Merhaba ben buse, üniversitede okuyorum bende
ne yazıkki diyet listelerine tam uyamıyorum çünkü tartılınca tüm iradem gidiyor o yüzden artık kendime uygun kendimle zıt gitmeyeceğim şeyler yapmak istiyorum
her gün ne yediğimizi yazınca kesinlikle etkili olduğuna inanıyorum
bundan sonra kabul ederseniz bende aranızdayım
dün yediklerimi yazıyım
sabah : kepekli beyaz peynirli tost
öğlen : ızgara tavuklu salata, diyet icetea
ara: yağsız sütlü şekersiz latte,1 çatal cheesecake
akşam : domates soslu 3 tane köfte,1 kaşık yoğurt,salata,diyet kola
ara: yarım elma,2 tane çubuk kraker
hiçbişey yemeyip mutsuz olmaktansa nefsini köreltmek adına 1 çatal al der annem ben öyle kilo verdim herşeyden 1 çatal yiyerek önemli olan ne yediğimiz kadar ne kadar yediğimizde kızlar bunu unutmayın
Günaydınlarrrr ben kalkalı cok oldu ama bu sabah spor yapmadım akşam yapıcam:)
Biraz önce kahvaltı olarak 1 kase nestle işlenmemiş tahıllardan oluşan müslimi yedım:)
pekiiii spor yapanları bir öğrenelim önce diyetle bitmiyor bu iiş spor yapıyorrrr:):)????
Günaydınlarrrr ben kalkalı cok oldu ama bu sabah spor yapmadım akşam yapıcam:)
Biraz önce kahvaltı olarak 1 kase nestle işlenmemiş tahıllardan oluşan müslimi yedım:)
pekiiii spor yapanları bir öğrenelim önce diyetle bitmiyor bu iiş spor yapıyorrrr:):)????
Günaydın Tosuncuğum
Henüz spora başlamadım ama yarın doktorumda gördüğüm egzersizleri deniycem. Gün geçtikçe arttırıcam.Şimdilik böyle :))
Kesinlikle katılıyorum sporsuz olmuyor bu iş
Spor salonuna da gittim vakti zamanında ama şuan hem maddi acıdan hemde zaman sıkıntısından dolayı kısa mesafe bile olsa yürüyorum gün içinde belki 1 saatten daha fazla yürüyorumdur
Onun dışında 1 saate yakın plates yapıyorum ve dün ilk defa dans ettim 10 dakika da acaip ter attımherkese tavsiye ederim :)
Canımcım belki okumussundur benm baya bi spor geçmişim var:) Başlamadıysan önce 1 hafta yürüyüşle vücudunu alıştırmanı öneririm 2. hafta kendını cok yormadan başlayıp 3. hafta aç ebru şallı pilatesi mesela topsuz harektlern hepsini yap o 100 yapıyosa sen 20 yap ilk hani kendini alıştır öbür hafta 50 öbür hafta 75 yap mesela çünkü ebru şallı hergn spor yaptığı için kadının canı yanmıyo:) Bende 3 aydır spor yapmıyorm pazartesiden beri yürüyüş yapıyorum sanada öneririm:)
Merhaba kızlaar.Kahvaltımı ve ara öğünümü fotoğraflayıp sizle paylaşmak istedim. :) Gayet tokum.
Şimdiden 1 litre su içtim aman maşallaaah :))))))
Eki Görüntüle 645720
Aynen yaaaaa,düşünsene oraya en az aylık 100 vercen yapacağın şeylerde ya yürüyüş ya ağırlık ya plates,yürüyüşü çıkıp dışardada yaparsın,ağırlık desen al iki tane 1.5 lt lik suşişesi doldur içini plates desen mekik mi cekemiyoruz yada kalça hareketimi yapamiyoruz sankiMükemmelsin:) Aynen bende spor salonuna yazılacaktm ama çok aşırı pahalı ki hani versem napcklar sankı hersy bende bitiyo (ki hani çok aşırı pahalı). Onun yerıne yazın bikinilerimizi alırz kızlarrrr:):)
Maşallah canım:) Böyle devam vericezz kilocukları:)
Senınde hep göbeğindemi fazlalıklar? Mesela benm sırf göbekte bacaklarımm zayıftır
Valla benim göbekten de basenden de her yerimden fazlalık fışkırıyor. :) Boyum da kısa. Ne diyeyim kader :)
Aynen yaaaaa,düşünsene oraya en az aylık 100 vercen yapacağın şeylerde ya yürüyüş ya ağırlık ya plates,yürüyüşü çıkıp dışardada yaparsın,ağırlık desen al iki tane 1.5 lt lik suşişesi doldur içini plates desen mekik mi cekemiyoruz yada kalça hareketimi yapamiyoruz sanki
Mesela bensabah akşam metronun merdivenlerini inip çıkıyorum,ayrıca gün içinde ıster uzun olsun ıster kısa mesafe yürüyorum
Akşam geliyorum yatmadan önce ilk zamanlar 20 dakka ancak yapardim platesi şimdi 1 saate çıktı isteyen insan nerde olursa olsun kendine spor için bi yol bulur bn buna inanıyorum :)
Benimde göbek hatta annem oraya koca simit dyr dar kot giyince fışkırıyor yanlardan nefret ediyorum artık bazen aynada kendimi görünce midem kalkıyor
kızlar günaydın kahvaltıda 2 küçük kepekli ekmek ve acı yağsız sos yedim bi tane peynir yedim kalkıncada 2 tane burçak bisküvi yemiştim ve bol bol su içtim şimdi yeni başladığım sirkeli ballı ılık suyumu yapıp içicem ve dışarıda işim var ama otobüsle değil yürüyerek gidicem hem spor olur :)
Aynen aynen valla sennki yine aylık 100 benm bulduğum tüm yerler 2400dü yıllık. abi sanki ne yani. 3 ay salak salak oturdm simdi çıkıyorum yürüyorm hem bedavaa hemde temizzz mis gibi hava:)
Bu arada ay kızlaaarr artık yaz sezonları açılmaya başlamıs ay söyle verelimde yazn bizde salına salına gezelm kızlar:) artk göbek saklamak yok:)!!
aynııııyızzz varya benm bacaklarımı gör M göbek L saçmalığa bak !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?