ogretmen arkadaslar dogum ini icin gebelik takvimi

missfibbonacci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
190
61
98
38
Bebek dusunuyoruz ama tam bilmiyorum bu ay hamile kalabilirsem tatil zamanı nasıl denk gelir yeni evliyim yardımcı olurmusunuz

Hayirlı olsun evliliğin canım öncelikle. Bebek öyle he deyince olmuyor malesef :) ama sansli kisilerdenseniz son adet tarihinin ilk gununu esas alarak muhtemel dogum tarihini hesaplayabilirsin internetten. 32. Haftadan itibaren istedigin zaman dogum iznine cikma hakkin var. 37den sonra zorunlu olarak cikiliyor zaten. Muhtemelen bu ay hamile kalirsan 2. Donemi kapatirsin yaz tatiline baglarsin. (Seminerler icin de alabiliyorsan rapor alirsin) Allah gonlune gore versin en hayirlisini...

1617, member: 774681"]Selam kızlar..ben de yeni hamişim.nisan başi doğacak yavrum Allah izin verirse.2.dönemi kapatıyorum.en ideali temmuzda gebe kalmak..güzel haberlerinizi beklıyorum[/QUOTE]

Rabbim saglicakla kucaginiza versin inş..ağustostada kalsam izin ikinci dönemi kapatirmiyim hocam yardımcı olabilir misin

Mayısta doğurursun bence kaçirma hocam...2.dönem başi az bişi çalişmiş olcaksınız..okadar..

Ben haziran ayında hamile kaldım son adet tarihim 30 mayıstı. Çok çok ideal bir zamanlama oldu. Hamileliğin en zor dönemi yaz tatiline geldi. Bulantılar kusmalarin dorukta olduğu zaman ben evdeydim. Okullar açıldığında epey rahatlamıştım. Yarıyıl tatilinde izne ayrılıcam. 2. Dönemi tamamen kapatabilicem ve ehlülde başladığımda bebişim 7. Ayında olucak herkese tavsiye ederim haziran ayını.

Kizlar hamileyken nöbet tutmak gerçekten çok güc oluyor .benim dusuk tehlikem de vardi doktordan rapor aldim nöbet tutamaz diye idare hemen düştü nöbetten eğer zorlaniyorsaniz doktorlar hemen veriyor ..Zaten ücretli olduğu için diğer arkadaşlarin da sesi çikmiyor.

Haziranda son adeti olup hamile kalinca ikinci dönemi kapatiyorsunuz eylüle kadar da çocuk epey büyümüş oluyor.Ben nasılsa hemen olmaz diye martta başlamıştım hemen oldu kaçırdım :) ücretsiz izinle kapatcam ikinci dönemi.

20 hafta dolmak üzere son nöbetımı tutucam ödemden dolayı erken bırakıyorum.çok yoruluyorum okulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…