- 8 Kasım 2014
- 4.866
- 10.582
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç düşünmedım. Dogru bır yaklasım olacagını sanmıyorum.Siz de anladiğim kadarıyla Aden'e baglısınız.
Tayininiz çıkmiş olsa tek yıkım Aden de değil sizde de olur bence.
Evlat edineceğinizi yazmişsiniz bu çocuğu evlat edinemez misiniz?
Hem gönül bagınız var hemde ananesi dedesi yasli.daha ne kadar bakabilirler ki?
Bunu düşündünüz mu hiç?
Dayısı teyzesı var.allah gecinden versin de ananeyle dedeye bişey olursa o çocuk ne olacak?
Ben nefretin nefretle çözülmedıgını erken yasta farkettım. Kötülüğe kötülük çözüm olmadıgı gıbı. Hayat yasamak insan olmak boyle bırsey düşüyoruz kalkıyoruz kırılıyoruz guluyoruz aglıyoruz acıyoruz.. ıyıkı duygularımız var. Sız ıyı yanlarınızı besleyın lütfen. Nefret kin zamanla ınsanı kör sagır duyarsız bır hale getırıyor. Bu cocuklardan bırı sıze denk gelirse onu nefret ve kin dolu yuregınızle iç sesını sessız cıglığını duyamazsınız göremezsınız mahzun bakısını anlayamazsınız beklentısını yaralarını..Bu ara çok beddua ediyorum ama bu da caresizlikten. Umarım o anne baba yasliliklarinda kimsesiz kalırlar. Bakacak bir insan bile bulamadan yalnız olurler. Umarım... Sizin gibi insanlar da olmasa umut edecek hiçbir şey kalmadı bu dünyada.
28 yaşıma kadar nefret duygusundan bihaber yaşadım. Mutlaka her kotulukte ama ile başlayan bir umut bulurdum. 30 yaşına iki ay kala artık benim bu dünyadan umudum kalmadı. Nefret ve öfke ile doluyum. Merhametsiz , vicdansız , ici kotuluk dolu tüm canlılar acı çeke çeke ölsünler istiyorum.
Anane 81 yasında dede 83.. koşturamıyorlar ki. Bırcok cocukta yasıyorum bunugeri g. Cogu zaman doktora bıle goturdugum oluyor. anne yok ve adeni yok sayıyor.
Ben geçen yıl bir çocuk gördüm okulda. Biz dışarıdayken camdan Aşağı bir su şaşalı atıldı. Görevli gitti yukarı çocuk ve öğretmeni ile beraber indiler aşağı çocuğa kızıyor lar. Sonra dedim ya sakin olun ne diye kızıyorsunuz. İşte diyor böyleleri büyüyünce serseri oluyor görevli. Dedim hiç birşey olmaz. Biz okulda poşete su doldurup bahçede oynayanların üzerine atardık. Sonuç serseri olmadık.Benım cocugum olmadı bırınıde kaybettım 7 haftalıkken. O bıle canımı oyle yaktı ki. Bu mınıcık eli havada bırakan bır bahane ile öğretmenıne sarılmak için kıvranan bu cocugu bu hale getıren yok sayan anneye cok kızgınım. Keske bu tur seylerı degıstırebılecek gucum olsa. Cocugu alıp kocaman kocaman sarılmak istıyorum ama bu onu dahada uzecek. Cok uzgunum uyuyamıyorum
Hocam çevreden dolayı mı aileler böyleBır aden degılki bana asırı baglılıgı ıcın yazdım .. dıger cocukların cok daha vahım hıkayelerı var. Allahım ıyı ınsanlar cıkarsın karsılarına her daım
Çok duygulandım yazdiklarinizla. Peki daha sonra buldunuz mu ogretmeninizi?
İnş sanıyorum haftanın ıkı gunu için anlasabıldık 7-8 cocgun ıhtıyacı cok açık ..aileler kesınlıkle destek verecek durumda ve duyarlılıkta degıl.Sizi takdir ederim..
Çocukluğum ve okul hayatım boyunca hep bilinçsiz,donuk öğretmenlerim oldu ve bu psikolojimi nasıl mahvetmiş şimdi şimdi anlıyorum..
Bu yüzden de zaten bir gün mutlaka öğretmen olucam diye kafaya koydum :)
Size gelince uzman yardımıyla atlatılamayacak sorun değil bence..
Buyuk olasılıkla.Hocam çevreden dolayı mı aileler böyle
İnş . Bende okuduklarına duygulanan bu durumu paylasan bırı oldugunuz için tesekkur ederımAnne değilim ama çok duygulandım gözlerim doldu ve duyarlılığınız için de çok teşekkür ederim. Umarım en uygun çözümü bulursunuz.
Nasıl bi zihniyet yarabbimmİnş sanıyorum haftanın ıkı gunu için anlasabıldık 7-8 cocgun ıhtıyacı cok açık ..aileler kesınlıkle destek verecek durumda ve duyarlılıkta degıl.
Bır öğrencım amcasının 7 cocuguyla bırlıkte aılesı ve kardesını kaybetmış. Destek aldıralım deyınce amcanın dedıgı; hocam delisiyse alalım okuldan verelim işe oldu !!bırdaha da cocugun aöca be yengesıne asla boyle bırsey soylemedım. Gecelerı uyuyabılmem için bu cocuklara ders egıtım dısında da bırseyler vermelıyım