Öğrendiklerim ona karşı olan bakış açımı değiştirdi Yardım!!

jennyjenny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
136
7
38
..............................................

Son düzenleme:
Konu annem ,
yaklaşık 3 sene önce evimize temizliğe gelen kadın vefat ettikten sonra başladı her şey.Kadının vefatı üzerine çocuklarına yardım için çok görüşüp konuştu annem.O sırada da vefat eden kadının oğluna karşı hisler beslemeye başlamış , annemin tesadüfen bir kaç mesajını gördükten sonra anladım ben de bunları.Başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü resmen.Ondan hoşlandığıyla ilgili birkaç mesaj vardı.Ama çocuk hiç birşekilde karşılık vermemiş anladığım kadarıyla çunku sonuç olarak annem hem evli hem de aralarında 10 a yakın yaş var. Ben bunları öğrendikten sonra çok kötü oldum.Kaç senedir bunun yüküyle yaşıyorum.Ne kimseye anlatabildim ne de kurtulabildim bundan.Hala da annemin babamı değil de başka birini sevdiği gerçeği bana çok ağır geliyor.Devamlı onun hayatını takip ediyor (twitter,facebook) 2 lafından biri o ve bu beni çok rahatsız ediyor.Babamın yüzüne bakamıyorum.Biz bu konuları çok konuştuk annemle çok kavga ettik.Her defasında insanlar hata yapabilir diye konuyu kapatmaya çalışıyor ama bir yandan da hala bir umut babandan ilerde ayrılırsam diye hayal kuruyor.Bu bana çok fazla ,birini seviyor olmasına saygı duyarım ama hala babamla evliyken bu tür lafların ediliyor olması ve o çocuğunda annemin onu sevdiğini öğrenmiş olmasına katlanamıyorum.Bir de çıkıp babamın suratına seninle aramızdaki tek ilişki paraymış gibi geliyor diyor. Bu resmen kullanmadır.Hayret ediyorum annem konuştukça .

Daha anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki kime nasıl anlatcam bilmiyorum.Psikolojik anlamda da sosyal ilişkilerimi etkilediğini hissediyorum artık kimseye güvenim kalmadı , insanlara nasıl sevgimi gösterebilirim bilmiyorum çünkü devamlı kavganın olduğu sevginin olmadığı bir ailenin bana maddiyat dışında kattığı hiç bir şey yok. Annemle çok arkadaş gibiyiz ,gezip tozarız ama birşeyler devamlı eksik geliyor bana.

Ne yapmam gerek yorumlarınıza çok ihtiyacım var .
Kıyamam yaa. çok kafana takmamaya çalış. bu gelip geçici birşey. İn ş ALLAH annem hatasını anlar. sen geleceğine bak babanada destek olmaya çalış. elimden gelenler bu kadar..

Annen hata etmiş ve hatasını kabul etmiş.Yüzleşip hesaplaşmışsınız sanırım.
Ve bu olay bir ilişki haline gelmeden kapanmış.
Bu yüzden daha fazla kurcalama derim.Annen takıntı haline getirmişse farkettiğini belli edip bir kez daha uyarabilirsin.
Daha önce yüzleştiğiniz için uyarabilirsin diyorum.

Fakat sana asıl söylemek istediğim,sakın ama sakın bundan kimseye sözetme.
Hele ileride eşin,sevgilin vs olursa asla aman ha sakın diyorum.
Kızarkadaşlarına da anlatma eninde sonunda sana yol su elektrik olarak geri döneceğinden emin olabilirsin.
Çok dolarsan psikoloğa gitmeyi düşün bence.

Annen hata etmiş ve hatasını kabul etmiş.Yüzleşip hesaplaşmışsınız sanırım.
Ve bu olay bir ilişki haline gelmeden kapanmış.
Bu yüzden daha fazla kurcalama derim.Annen takıntı haline getirmişse farkettiğini belli edip bir kez daha uyarabilirsin.
Daha önce yüzleştiğiniz için uyarabilirsin diyorum.

Fakat sana asıl söylemek istediğim,sakın ama sakın bundan kimseye sözetme.
Hele ileride eşin,sevgilin vs olursa asla aman ha sakın diyorum.
Kızarkadaşlarına da anlatma eninde sonunda sana yol su elektrik olarak geri döneceğinden emin olabilirsin.
Çok dolarsan psikoloğa gitmeyi düşün bence.

Kimseye anlatmadım zaten ilk defa burada paylaşıyorum
Öyle bir takıntı haline getirmiş ki sevdiği kişinin bütün seceresini çıkarmış.Eski kız arkadaşlarından , normal arkdaşlarının hayatına kadar.Annem ne dersem diyeyim hep ben haklıyım diyor.2+2=4 de kanıtını göster ispat et o hala hayır ben ona katılmıorm 5 der. Ben de böyle insanlara asla katlanamadığım için kavga ediyoruz her defasında. Sonunda yine haksız çıkan saatlerce ağlayan ben oluyorum.Üstüne bir de bir sürü laf ediyor "akılsız, manyak ,sorunlu"diye. ve boyle sözleri başkalarının yanında da söyluyor. Kısacası çıkmazdayım , hiç anlaşamıyorum. Babam da ketum , dar görüşlü insanın teki .Onla da paylaştığımız hiç birşey olmuyor.Kardeşlerimle kardeş gibi değiliz.Benden çok küçükler zaten.Biri içine çok kapanık diğeri şımarık herşeye ağlıyor.Onlarda etkileniyor halince. SAğolun yorumlarınız için

20 yaşındayım neden sordunuz ?

merak ettim de, annen seni 20 yaşındayken doğurmuş olsa şu an 40'lı yaşlarda olmalı değil mi? bu durumda çocuk dediğin adam da 30'lu yaşlarda.. annen bu yaşta ki insanlara neden yardım ediyor ki? 30 yaşında ki bir adam çalışamaz mı?

