Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izin hakkında bilgileri olanlar paylaşımda bulunursa sevinirim kızlar... merak ettiğim birşey var doğumdan önce 5 hfta aktarabiliyoruzya illaki 5 haftamı olmalı 3 yada 4 hafta olamazmı
Benimde doğum eylül başı gibi gözüküyor ama doğum öncesi iznimiz yaz tatiline gidicek şimdi bu durumda tatile denk geldiği için sanırım aktaramıcaz 5 haftayı bu konuda bilgisi olan varmı
bende seninle aynı durumdayım.. doğum öncemiz yanacakmış.. aktaramıyormuşuz.. geçen yıl arkadaşım ağustosta doğum yaptı ama o 5 haftayı aktardı.. aslında bu konuda düzenlemeye ihtiyaç var.. bu kadar çocuk yapın diye telkinlerede bulunuyorlar ama, izne gelince ne kadar az verssek modundaslar.. diğer memurlar istedikleri zaman yıllık izne çıkabiliyor.. böylece doğum sonrası yıllık izinlerini kullanabiliyorlar.. bana müdürüm dedi.. doğum öncesini ekletemezsin diye.. bende heyet raporu araştıracam.. ama bulabilir miyiz.. malesef bilemiyorum...
ya ağustosta doğurup aktardıysa bizimde aktarmamız gerekiyor sanırım biraz milli eğitimdekilerin insafına kalmış bu aktarma işi her ihtimale karşı 32.hafta rapor alıp okula vericem ben milli eğitimlede bu haftaiçi görüşücem bakalım tanıdık var ne diyecekler olmazsa mecburen rapora yönelecez en azından birinci dönemi kapatalım ya yoksa nasıl bırakçaz 2 aylık çocukları olurmu ya bu haksızlık
bende seninle aynı durumdayım.. doğum öncemiz yanacakmış.. aktaramıyormuşuz.. geçen yıl arkadaşım ağustosta doğum yaptı ama o 5 haftayı aktardı.. aslında bu konuda düzenlemeye ihtiyaç var.. bu kadar çocuk yapın diye telkinlerede bulunuyorlar ama, izne gelince ne kadar az verssek modundaslar.. diğer memurlar istedikleri zaman yıllık izne çıkabiliyor.. böylece doğum sonrası yıllık izinlerini kullanabiliyorlar.. bana müdürüm dedi.. doğum öncesini ekletemezsin diye.. bende heyet raporu araştıracam.. ama bulabilir miyiz.. malesef bilemiyorum...
kızlar raporlarınızı nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz.ben 5'er kullanmayı düşünüyordum ama sağlık ocağı vermiyormuş her hafta hastaneye gidip rapor mu alacağız.benim doğum sonrası yanıyor anca doğum öncem var.kesinlikle uzatmam lazım.Ayrıca raporlarda 7 günden sonra maaştan kesilme oluyormuş.Ne kadar olduğunu bilen var mı?
ben de aynı durumdayım.geçen yıl eylül başı doğum yapan bir arkadaşım ekletti ama illere göre farklı uygulama olabiliyormuş.bu konuda düzenlemeye ihtiyaç var
Arkadaslar ben şimdi temmuz 14gibi dogum yapacam.ogretmenim.e tatile denk geliyor dogumdan sonraki 8aftalik izin hemen mi kullaniyorum?yoksa okul acilirken aslatabiliyor muyum?bir de ücretsiz izne ayrilmayi düsunuyorum 6ay falan sigortam veya kademe derecem işliyor mu yardim![]()