Öğretmen arkadaşlar. ...çok acil

Kimlabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
162
58
48
35
Arkadaslar zorunlu hizmet yukumlusuyum ama nikahimiz i kıydı k esim farklı ilde .il disi yapabileceğim bir okul açılmadı. İlçe meb es durumundan ertelendi yazdı mebbis e ama il meb o kabul edilmez reisen atanirsiniz demiş ..bilgisi olan var mı?

Sanırım resen ataniyorsunuz. Birde merak ettim nasıl okul açılmaz?

3 okul var çok uzak.ama evliyim nasıl atanırim.es durumu atamalarını bekliorum

Sanırım sınıf öğretmenisiniz eş durumunu bekleyin sorun olmaz hem il emri verebilirler.

Branş öğretmeniyim. Tüm gün ordan oraya kosturdum.son dakikada böyle şeyler çıkardılar. İlçe meb dilekçe ve evrak da verdim es durumu atamasını beklicem diye ama bugun il meb arkadaşıma bu açıklamayı yapmış. İl ilçe birbirinden haberi yok mu anlamiyorum

İl dışı değil ağustostaki eş durumu atamalarını bekleyeceksiniz. Eş durumu atamalarında mutlaka yer açılır.
Bazı yerlerde eşmdurumu atamalarına kadar reisen atama yapılmaması için il milli eğitime dilekçe verdiriyorlar; bir yıl daha bulunduğum yerde çalışmak istiyorum diye.

İlçe meb e dilekçe yazdirdilar es durumunu beklemek istiyorum diye.evrak görev yeri falan da verdik.ama il meb deki adam eşiniz farklı ilde o yüzden ertelendi yazamaz demis

Amaan mebdeki memurların hiçbirinin birbirinden haberi olmuyor zaten. İnsanı germekten başka işleri yok. Sizin durumunuzda olanlar hep aynı yolu izledi sorun çıkacağını sanmıyorum.

Es durumunda açılır gideceğini ilde bir yerler. Nokta bulunduğu yere gidemezsen bile görevlendirme ile halledilir.
Mutluluklar

Bence uzak da olsa o 3 okulu tercih et.
Sonuçta eş durumu hakkın yine olacak.

Eş durumu olmazsa hiç değilse il içinde uzaklık sorununuz olur.
Diğerinden daha aşılabilir durum.

Zh'ten kacilmaz.
Ha simdi tercih yapmissiniz gitmissinuz ha 1 sene sonra iliciyle.Adi ustunde zh.Uzak yerler aciliyor.Hayirlisi olsun.

milli eğitimde bilgisiz insan çok. bana da imkanı yok tayin çıkmaz dediler haftasına çıktı. ağustosta garanti atanırsın dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…