Öğrendiğinizde kendinizi nasıl hissettiniz?

cileklipasta95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
2.235
6.110
88
30
Merhaba hanımlar, 🌸

Az önce yaptığım clearblue gebelik testinde 3+ hamile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Mart ayından beri bebek istiyorduk. Tabiki mutluyum ve şükrediyorum ama içimde aynı zamanda garip bir his oluştu. Nasıl olacak, ne yapacağım, doğum yapmaya hazır mıyım gibi. Normal midir? Sizler nasıl hissettiniz kendinizi ilk öğrendiğinizde?

(Kesin emin olmak için doktoruma başvuracağım bugün.)

Öğrenince aşırı sevinirken bir taraftan da korkular yaşamaya başlıyorsunuz. Normal bu.
Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

Bende sevindim ,şaşırdım,panik oldum her duyguyu bir anda yaşadım açıkçası . Kendi kendime hemen panik haline girdim gebelikte bebek büyütmekte sürekli panik halinde olmayı gerektiriyor heralde

Merhaba hanımlar, 🌸

Az önce yaptığım clearblue gebelik testinde 3+ hamile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Mart ayından beri bebek istiyorduk. Tabiki mutluyum ve şükrediyorum ama içimde aynı zamanda garip bir his oluştu. Nasıl olacak, ne yapacağım, doğum yapmaya hazır mıyım gibi. Normal midir? Sizler nasıl hissettiniz kendinizi ilk öğrendiğinizde?

aynı şeyi ben de yaşamıştım, her gece 1 saat tuvalette oturup ağlıyordum.. içim asla rahat değildi, hem seviniyordum hem korkular içindeydim.. uzun bi süre böyle devam etti ama sonra geçti, alışmak gerekiyor hamileliğe ve yeni duygulara.

Merhaba hanımlar, 🌸

Ben de ilk öğrendiğimde ödüm kopmuştu, hala tedirginliklerim var tabi. 7. ayına girdi neredeyse, doğuma az kaldı ve ben korkudan geberiyorum resmen ama derler ya annelik delilik diye. İçgüdülerimizde var bu durum, yapabiliriz , içinizi ferah tutun. ♥

Ben de ilk öğrendiğimde ödüm kopmuştu, hala tedirginliklerim var tabi. 7. ayına girdi neredeyse, doğuma az kaldı ve ben korkudan geberiyorum resmen ama derler ya annelik delilik diye. İçgüdülerimizde var bu durum, yapabiliriz , içinizi ferah tutun. ♥
Allah kolaylık versin sizede ❤️

Merhaba hanımlar, 🌸

Çok sevindim. İnşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.🙏😊 Bende çok istiyorum hamile kalmayı inşallah bende sizin gibi güzel haberler alırım

Back
X