Öğrencilere faydalı olsun diye verilen süt bu sefer zehirledi!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Adran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sakin olun burda herkes fikrini söylüyor :) bu uygulamayı savunma nedenim evde süt icemeyen çocukların sütün dagitilmasini dört gözle beklediklerini biliyorum, bu yüzden vicdanim evet bu uygulama iyi bir uygulama diyor.

Siz kendiniz demissiniz bazi okullar iyi saklamiyor demekki diye. Bu durumda uygulamaya degil o okullara kizmaniz lazim sizin değil mi? Birkaç okulun sorumsuzluğunu neden biz de odeyelim.

Siz istemiyorsanız izin vermezsiniz biter, isteyenlerin elinden bu hak alinsin diye cirpinmaniz mantıksız.

Ben buna cevap verirdim ama sitede dini yorum yasak. O yuzden size iyi gunler diliyorum

selametle

iyi de bu ülkede gıda riskli.. sadece dağıtılan süt değil ki, markette ki tavuktan zehirlenen biri vardı geçen gün Tv de haberlere çıktı..

ben süte yorum yapıyorum ama konu başka yere gelmiş, ofiş kaçar

Kaç kaç buralar gergin :))

Beni hiç ilgilendirmiyor istemiyoruz bizde kendi fikrimizi söylüyoruz sizde ısrarla savunuyorsunuz.bizim tepkimiz zehirlenen çocuklqrın oldugu okullara ama siz sanki sizin görevli oldugunuz okula hakaret ediyormusuz gibi her yoruma cevap verme zorunlu hissetmeniz.iyi günler size

Tövbe tövbe :))) neyse size de iyi günler :)

Polemiğe girmeyiniz lütfen...

Benim yeğenime okuldan kağıt gönderdiler süt falan istemiyoruz diye yazdık yolladık. (zaten sınıfın tamamına yakını istememiş.) Yeğenimin annesi yani kuzenim biyalog, eşi kimyager. O sütleri incelemişler.O DAĞITILAN ŞEYLER SÜT FALAN DEĞİL SÜT TOZU. O kadar sütü nereden bulacaklar? :) Süt dağıtacaklarına asgari geçim indirimini düzeltsinler, insanlar kendi çocuğuna kendi alsın sütünü.

O kadar çok çocuk zehirlendi ki. Hele ki ilk dağıttıklarında. Verdikleri tablette bozuk çıktı zaten oyuncak gibi. Kaç kişinin ki 1 ayı geçmeden bozuldu. Onlardan gelecek hayır Allah'tan gelsin. NET.

der ve bu konu hakkında kimse ile polemiğe girmeden çıkar giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…