Öğrencilere Özel Diyet Grubu

Günaydınlarrrr ben kalkalı cok oldu ama bu sabah spor yapmadım akşam yapıcam:)
Biraz önce kahvaltı olarak 1 kase nestle işlenmemiş tahıllardan oluşan müslimi yedım:)

pekiiii spor yapanları bir öğrenelim önce diyetle bitmiyor bu iiş spor yapıyorrrr:):)????

Hoşgeldin Buse :)
Diyet içeceklerini Tosuncuğun da değiği gibi 1 bardakla sınırlandırabilirsin bence. Genel olarak yediklerin çok uygun. Haydi bakalım kolay gelsin :)

Günaydın Tosuncuğum
Henüz spora başlamadım ama yarın doktorumda gördüğüm egzersizleri deniycem. Gün geçtikçe arttırıcam.Şimdilik böyle :))

Kesinlikle katılıyorum sporsuz olmuyor bu iş
Spor salonuna da gittim vakti zamanında ama şuan hem maddi acıdan hemde zaman sıkıntısından dolayı kısa mesafe bile olsa yürüyorum gün içinde belki 1 saatten daha fazla yürüyorumdur
Onun dışında 1 saate yakın plates yapıyorum ve dün ilk defa dans ettim 10 dakika da acaip ter attımherkese tavsiye ederim :)

Merhaba kızlaar. Kahvaltımı ve ara öğünümü fotoğraflayıp sizle paylaşmak istedim. :) Gayet tokum.
Şimdiden 1 litre su içtim aman maşallaaah :))))))

Günaydın Tosuncuğum
Henüz spora başlamadım ama yarın doktorumda gördüğüm egzersizleri deniycem. Gün geçtikçe arttırıcam.Şimdilik böyle :))

Canımcım belki okumussundur benm baya bi spor geçmişim var:) Başlamadıysan önce 1 hafta yürüyüşle vücudunu alıştırmanı öneririm 2. hafta kendını cok yormadan başlayıp 3. hafta aç ebru şallı pilatesi mesela topsuz harektlern hepsini yap o 100 yapıyosa sen 20 yap ilk hani kendini alıştır öbür hafta 50 öbür hafta 75 yap mesela çünkü ebru şallı hergn spor yaptığı için kadının canı yanmıyo:) Bende 3 aydır spor yapmıyorm pazartesiden beri yürüyüş yapıyorum sanada öneririm:)

Mükemmelsin:) Aynen bende spor salonuna yazılacaktm ama çok aşırı pahalı ki hani versem napcklar sankı hersy bende bitiyo (ki hani çok aşırı pahalı). Onun yerıne yazın bikinilerimizi alırz kızlarrrr:):)

Haftada 5 gün 1 saat yürüyorum.Yürüyüş konusunda sıkıntım yok yani :) Bi kere plates yapayım dedim 1 hafta eğilip doğrulamadım :))
O kadar da hammışım yani. Yapıcaz bir şeyler artıık :)

Merhaba kızlaar. Kahvaltımı ve ara öğünümü fotoğraflayıp sizle paylaşmak istedim. :) Gayet tokum.
Şimdiden 1 litre su içtim aman maşallaaah :))))))
Eki Görüntüle 645720

Maşallah canım:) Böyle devam vericezz kilocukları:)

Senınde hep göbeğindemi fazlalıklar? Mesela benm sırf göbekte bacaklarımm zayıftır

Aynen yaaaaa,düşünsene oraya en az aylık 100 vercen yapacağın şeylerde ya yürüyüş ya ağırlık ya plates,yürüyüşü çıkıp dışardada yaparsın,ağırlık desen al iki tane 1.5 lt lik suşişesi doldur içini plates desen mekik mi cekemiyoruz yada kalça hareketimi yapamiyoruz sanki
Mesela bensabah akşam metronun merdivenlerini inip çıkıyorum,ayrıca gün içinde ıster uzun olsun ıster kısa mesafe yürüyorum
Akşam geliyorum yatmadan önce ilk zamanlar 20 dakka ancak yapardim platesi şimdi 1 saate çıktı isteyen insan nerde olursa olsun kendine spor için bi yol bulur bn buna inanıyorum :)

kızlar günaydın kahvaltıda 2 küçük kepekli ekmek ve acı yağsız sos yedim bi tane peynir yedim kalkıncada 2 tane burçak bisküvi yemiştim ve bol bol su içtim şimdi yeni başladığım sirkeli ballı ılık suyumu yapıp içicem ve dışarıda işim var ama otobüsle değil yürüyerek gidicem hem spor olur :)

Valla benim göbekten de basenden de her yerimden fazlalık fışkırıyor. :) Boyum da kısa. Ne diyeyim kader :)

Benimde göbek hatta annem oraya koca simit dyr dar kot giyince fışkırıyor yanlardan nefret ediyorum artık bazen aynada kendimi görünce midem kalkıyor

Aynen aynen valla sennki yine aylık 100 benm bulduğum tüm yerler 2400dü yıllık. abi sanki ne yani. 3 ay salak salak oturdm simdi çıkıyorum yürüyorm hem bedavaa hemde temizzz mis gibi hava:)

Bu arada ay kızlaaarr artık yaz sezonları açılmaya başlamıs ay söyle verelimde yazn bizde salına salına gezelm kızlar:) artk göbek saklamak yok:)!!

Burçak hııımmmmmm bilemedim şimdi :)
Otobüsü değilde yürümeyi seçmen süper olmuş. Ayağa kuvveet :))

Inşallah bu sefer olacak :) daracık kotlar ve bodyler giymek istiyorum hayır yani bnm ne eksiğim var

Bu arada kızlar cidden bakın biz burada bir amaç için varız doğru yanlış ne yaptıksa yazalm hanı çikolatamı yedin yaz yada kaçırdınmı yaz sonçta geri alamazsn ama telefi edebilirsin:)yada burda kilo veremedysek yazalımki artık su olaydan kurtulalm böyle böyle çözebilirz doğru yapalım artık herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…