- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Kelime hafızam pek iyi değil açıkçası lisede de bu sıkıntıyı yaşıyordum ama reading falan çok iyi olduğu için bu açığı kapattım yalnız bu durum gerçekten farklı.. herşeyi bana soruyorlar mal oluyorum bir süre sonra çünkü kafa kalmıyorNe soruyorlar ki ingilizcede bu kadar bilemeyecek kelime. Öncelikle ingilizce sorsunlar, what is the meaning of X ya da what is the translation of Y gibi. Sınıfta ingilizce konuşmayı kural haline getir. Sonra sözlükleri yanlarında olsun. Veya senin sözlüğün yanında olsun, onlara uzat ve kelimeyi bulsunlar.
Kelime hafızam pek iyi değil açıkçası lisede de bu sıkıntıyı yaşıyordum ama reading falan çok iyi olduğu için bu açığı kapattım yalnız bu durum gerçekten farklı.. herşeyi bana soruyorlar mal oluyorum bir süre sonra çünkü kafa kalmıyor
Çok tesekkur ederim valla kendimi yetersiz hissetmekten bi hal olmstum :))E tamam işte, kuralın bu olsun. Sözlük. Sözlüklerini yanlarında getirsinler ya da sınıfta bir sözlük bulunsun. Kelimeyi sözlükte bulsunlar sonra sözcüğü cümle içinde kullansınlar.
Tesekkur ederim çok:) türkçe konuşmayı yasaklicam bu hafta kesin kafana koydum :)Care longman ingilizce-ingilizce sozlugu.
Bir de; derste Turkce konusmayi yasaklamak. İngilizce bir kelimenin anlamini Turkce aciklamayi da yapmayin bence. O sekilde yapilirsa zaten ogrenemezler. Hayirli olsun mesleginiz,allah kolaylik versin,basarilar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?