Arkadaslar zorunlu hizmet yukumlusuyum ama nikahimiz i kıydı k esim farklı ilde .il disi yapabileceğim bir okul açılmadı. İlçe meb es durumundan ertelendi yazdı mebbis e ama il meb o kabul edilmez reisen atanirsiniz demiş ..bilgisi olan var mı?
Branş öğretmeniyim. Tüm gün ordan oraya kosturdum.son dakikada böyle şeyler çıkardılar. İlçe meb dilekçe ve evrak da verdim es durumu atamasını beklicem diye ama bugun il meb arkadaşıma bu açıklamayı yapmış. İl ilçe birbirinden haberi yok mu anlamiyorum
İl dışı değil ağustostaki eş durumu atamalarını bekleyeceksiniz. Eş durumu atamalarında mutlaka yer açılır.
Bazı yerlerde eşmdurumu atamalarına kadar reisen atama yapılmaması için il milli eğitime dilekçe verdiriyorlar; bir yıl daha bulunduğum yerde çalışmak istiyorum diye.
İlçe meb e dilekçe yazdirdilar es durumunu beklemek istiyorum diye.evrak görev yeri falan da verdik.ama il meb deki adam eşiniz farklı ilde o yüzden ertelendi yazamaz demis
Amaan mebdeki memurların hiçbirinin birbirinden haberi olmuyor zaten. İnsanı germekten başka işleri yok. Sizin durumunuzda olanlar hep aynı yolu izledi sorun çıkacağını sanmıyorum.