Öğrencilere faydalı olsun diye verilen süt bu sefer zehirledi!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Adran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet yazmissiniz.. gözümden kacmis kabul ediyorum..
ama daha fazlasini beklerdim cünkü basörtüsünün serbestlestirilmesi bile sacma cünkü hic yasaklanmamaliydi.. birkere insan haklarina ve vicdana aykiri...
yasli ve engelli bakim ayligi, ücretsiz otobüsler, ücretsiz ö. hastanede tedavi bunlar iyi seyler degil mi

Baslik yanlis yazilmis zira BU SEFER DE ZEHIRLEDI olacakti.
Bir yaygara kopardilar.Kimbilir kimlere nemalandi kimleri zengin ettiler.O kadar tantanayla oldu kI.Peki bunca kiyamet gurultuyle ne kadar sure sut dagitim oldugunu biliyor musunuz? Hrpi topu 3 bucuk ay onda da her sene alistik artik zehirlenme haberlerine :) Siz anlayin iste sut ihalesinde dönenleri...Daha durun kuru uzum ihalesi var.Malum Manisali birileri zengin edilecek.Bulent Arinc araya girmistir :)

Yani olabilir cam şişede verilebilir.peki yıllardır olan zehirlenmeleri unuturs bilir mi biz velilere bilemem?ben şahsen kardeşimin içmesine izin vermedim kızımada vermem gibi.

Yok canım yıllardır olan zehirlenmeler diye bir durum yok. Arada böyle şeyler yaşanıyor olabilir, bu da büyük ihtimalle okulun saklama kosullarindan kaynaklaniyor. Yoksa sutler toptan bozuk olsa biz de etkilenirdik, hiçbir şey olmadı allaha şükür.

Zaten isteğe bağlı istemeyen izin vermiyor. İsteğe bağlı olması mantıklı ama uygulamayi çöpe atmak çözüm değil.

Kuru üzüm benim çalıştığım koydekileri kalkindiracak mesela. Duyunca uygulamayi cok mutlu oldular geçen sene zarar etmistik diye. Olaya bir de bu açıdan bskin bence. Üzüm çiftçileri gayet memnun.

Kutu sut icecek cocuk hic icmesin. Cocuga hicbir yarari olmadığı gibi uzun omurlu sutlerin otizme bile sebep oldugunu iddia ediyorlar. Ahmet Aydın'in yazilarini okuyun ve kk daki otizm konusunu okursaniz daha iyi görürsünüz

Allah askina yeter! Yine başörtüsüne gelmis konu pes valla!

Bir iktidarin Allah din peygamber soylemleri zaten olmamalı. Iktidarin gorevi ulkeyi adeletli bir sekilde yonetmek.

Yani neymis Allah din peygamber demek yetmiyor ulkenin rezil durumuna bakilimca

Kutu sut icecek cocuk hic icmesin. Cocuga hicbir yarari olmadığı gibi uzun omurlu sutlerin otizme bile sebep oldugunu iddia ediyorlar. Ahmet Aydın'in yazilarini okuyun ve kk daki otizm konusunu okursaniz daha iyi görürsünüz

Evet o konuda iyileştirme yapılabilir. Cam daha sağlıklı dediğiniz gibi. Ama uygulamayı çöpe atmayı doğru bulmuyorum.

Ucrersiz ozel hastanede tedavi mi? Bunlari kim uyduruyor yaa

Bak iyi seyler yapmis olabilir. Ama ben goz gore gore vatani parcalamaya calismasina takildigimdan digerlerini gormuyorum. Cunku umrumda degil. Cunku istedikleri gerceklesince yapailan seylerin hicbir önemi kalmayacak

Evet o konuda iyileştirme yapılabilir. Cam daha sağlıklı dediğiniz gibi. Ama uygulamayı çöpe atmayı doğru bulmuyorum.
Bence kutu sut verilecekse cope atilsin. Cunku cidden zararli. Ben kizim okula baslayinca asla verilmesini kabul etmicem.

niye ki ? ne zarari var bu tur söylemlerin? kimseye dayatiliyormu sende inanacaksin diye?? inanmayan inanmaz...

bu söylemler olmayinca adaletlimi yönetilecek?? gecmiste bu tür söylemlerde bulunmayanlar yönetiyordu ülkeyi... cok mu adaletlilerdi??

yani neymis din düsmani olmakta yetmiyormus ülkenin gecmisteki rezil durumuna bakinca...

