi hale getirilebilir, cam sisede vermek gibi.
Allah askina yeter! Yine başörtüsüne gelmis konu pes valla!dogru Allah din iman demiyorlardi agizlarina bile almiyorlardi hatta öcü gibi kaciyorlardi herkesinde kacmasini istiyorlardi olmadi zorla kacirtiyorlardi. basörtülülerre egitim vermeyerek namaz kilan askeri personeli ihrac ederek vsvsvs. benim anneannem yegeninin dugunune katilamamisti kapidan donmustu niye mi ? basörtülü diye ve dugun askeriyenin mekaninda yapiliyor diye...
toplumu ayristirmiyorlarmiydi????
kusura bakmayinda eger toplumu ayristirmasalardi insanlara inanclari yüzünden zulum etmeselerdi krizden krize salmasalardi milleti torbalarini doldurup doldurup kenara cekilmeselerdi bu millette ezici bir cogunlukla simdiki hükümeti secmezdi...!
bakin ben akpnin her yaptigi dogru demiyorum, ama herseydede bir artniyet aramayin ya..
saklama kosullarinin kötülügünden oldugu besbelli olan bir olayda bile hükümet bilerek yapmistir diyorsunuz bu kadarda olmaz yani
zamaninda ne süt ne kitap nede okullar ücretsiz degildi o zamanlari özlüyorsunuz heralde
yoksa neden birkac bireysel hatadan dolayi okullarda bedava süt dagitilmasina dahi karsi cikasiniz ki ??
Kutu sut icecek cocuk hic icmesin. Cocuga hicbir yarari olmadığı gibi uzun omurlu sutlerin otizme bile sebep oldugunu iddia ediyorlar. Ahmet Aydın'in yazilarini okuyun ve kk daki otizm konusunu okursaniz daha iyi görürsünüz
Ucrersiz ozel hastanede tedavi mi? Bunlari kim uyduruyor yaaevet yazmissiniz.. gözümden kacmis kabul ediyorum..
ama daha fazlasini beklerdim cünkü basörtüsünün serbestlestirilmesi bile sacma cünkü hic yasaklanmamaliydi.. birkere insan haklarina ve vicdana aykiri...
yasli ve engelli bakim ayligi, ücretsiz otobüsler, ücretsiz ö. hastanede tedavi bunlar iyi seyler degil mi
Bence kutu sut verilecekse cope atilsin. Cunku cidden zararli. Ben kizim okula baslayinca asla verilmesini kabul etmicem.Evet o konuda iyileştirme yapılabilir. Cam daha sağlıklı dediğiniz gibi. Ama uygulamayı çöpe atmayı doğru bulmuyorum.
Allah askina yeter! Yine başörtüsüne gelmis konu pes valla!
Bir iktidarin Allah din peygamber soylemleri zaten olmamalı. Iktidarin gorevi ulkeyi adeletli bir sekilde yonetmek.
Yani neymis Allah din peygamber demek yetmiyor ulkenin rezil durumuna bakilimca
Kuru üzüm benim çalıştığım koydekileri kalkindiracak mesela. Duyunca uygulamayi cok mutlu oldular geçen sene zarar etmistik diye. Olaya bir de bu açıdan bskin bence. Üzüm çiftçileri gayet memnun.
Sen Allah din peygamber diyip kendine luks sasaali bi hayat yaratip isciyi uc kurusa talim ettirirsen en rezilden de rezil olursun. Simdi eski hukumetleri neden katiyoruz onu da anlamiyorum. 12 sene oldu basa geleli ulkeyi daha nasil rezil durumlara surukleyebilir bilmiyorum? Egitim berbat , insanlar birbirlerinden nefret ediyor, kurdistan zirvaligi her gecen gun daha cok yaklasiyor, zenginle fakir arasi ucurum hic olmadigi kadar derin, ekonomimiz super masali da cokmek üzere. Ben nesini oveyim bu hukumetin anlamıyorum ki?niye ki ? ne zarari var bu tur söylemlerin? kimseye dayatiliyormu sende inanacaksin diye?? inanmayan inanmaz...
bu söylemler olmayinca adaletlimi yönetilecek?? gecmiste bu tür söylemlerde bulunmayanlar yönetiyordu ülkeyi... cok mu adaletlilerdi??
yani neymis din düsmani olmakta yetmiyormus ülkenin gecmisteki rezil durumuna bakinca...
Uzum memleketinde gorev yapiyorum.O zarar ettik dedikleri duruma hic takilmayin.Bizlerin kazandigi en az 5 kati parayi kazaniyorlar yillik ve araci "ihaleler"olmasa da uzumlerini gayet iyi fiyatlara veriyorlar..Ayni zeytin gibi zeytinyagi gibi..Zeytin,uzum...Bunlar kar marjı en fazla olan urunler.O yuzden ki bulundugum cografyada tum citfciler zevgin...Findik ise "artik "saymiyorum(bu seneki artisi disinda).Koyde calisiyorsunuz siz de sanirim.6 sene oldu goreve baslayali.Farkli bolgelerde olsa da koylerdeyim.Cok kirsal koyler haric koylunun para yok diye dövünmesine inanmayi birakali baya oldu.
Sen Allah din peygamber diyip kendine luks sasaali bi hayat yaratip isciyi uc kurusa talim ettirirsen en rezilden de rezil olursun. Simdi eski hukumetleri neden katiyoruz onu da anlamiyorum. 12 sene oldu basa geleli ulkeyi daha nasil rezil durumlara surukleyebilir bilmiyorum? Egitim berbat , insanlar birbirlerinden nefret ediyor, kurdistan zirvaligi her gecen gun daha cok yaklasiyor, zenginle fakir arasi ucurum hic olmadigi kadar derin, ekonomimiz super masali da cokmek üzere. Ben nesini oveyim bu hukumetin anlamıyorum ki?
Ayrica din dusmani kime dediniz bi aciklayin?
Brnim anlamadiğim siz kendinize bu durumu savunmayı neden görev edindiniz?evet her sene en az 2-3 okulda olan olayları duyuyorum.bide duymadıklarımız var siz görevinizi iyi yapıyr iyi saklıyor olabilirsiniz ama herkes öyle değil ve genel olarqk veliler süt istemıyor çocuklarına.biz alır koyarız diyorlar.zaten dığru düzgün yapsalar kutu süt değil şişe süt veririlerdi.onda bile yanlişlar.hiçbir allahın kuluda bınlara demiyor mu şişe süt dağitilsin diye ama işin maliyeti var eğil mi?Yok canım yıllardır olan zehirlenmeler diye bir durum yok. Arada böyle şeyler yaşanıyor olabilir, bu da büyük ihtimalle okulun saklama kosullarindan kaynaklaniyor. Yoksa sutler toptan bozuk olsa biz de etkilenirdik, hiçbir şey olmadı allaha şükür.
Zaten isteğe bağlı istemeyen izin vermiyor. İsteğe bağlı olması mantıklı ama uygulamayi çöpe atmak çözüm değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?