Öğrencilere Özel Diyet Grubu

Kilolarimiz ve boylarimiz da çok yakın
Bnm boyumda 1.60 kilom 69.2( bu yeni kilom )

Okudum. Tosunum demiş ha? :)))))) Kilon ve boyun orantılıymış ama daha zayıf olmaktan bi şey çıkmaz tabii.: Kaç kilo olmayı hedefliyorsun?

Ben 6 öğün besleniyorum.Her besin grubundan tüketiyorum.1 haftada 2.5 kilo verdirmişti diyetim.Verdiğim gibi geri aldım o ayrı konu
Mutlaka en az 2 litre su içiyorum.
Salataya bayılırım bu arada. Gerçekten tok tutuyor mideyi.

Ayyy evet. Beraberce önce 55 i sonra 52 yi hatta 5o yi görürüz inşallah :)
Pofucum 1 gününde neler yediğini yazabilir misin?Beslenme şeklini merak ettim.

Tabi canım yazayım;
Sabah kalkınca 1 koca bardak su içiyorum bu bende alışkanlık oldu
kahvaltida
1 şekersiz çay
1 dilim kepekli light ekmek
Biraz peynir
Domates-salatalık
Öğlen
Okulda.çıkan yemeklerden bazen et oluyo bazen sebze,ama asla pilav makarna yemiyorum,onun yerine bi kaç kaşık çorba

Ara
Değişiyor
Bazen 1 tane elma,portakal gibi meyve
Bazen küçük bi tane çikolata
Bazen ayran yada süt

Akşam ise
Öğlene göre değişiyor
Öğlen et ise sebze ( evde sebze yok ise 1 kepçe çorba sadece)
Yada sebze yoğurt ( 2 kaşık yoğurt)

Tüm gün bol su içiyorum sanırım 2 lt yı geçiyor
1 fincan bitki çayı ( form plus)
1 fincan bazen 2 kahve içiyorum
Uzun zamandır cips yemiyorum
Kola arada.içiyorum cooookkkkk canım isterse

Bnm böyle

Ve tabi akşam yemeğim saat 6 yı geçmiyor :)

Yediklerini gayet güzel dengeliyorsun gibi geliyor bana. Kola inşallah light olanlardadır.
Sabahları yumurta da ekleyebilirsin bence tok tutuyor,deneyimledim gördüm
Sen böyle giderseeen yağların sana dayanamaz erir gider.Tam gaz devam canım kim tutar bizi... Heheyyyt

Sabah çok erken olduğu için yumurta midemi bulandıriyo,ama hafta sonlari yiyorum
Bu arada sabah 69.2 idim şuan 69 çok mutlu oldum anlatamam ya

Sabah çok erken olduğu için yumurta midemi bulandıriyo,ama hafta sonlari yiyorum

Çok sevindiim :) Böyle böyle gidiyor kilocuklar. :) Ben şimdi kalkayımda kahvaltımı edeyim.Görüşürüz

Merhaba ben buse, üniversitede okuyorum bende
ne yazıkki diyet listelerine tam uyamıyorum çünkü tartılınca tüm iradem gidiyor o yüzden artık kendime uygun kendimle zıt gitmeyeceğim şeyler yapmak istiyorum
her gün ne yediğimizi yazınca kesinlikle etkili olduğuna inanıyorum
bundan sonra kabul ederseniz bende aranızdayım
dün yediklerimi yazıyım
sabah : kepekli beyaz peynirli tost
öğlen : ızgara tavuklu salata, diyet icetea
ara: yağsız sütlü şekersiz latte,1 çatal cheesecake
akşam : domates soslu 3 tane köfte,1 kaşık yoğurt,salata,diyet kola
ara: yarım elma,2 tane çubuk kraker

hiçbişey yemeyip mutsuz olmaktansa nefsini köreltmek adına 1 çatal al der annem ben öyle kilo verdim herşeyden 1 çatal yiyerek önemli olan ne yediğimiz kadar ne kadar yediğimizde kızlar bunu unutmayın

Annen doğru söylemiş:) fakatt yanlış uygulamışşın o diyet diye yazan içeceklern hiç biri masum değil ki hem icetea hem latte hem kola içmissin yanlış olms :) hanı nefsını korlemek için en fazla bir bardak bısy ıcebilrdn:)

boyun kilon nedir?

Sürekli tartılmamalısın çünkü o 69.2 sen tartıldıgında 69.5 olsaydı moralın bozulacaktı! O yüzden bugun tartıldın ya mesela her pazartesıleerı tartıl ama sabah uyanıp tuvalete fln gttkden snra. Çünkü bu kiloyu sen 1 günde almadınki bi günde gitsin.. Oyuzden bir gün belrle haftada bir hadi olmadı 4 güne bir tartıl..:)

Çok güzel bi başlangıç olms:) Spor yapıyormusun peki canım:) Birde bişey onericem:) kepekli yerine tam tahıllı ekmekler yemen daha iyi olabilir:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…