Öğrencilere Özel Diyet Grubu

oburdebby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
205
2
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Gördüğüm üzere Kadınlar kulübünde oldukça fazla öğrenci var. Bir araya gelirsek diyet daha zevkli keyifli geçer diye düşünüyorum.Tombul olarak başladığımız bu yolu çıtır olarak tamamlıyacağımıza eminim ben. Her şey mini şortlar,etekler en önemlisi özgüvenimiz için. Haydi arkadaşlar yola beraber çıkalım.Hepinizi bekliyorum

ben varım canım aramızda fazla fark var ama sorun olmazsa bende eşlik edebilirim sana :)

bende diyet yapmak istiyorum kızlar ama öğrenci evinde çok zor oluyor ya karnımı doyurmak için en ağır yiyecekleri özelliklede dışardan yiyorum pff

bende diyet yapmak istiyorum kızlar ama öğrenci evinde çok zor oluyor ya karnımı doyurmak için en ağır yiyecekleri özelliklede dışardan yiyorum pff

Aslında diyet yemekleri çok pratik oluyor.Dolabında bol yeşillik bulundur,dışarıda olduğun öğünlerde sandiviç ayran tüketmeye çalış, aralarda acıktığındada süt,kuruyemiş,meyve ye.İnan zor diye bir şey yok :)) Kilon ve boyun kaçtı acaba?

1.60 59 kg
49 olmak istiyorum kilom bölgesel aslında sadece göbek

Selamlarrr:) bu yolda yardımcıda olmak isterm bende 3 gün önce katldm baska bi topikdeym suan her türlü yardımcı ve yoldaş olabilirim:) eğer topiğin artmazsa seni oraya beklerm:) heryere yetişemeyebirm ama yazmaya çalışırım sanada mutlaka:) biraz kendinden bahsedermisin:)

Canım bende evde tek kalıyorm hep öyle geçiyo ama tutman lazm hanı yarın baslıcam deme hemen şimdi basşla mesela:)

Selam :) Çok tatlısın teşekkür ederim desteğin için :)
kendimden bahsedeyim o halde ben Çağla 18 yaşındayım.Üniversiteli değilim henüz hazırlık aşamasındayım.İlkokul 3.sınıftan beri kilolu bi kız olarak karşınızdayım :) İstanbulda yaşıyorum. Tam bi kitap okuruyum,bayılıyorum okumaya. Şimdilik bu kadar ileride birbirimizi daha iyi tanırız inşallah :)

Bende tosuncukk:) öyle dediğime bakma çok kilolu değilimde hikayesını sana atablrlm (diğer tarfdan kopyalasam ayıp olmaz umarm cnku okadr cok yazdmkı bu konuda:):)) yadaokuyablrsn dünkü konsmaları ıstersn:) bende 20 yaşnda ve üniversitedym canım boyumda 1.68 kilom 67 öyle:)

Bende öğrenciyim kızlar,ne kadar zor olduğunuda çok iyi biliyorum :)

Yarın senin için bi başlangıç olsun.O göbüşten kurtulmak için ilk adımını at. Yanındayım :)

peki neler yapıyoruz kızlar nasıl beslenicez.

dönem başında salata yiyordum midem küçülmştü bi kaç gün içinde öyle rahatladı ki midem... çünkü ev arkadaşlarım o kadar yemek yiyip doyarken ben şaşırıyordum onlara bu kadar şeyi nasıl yediniz diye oysaki bende çok yerim ama cnm istemiyordu hafif yemeye alışınca bu da benden size bir deneyim bu arada =)

kızlar merhaba :) evet biz öğrencilerin sorunu düzensiz ve abur cubur yememiz ders çalışırken atıştırmak ne kadar güzel dimi ama onlarda bizi çok sevip yapışıyolar kilo olarak boyum 153 kilom 52 şöyle bi 45 falan olsam çok güzel olucak ben ramazan ayında başladım artık kendime bi dur demem lazımdı aynanın karşısında bi baktım göbek çıkmış ve o iğrenç fazlalıklarr.... en fazla 58 kilo oldum hareket ve yürüyüş yaparak biraz topladım ama bu yaz gelmeden 45 olsaydım iyi olurdu protein diyetiyle 49a kadar düştüm fakat tekrar aldım zamanım olsa hareket yapsam eminim veririm çok rahat bi şekilde fakat zamanım olmuyo ama inşallah yakında harekete başlıycam jillian michaels teyzeye

Merhaba arkadaşlar :)

Ben de üniversite öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum. Şubat tatili döneminde Karatay Diyeti'ne başladım; 3 hafta boyunca da devam ettim, toplamda 4-4.5 kilom gitti.(Bu arada diyete başladığımda 64 kiloydum, boyum da 1.64).

Bu 4 kilodan sonra vücut kendini korumaya aldı ve kilo vermem hemen hemen durdu. Bu yüzden yemek sistemimi değiştirmeye karar verdim; diyet meselesinde de en çok okuduğum site kadınlar kulübü'ydü; bu sayede üye de olmuş oldum :)

1 haftadır Ayça Kaya'nın listesini uyguluyorum, bu hafta içinde de 1 kilom gitti. Yani şu an 58.5 noktasına ulaşmış durumdayım. Hedefim de 54-55 civarlarına gelmek.

Günaydın :)
Ne kadar çok öğrenci varmış maşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…