Öğretmen arkadaşlar bir bakar mısınız haksızlık değil mi bu

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Arkadaşlar yeni atandığım okulda derslik sistemi var işte türkçe sınıfı fen sınıfı matematik sınıfı diye bende türkçe öğretmeniyim benim olması gereken türkçe dersliğini müdür kuranı kerim öğretmenine vermiş ben her ders derslik derslik dolaşıp öğrencileri arıyorum türkçe sınıfıda kuranı kerim öğretmeninin olmuş şu anda ya çok sinirliyim arkadaşlar ne yapmalıyım müdüre söyledim hallederiz falan dedi ama bişey yapmadı bana fikir verir misiniz haftada altı saat derse giriyorum o da iki saat ve sınıfımı ona vermişler

Arkadaşlar yeni atandığım okulda derslik sistemi var işte türkçe sınıfı fen sınıfı matematik sınıfı diye bende türkçe öğretmeniyim benim olması gereken türkçe dersliğini müdür kuranı kerim öğretmenine vermiş ben her ders derslik derslik dolaşıp öğrencileri arıyorum türkçe sınıfıda kuranı kerim öğretmeninin olmuş şu anda ya çok sinirliyim arkadaşlar ne yapmalıyım müdüre söyledim hallederiz falan dedi ama bişey yapmadı bana fikir verir misiniz haftada altı saat derse giriyorum o da iki saat ve sınıfımı ona vermişler

Sizden önce Türkçe dersliği neredeymiş ?
Çok manidar kuranı kerim dersliği ilk defa duyuyorum.
Ehh haksız da sayılmaz seçmelilerle beraber haftada 6 saat !! din dersi var!

Sizden önce Türkçe dersliği neredeymiş ?
Çok manidar kuranı kerim dersliği ilk defa duyuyorum.
Ehh haksız da sayılmaz seçmelilerle beraber haftada 6 saat !! din dersi var!

Ben şubatta atandım ikinci dönem atandım birinci dönem orası türkçe sınıfıymış ben atanınca ikinci dönemin başında sınıfı kuranı kerim hocasına vermişler hocanın bahanesi de ben yaşımı başımı aldım derslik derslik gezmek istemiyorum yaşıda anca 40 45dir
Bu arada benimde haftada 6 saat dersim var

Ben şubatta atandım ikinci dönem atandım birinci dönem orası türkçe sınıfıymış ben atanınca ikinci dönemin başında sınıfı kuranı kerim hocasına vermişler hocanın bahanesi de ben yaşımı başımı aldım derslik derslik gezmek istemiyorum yaşıda anca 40 45dir
Bu arada benimde haftada 6 saat dersim var

Ne olursa olsun siz temel ders öğretmenisiniz.
Her okulda bu temel derslerin sınıfları vardır(her derken derslik sistemi olan her okulda)
Din hocasının ettiği lafa da bak sanki daha önce derslik sistemi vardı da sınıf sınıf gezmiyorlardı pehh.
Siz bastırın hocam.Dile getirin.

Derslik sistemi kaldı mı hala ya. Kalktı çoğu yerde burada.
Yani ders saati açısından bakarsak haksızlık gibi. Yoksa yok sen temel ders hocasısın derslik senin olmalı gibi bir yorum yapamam. Sadece ders saatinin ondan fazla olmasından dolayı.

Back
X