Öğrenemediğim Tek Konu. Nasıl Davranmalı?

NeKHBeT

Violet Is The Humblest Of Flowers :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
479
199
123
36
Merhabalar,

2 haftadır bir arkadaşın vesilesi ile tanıştırıldığım kişi ile telefonda görüşmekteydim. Cumartesi günü görüşmeye karar verdik. 2 haftadır çok hoş bir enerji tutturmuş gerçekten hoş sohbet etmiştik. Cumartesi görüşmemizde de aynı şekilde devam etti beraber kahve içip bişiler yiyip bütün gün sohbet ettik. Ertesi gün de aynı şekilde düşünmeye devam edip etmeyeceğim konusunda ısrarla sordu ben ise değişmeyeceğini söyledim. Birbirimizi tanımaktan keyif aldık ve buna devam etmeye karar verdik. Lakin gün geldi pazartesi oldu :) İletişim kuramadık hiç. Aramama dönüş yapmadığı için tekrar ısrar etmedim. Böyle durumlarda ya da böyle garip durumlarfda diyeyim kalmaktan nefret ettiğim için nasıl davranacağım konusunda emin olamıyorum.

Kuruntu da yapmak istemiyorum. Sonuçta keyif aldığımızda hem fikir olup iki güne herşeyin değişmesi nasıl mümkün olabilir?

Fikrinizi alsam :)

Hic iletisim olmadi mi bugun ? Eger dün okeyleyip bugun kendi capında kestirip attıysa bu senin lehine aslinda. Dönmek isterse ve dönmemesi icin bir bahanesi varsa bugun acıklar zaten.

Beklemede kalmalısın.
2 haftadır iletişim kesilmeyip bugün tökezlediyse sıkıntı ama.
Açıklama yapacak mı yoksa birşey olmamış gibi naber mi diyecek bekle bakalım.

Açıkçası pazar günü gündüz görüştük. Öğleden sonra işi vardı erken biterse konuşuruz şeklinde sözleştik. Gece henüz bitmediğini söyledi (şehir dışınmdan gelen bir müşterinin dönmeden önce işlerini tamamlıyordu) O gün öyle geçti. Kaçta biterse bitsin arayacağını söyledi. Aramadı. Bugün de hiç iletişim olmadı. Beyefendi biri gibiydi en azından bu iki hafta boyunca. Sohbet ederken de ne bir saygısızlık ne farklı bir durum sezmedim. Arkadaşları da sürekli ne kadar beyefendi ve kibar olduğundan bahsediyorlardı. O yüzden şaşırdım ve üzüldüm. Ben de aramıyorum ama içim gitmiyor da değil. Çünkü hoşuma giden biriydi :)

Bu kadar ayrıntıya neden takılıyorum acaba :)

Hoşlanmışsınız ondan bu kadar ayrıntı :)
Bekleyin bakalım hemen karaları bağlamayın. Madem bu kadar iyi bir insan elbet vardır bir nedeni...

Günün sonunda yoğunluktan dolayı yemek bile yiyemediğini söyleyip halimi hatrımı sordu. O gün yine konuştuk telefonda. En kısa sürede görüşmek istediğini vs söyledi. Bense aklımdan geçen herşeyi düzgünce dile getirdim. Birbirimizi tanımak istiyorsak Graham Bell'in telefonu bu yüzden icat ettiğini, iletişimde olmazsak birbirimizi tanıyamayacağımızı ayrıca katıksız dürüstlük istediğimi aklından geçen düşünceyi fikir değişikliği vs söylemesini istediğimi belirttim. Makul olduğunu söyledi. Hoş bir sohbet ettik.

Amaaa....

Biz kadınlar karşı tarafın tavırlarından vs bazı şeyleri hissedebiliyoruz diye düşünüyorum. İlk haftalar görüştüğümüz yani telefonda görüştüğümüz zamanlardaki o heyecanı veya hissiyatı hissedemediğimi farkettim. Belki de bu yakınlaşma onu kasmıştır bilmiyorum. Ama birşey eksik gibi hissediyorum. O yüzden de boşvermek veya şans vermek arasında gidip geliyorum. Ne dersiniz?

Günün sonunda yoğunluktan dolayı yemek bile yiyemediğini söyleyip halimi hatrımı sordu. O gün yine konuştuk telefonda. En kısa sürede görüşmek istediğini vs söyledi. Bense aklımdan geçen herşeyi düzgünce dile getirdim. Birbirimizi tanımak istiyorsak Graham Bell'in telefonu bu yüzden icat ettiğini, iletişimde olmazsak birbirimizi tanıyamayacağımızı ayrıca katıksız dürüstlük istediğimi aklından geçen düşünceyi fikir değişikliği vs söylemesini istediğimi belirttim. Makul olduğunu söyledi. Hoş bir sohbet ettik.

Amaaa....

Biz kadınlar karşı tarafın tavırlarından vs bazı şeyleri hissedebiliyoruz diye düşünüyorum. İlk haftalar görüştüğümüz yani telefonda görüştüğümüz zamanlardaki o heyecanı veya hissiyatı hissedemediğimi farkettim. Belki de bu yakınlaşma onu kasmıştır bilmiyorum. Ama birşey eksik gibi hissediyorum. O yüzden de boşvermek veya şans vermek arasında gidip geliyorum. Ne dersiniz?

"İlk haftalar" derken? Zaten görüşeli 2 hafta olmuş, ne çabuk eskidiniz :işsiz:

Vesile olan arkadaşınızı arayın çaktırmadan öğrensin ağzını arasın yani

"İlk haftalar" derken? Zaten görüşeli 2 hafta olmuş, ne çabuk eskidiniz :işsiz:

aslında eskimek olarak bahsetmek istgemedim. Sadece o ilk "günlerdeki" diyeyim enerjiyi hissetmedim. İnsanların modu düşebilir sorunları olabilir aklı karışık olabilir. bunda da hem fikirim. Sadece normal rutinde giden bir durumda değişiklik olunca anlıyorsunuz onu izah etmek istedim :)

aslında eskimek olarak bahsetmek istgemedim. Sadece o ilk "günlerdeki" diyeyim enerjiyi hissetmedim. İnsanların modu düşebilir sorunları olabilir aklı karışık olabilir. bunda da hem fikirim. Sadece normal rutinde giden bir durumda değişiklik olunca anlıyorsunuz onu izah etmek istedim :)

Görüşene kadarki heyecan daha farklı olabilir, normal bence.

Back
X