Konu annem ,
yaklaşık 3 sene önce evimize temizliğe gelen kadın vefat ettikten sonra başladı her şey.Kadının vefatı üzerine çocuklarına yardım için çok görüşüp konuştu annem.O sırada da vefat eden kadının oğluna karşı hisler beslemeye başlamış , annemin tesadüfen bir kaç mesajını gördükten sonra anladım ben de bunları.Başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü resmen.Ondan hoşlandığıyla ilgili birkaç mesaj vardı.Ama çocuk hiç birşekilde karşılık vermemiş anladığım kadarıyla çunku sonuç olarak annem hem evli hem de aralarında 10 a yakın yaş var. Ben bunları öğrendikten sonra çok kötü oldum.Kaç senedir bunun yüküyle yaşıyorum.Ne kimseye anlatabildim ne de kurtulabildim bundan.Hala da annemin babamı değil de başka birini sevdiği gerçeği bana çok ağır geliyor.Devamlı onun hayatını takip ediyor (twitter,facebook) 2 lafından biri o ve bu beni çok rahatsız ediyor.Babamın yüzüne bakamıyorum.Biz bu konuları çok konuştuk annemle çok kavga ettik.Her defasında insanlar hata yapabilir diye konuyu kapatmaya çalışıyor ama bir yandan da hala bir umut babandan ilerde ayrılırsam diye hayal kuruyor.Bu bana çok fazla ,birini seviyor olmasına saygı duyarım ama hala babamla evliyken bu tür lafların ediliyor olması ve o çocuğunda annemin onu sevdiğini öğrenmiş olmasına katlanamıyorum.Bir de çıkıp babamın suratına seninle aramızdaki tek ilişki paraymış gibi geliyor diyor. Bu resmen kullanmadır.Hayret ediyorum annem konuştukça .

Daha anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki kime nasıl anlatcam bilmiyorum.Psikolojik anlamda da sosyal ilişkilerimi etkilediğini hissediyorum artık kimseye güvenim kalmadı , insanlara nasıl sevgimi gösterebilirim bilmiyorum çünkü devamlı kavganın olduğu sevginin olmadığı bir ailenin bana maddiyat dışında kattığı hiç bir şey yok. Annemle çok arkadaş gibiyiz ,gezip tozarız ama birşeyler devamlı eksik geliyor bana.

evet babanla evli kalması kötü hala, ama birine aşık olması çok garip değil nihayetinde o da insan sizin anneniz ama insan... boşansın bence babadan...

merak ettim de, annen seni 20 yaşındayken doğurmuş olsa şu an 40'lı yaşlarda olmalı değil mi? bu durumda çocuk dediğin adam da 30'lu yaşlarda.. annen bu yaşta ki insanlara neden yardım ediyor ki? 30 yaşında ki bir adam çalışamaz mı?

26,27 yaşında vardır çocuk 4 kardeşler maddi anlamda sıkıntı çekiyorlar hem okuyup hem çalışıyorlar ,başlarında da bir büyük yok .gayet normal bir durum yani

annen de bir boşlukta olmalı .. :19:
babanı sevmiyorsa neden evli .. :53:
anneni uyarmışsın sanırım .. :30:
da babacığına yazıkkkkkkk .. :45:

doğru tespit...

annen de bir boşlukta olmalı .. :19:
babanı sevmiyorsa neden evli .. :53:
anneni uyarmışsın sanırım .. :30:
da babacığına yazıkkkkkkk .. :45:

Görücü usulüyle evlenmişler.Annem çalışmıyor boşansa bu kadar rahatlığı bir daha bulamaz.Kendi ağzıyla söylüyor zaten.

Konu annem ,

annen sevmiş..olur normaldir..büyük konuşmayalım bu konuda kötü söz etmiyelim..annene cani gönülden dua et.unuttursun allah onu kalbinden.unutsu aklından silinsin çok dua et.hep dua et..

26,27 yaşında vardır çocuk 4 kardeşler maddi anlamda sıkıntı çekiyorlar hem okuyup hem çalışıyorlar ,başlarında da bir büyük yok .gayet normal bir durum yani

Napıyor annen onlara yardım olarak? Çamaşırlarını mı yıkıyor?

Napıyor annen onlara yardım olarak? Çamaşırlarını mı yıkıyor?

Saçma saçma yorumlar yapmayalım Allah aşkına işin aslını bilmeden.Kimliklerin belli olmaması için detaya giremiyorum.Maddi anlamda yardım işte bunda didiklencek bir durum yok

annen sevmiş..olur normaldir..büyük konuşmayalım bu konuda kötü söz etmiyelim..annene cani gönülden dua et.unuttursun allah onu kalbinden.unutsu aklından silinsin çok dua et.hep dua et..

Çocuğu yaşındaki birini mesajlarıyla resmen taciz etmiş... pollyanna dünyasındaki oksijen bitmedi mi daha yaw... :27:

İnşallah dua ediyorum ama bitmek bilmiyor o unutsa bile ben unutamam yaşadıklarımı.

Çocuğu yaşındaki birini mesajlarıyla resmen taciz etmiş... pollyanna dünyasındaki oksijen bitmedi mi daha yaw... :27:

Ben de bu durumdan dolayı sıkıntımı dile getiriyorum zaten ama malum dünyada da sizin jetonlar geç düşüyorlar sanırım

Back
X