Şikayet etmek mi? Program istediğini gibi değil diye şikayet etme hakkınız var mı ki?? Müdürler programı istediğimiz gibi yapmak zorunda değil.. Çoğu müdür istediklerimizi dikkate alıyor sağ olsun ama istediğimiz olmadı diye şikayet etmek biraz ağır değil mi? Hem nereye hangi gerekçe ile şikayet edeceksinizmrb arkadaşlar.ben bir ortaokulda branş öğretmeniyim.bu branşta okulda 5 kadroluyuz.1 tane de mecbur ücretli arkadaş geldi.müdür bey bizi odasına çağırdı nasıl bi program istiyosunuz die sordu?ücretli eger sabah dersi verilirse gelirim şartı sunmuş ve ona sırf sabah verildi.diğer arkadaşların da istedikleri oldu ancak bana yapılan program çok kötü.ben 7-6 ve ya 7-5 istedim ancak 5-6 verildi.gidip konuştuğum da da müdür ajandasına öğleci olmak istediğimi söylediğimi yazdığını o yüzden 5-6 verildiğini söyledi.ancak ben bunu istemedim.diğer bayan arkadaşa söyledim mi dedim hayır dedi.kendimden şüphe eder oldum.acaba laf arasında ya da ne biliyim yanlışla ağzımdan mı çıktı?tam hatırlamourm.çünkü programı görünce şaşırdım.bu durumda ben müdürü şikayet etsem acaba ajandayı gösterip siz öle dediniz dierek olaydan yırtabilir mi?sonuçta ortada bi maduriyet var gerçekten çook zor durumda kalıoyurm bu programla.eşimle hiç görüşemiorum resmen aile düzeni bozuldu.çok kötü oldu.lütfen bana bi akıl verin?müdür tutturdu ajandada böle yazmışım böle dediniz die
ajandada yazılanı sana gösterdi mi yanı sonradan yazılabılecek bı durumda mıydı eger o anda not etmıs ve sana boyle des vermısse sıkayet etsen de haklı cıkar ama bu ısler nasıl dönuyo bılıosun sendıkan uygun degılse haklıysan da haksız olursun
Onun aldığı not geçerli değildir, mazeretinizi dilekçe ile bildirip ona göre program yapılmasını istersiniz. Aksi yapılırsa dilekçeyi göstererek şikayet edebilirsiniz.
Ve evet müdürler ders programını dengeli ve eşit yapmak ZORUNDA.
yok canm karıştırdığını sanmam.ajandada yazana göre ii niyetli bi şekilde program yaptığını söylüyor.Acaba seni baska bi ogretmenle mi karistirdi mudurunuz ama ben olsam sikayet olayina hic girmem tatli dille hafta sonu yeniden programin duzenlenebilme ihtimalinin olup olmadigini sorarim zaten ogretmen sayiniz cok az rahatlikla yeni bir program hazırlanabilir ama sikayet etme olayini bir kez daha etraflica dusun derim nihayetinde senin amirin sonra sana kafayi takip surekli kotu bir program da hazirlayabilir
Çıkamaz neye göre not aldı, belki yanlış anladı, sizin talebiniz olduğuna dair bir ibare olmadığına göre:) Geçerli olan dilekçedir diğerinin resmiyeti yok. Ancak başka bahaneler bularak haklı çıkabilir, sınıf vermek durumundaydım, öğretmen yoktu, o şekilde dağıtıldı mecburen gibi...öncelikle cevabınız için çok tşkr ederim.peki ben baştan böyle bi istekte bulundum sonra bana o program uymadı ki öle zaten madur oluyorum.dilekçe yazdığımda ve yine yapmadığında müfettişlere ajandayı gösterip haklı çıkabilir mi?
Ben de ilk şaşıran benim sanıyordum konu sahibine.. Resmi bi gerekçen yoksa yüksek lisans gibi, müdürler isteneni yapmak zorunda değil. Ama çoğunlukla istediklerimize hasasiyet gösteriyorlar.. Kaldı ki program ayarlarken kimseyi mutlu etmek mümkün değil değil.. Bunun için şikayeti kafam mantığım almadı.. Hem nereye şikayet edilir nasıl bi gerekçeyleValla bende oyle bi program varki hicbiseyde soyleyemem 5 yillik ogretmenim hicte öyle bir hakkım olmadı. Ilk defa duydum bununla ilgili sikayeti.sikayet etsen bile hicbisi olmaz diyelimki degisti en bos gunune nobet yazar ki yonetmelik bole.ben kolay kolay mudurle sikayet polemigine gitrmem.ha ciddj ciddi bir 4 kisiye torpil durjmu varsa o ayrı.
Ben de ilk şaşıran benim sanıyordum konu sahibine.. Resmi bi gerekçen yoksa yüksek lisans gibi, müdürler isteneni yapmak zorunda değil. Ama çoğunlukla istediklerimize hasasiyet gösteriyorlar.. Kaldı ki program ayarlarken kimseyi mutlu etmek mümkün değil değil.. Bunun için şikayeti kafam mantığım almadı.. Hem nereye şikayet edilir nasıl bi gerekçeyle
yanı oyle bısey yapmaz dıyorsan belkı sen demıssındır ve hatırlamıosundur su anda yanı bzımkıler sormazdı bıle herkese dagıtır sen ne ıstıyosun demezlerdı kımseyı memnun edemeyız der kenara gecerlerdı hatta benım yanıma ucretlı gelmesı lazımdı 52 saat ders vardı ucretlı benım 30 olmazsa gelmem dedı dıye 24 bana 28 ona vermıslerdı ve tartıstıysam da sen kadrolusun sana yeter kaç para maaş alıosun demıstı mudurum ne kadar tartıssak da onun dedıgı olmustu e tabı sonra sınıf öğretmenlıgıne gerı cektıler gecen yıl ki dagıtımda içimin yagları erımıstıyok öle adilik yapmaz o kadar deil.yani bu durumda benm hiç mi söz hakkım yok.ayrıca kendisiyle aynı sendikadayız.ve sendika başkanı da kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?