ben varım canım aramızda fazla fark var ama sorun olmazsa bende eşlik edebilirim sana :)
tabii, hoşgeldin :) Ne zamandır diyettesin?
sanırım 2 ay oluyor ama sürekli kaçamaklarla geçen 2 ay bu ama artık kaçamak yok hız kazanmam lazım :)
bende diyet yapmak istiyorum kızlar ama öğrenci evinde çok zor oluyor ya karnımı doyurmak için en ağır yiyecekleri özelliklede dışardan yiyorum pff
Aslında diyet yemekleri çok pratik oluyor.Dolabında bol yeşillik bulundur,dışarıda olduğun öğünlerde sandiviç ayran tüketmeye çalış, aralarda acıktığındada süt,kuruyemiş,meyve ye.İnan zor diye bir şey yok :)) Kilon ve boyun kaçtı acaba?
1.60 59 kg
49 olmak istiyorum kilom bölgesel aslında sadece göbek
bende diyet yapmak istiyorum kızlar ama öğrenci evinde çok zor oluyor ya karnımı doyurmak için en ağır yiyecekleri özelliklede dışardan yiyorum pff
Selamlarrr:) bu yolda yardımcıda olmak isterm bende 3 gün önce katldm baska bi topikdeym suan her türlü yardımcı ve yoldaş olabilirim:) eğer topiğin artmazsa seni oraya beklerm:) heryere yetişemeyebirm ama yazmaya çalışırım sanada mutlaka:) biraz kendinden bahsedermisin:)
Selam :) Çok tatlısın teşekkür ederim desteğin için :)
kendimden bahsedeyim o halde ben Çağla 18 yaşındayım.Üniversiteli değilim henüz hazırlık aşamasındayım.İlkokul 3.sınıftan beri kilolu bi kız olarak karşınızdayım :) İstanbulda yaşıyorum. Tam bi kitap okuruyum,bayılıyorum okumaya. Şimdilik bu kadar ileride birbirimizi daha iyi tanırız inşallah :)
Yarın senin için bi başlangıç olsun.O göbüşten kurtulmak için ilk adımını at. Yanındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?