Dille ilgili alanlarda çok zorlandı halen de zorlanıyor :İngilizce Türkçe vs..cevabınız için çok teşekkür ederim. O kadar çaresiz hissediyordum ki. Tıp okuduğuna göre, okuduklarını kolayca anlıyor mu? nasıl bir okul hayatı oldu? neler yaptınız? lütfen benimle paylaşın
her zaman gerisinde olacak diye bir şey yok hayır siz emek verdikçe öne geçerSınıfın her zaman gerisinde olacak diyorlar. kendini kötü hisseder mi? yapamıyorum, başaramıyorum diye düşünür mü çok endişeleniyorum. kendine güveni azalsın istemiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim
özel annemin eğitimini aldı sadeceiçimi rahatlattınız... çok çok teşekkür ederim gerçekten.. peki özel eğitim aldı mı kardeşiniz
raporunuz çıkmıştır bu kadar zaman içinde. Disleksi korkulacak bir durum değil. zamanla çocuğunuzun ne kadar yaratıcı ve farklı bir bakış açısı olacağını göreceksiniz.tavsiyeniz için teşekkürler... Cathylizzi'den başka etrafında disleksi tanıdığı olan yok mu acaba? Varsa tecrübelerini merak ediyorum. yazarsanız çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?