Biz de sut dagitiyoruz depoda bekliyorlar sonra ilitip veriyoruz hic sorun yasamadik bu gune kadar insallah yasamayiz da velilerin endisesini anliyorum tabiki ama bazi cocuklarda laktoza allerji olabiliyor bazilari da hicbir allerjisi olmadigi halde psikolojik olarak etkilenebiliyor

Kuru üzüm benim çalıştığım koydekileri kalkindiracak mesela. Duyunca uygulamayi cok mutlu oldular geçen sene zarar etmistik diye. Olaya bir de bu açıdan bskin bence. Üzüm çiftçileri gayet memnun.

Uzum memleketinde gorev yapiyorum.O zarar ettik dedikleri duruma hic takilmayin.Bizlerin kazandigi en az 5 kati parayi kazaniyorlar yillik ve araci "ihaleler"olmasa da uzumlerini gayet iyi fiyatlara veriyorlar..Ayni zeytin gibi zeytinyagi gibi..Zeytin,uzum...Bunlar kar marjı en fazla olan urunler.O yuzden ki bulundugum cografyada tum citfciler zevgin...Findik ise "artik "saymiyorum(bu seneki artisi disinda).Koyde calisiyorsunuz siz de sanirim.6 sene oldu goreve baslayali.Farkli bolgelerde olsa da koylerdeyim.Cok kirsal koyler haric koylunun para yok diye dövünmesine inanmayi birakali baya oldu.

uht sütlerin çocuklara hiç bi yararı yok, tamamen duygusal(!) bi uygulama, ben ilkokula giderken pastörize günlük şişe süt dağıtırlardı o çok daha sağlıklı uht ye göre, bilmem kaç sene önce dağıtılabiliyor idi ise yine dağıtılabilir

Sen Allah din peygamber diyip kendine luks sasaali bi hayat yaratip isciyi uc kurusa talim ettirirsen en rezilden de rezil olursun. Simdi eski hukumetleri neden katiyoruz onu da anlamiyorum. 12 sene oldu basa geleli ulkeyi daha nasil rezil durumlara surukleyebilir bilmiyorum? Egitim berbat , insanlar birbirlerinden nefret ediyor, kurdistan zirvaligi her gecen gun daha cok yaklasiyor, zenginle fakir arasi ucurum hic olmadigi kadar derin, ekonomimiz super masali da cokmek üzere. Ben nesini oveyim bu hukumetin anlamıyorum ki?

Ayrica din dusmani kime dediniz bi aciklayin?

yanlış anlaşılma olmasın sözlerimden tabiki olabilir ama bu sütlerin her partisinden numune alınıyor okul sütleri projesi için
bazı cocuklar süte alışkın olmadıklarından bazılarıda arkadaşlarının karın ağrısı vs gibi sorunlarından psikolojik olarak etkileniyor
böyle vakalarla o kadar karşılaştık ki
her bünye aynı değil maalesef
bizi zehirlemeyecek bir ürün baskasını komaya sokabiliyor

geçmiş olsun cocuklara.

Evet köyde çalışıyorum. Valla sene başından beri hep zaraar ettiklerini söyledikleri için yazdım ben de ama abartiyor olabilirler tabii. Çok bilgim yok üzümun kari konusunda dediğin doğru olabilir

hanimefendi benim icin basörtüsü takmak, namaz kilmak, kuran ögrenmek dinin gereklilikleridir.
bunlara karsi cikan yada bunlari yapiyorsan kamusal hayatta yerin yok diyenler benim icin din düsmanidir...
gectigimiz aylarda avusturyada yeni islam yasasi tartismalari vardi gecen gun onaylandi. müslümanlara bayagi kisitlamalar getirdi... onlarada din düsmani dedim... insanlarin dinini yasamasini kisitlayanlara yasayacaksanda git evinde dört duvar arasinda yasa diyenlere din düsmani diyorum... yeterince aciklayici olmustur umarim..

Brnim anlamadiğim siz kendinize bu durumu savunmayı neden görev edindiniz?evet her sene en az 2-3 okulda olan olayları duyuyorum.bide duymadıklarımız var siz görevinizi iyi yapıyr iyi saklıyor olabilirsiniz ama herkes öyle değil ve genel olarqk veliler süt istemıyor çocuklarına.biz alır koyarız diyorlar.zaten dığru düzgün yapsalar kutu süt değil şişe süt veririlerdi.onda bile yanlişlar.hiçbir allahın kuluda bınlara demiyor mu şişe süt dağitilsin diye ama işin maliyeti var eğil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…