öğretmen arkadaşlar lütfen bakar mısınız?acilllll

getirdim canm herkes ordayken ama inkar ediliyor.yok öle şey deniyor.hep üste çıkılıyor.

Bunun konuşulacağı, şikayet edileceği tek yer bence öğretmenler kuruludur.
Kayırılan kişilerle münakaşa edilsin herkes neler dönüyor bilsin.
İdareci de biraz utanma duygusu varsa mutlaka rahatsız olur böyle konu edilmekten...

Kadrolular okulda olmak zorunda diye bir sey yok. Sinifcilar durmak zorunda. Ek ders aliyorlar.

E tabii olması gereken bu. Hatta tutanaklara geçmesi özellikle istenmeli. Nasılsa müfettişler onu inceliyor.

ben de zaten tam olarak bunu soruyorum.illa gidip yarın şikayet edicem demiorum.belki aynı şeyi yaşayan arkadaşlar varsa die fikir alıyorum.

getirdim canm herkes ordayken ama inkar ediliyor.yok öle şey deniyor.hep üste çıkılıyor.

Bu lafla sözle inkar edilip, üste çıkılacak bir durum değil ama.
Geçen yıl da yapıldı diyorsunuz.

Getirin ders programlarını bakalım.
Herkes gördü okula giriş ve çıkışlarınızı diye biraz çirkefleşmeniz lazım hocam.
Fazla mı hanımefendisin sen acaba? :)

Kadrolular okulda olmak zorunda diye bir sey yok. Sinifcilar durmak zorunda. Ek ders aliyorlar.

Ben sınıfçıyım zaten ondan rica etti ücretli arkadaş :)
Haklıydı da ama şimdi ben gıcıklık etsem yok bana son iki saat daha tatlı geliyor değişmem diyebilirdim.
İdareci benle anlaşmasını istemiş çünkü.

Ama anlayışlı davrandım demek istedim.

Branşçı da olsam saatler konusunda yardımcı olurdum.
Mesela odada boş geçireceği saatler olmasın diye yardımcı olmaya çalışırdım ücretlilere
bunu anlatmaya çalıştım

ben malesef çirkeflik yapamıyorum keşke bazı konularda yapabilsem..

yok canm karıştırdığını sanmam.ajandada yazana göre ii niyetli bi şekilde program yaptığını söylüyor.
Anladim canim o zaman yeniden tatli dille magduriyetini mudurunuze anlatacaksin baska yol yok gibi yaaa aslinda hepimiz ilk hafta program magduru oluyoruz aslinda is mudurunuzde bitiyor yani 5 ogretmenin programini duzenlemek 1 saatini almaz

Ücretli öğretmenin de gelip şart sunması ayrı şuursuzluk....
Sen evli bir kadınsın, bir yuvan ve düzenin var.
O bekar mı? Bekarsa hiçbir engeli yok ne olur ki öğlen dersine girse, git hakkını sonuna kadar ara, gerekirse çirkeflik yap.
Aile düzenim bozuldu de.

Edit: Müdür yalan söylüyor, yaptığı program bozulmasın diye ya da yanlışlıkla size o programı verdi, hata ettim dememek için tutturuyor.

7-6, 7-5, 5-6 falan tam olarak ne anlama geliyor? Sadece meraktan soruyorum aydınlatırsanız sevinirim.

O benim de çok dikkatimi çekti, eski açtığı konulara da baktım ve kullandığı Türkçe berbat. Öğretmenlerin en azından az da olsa yol gösterici olmaları gerekiyor bence, bu platformda bile. Büyük-küçük harf yok, diye yazacak sözde ama "die" yazmış falan, biz de buraya gelip karman çorman yazılarla güya derdini anlatanları eleştiriyoruz ama bunların arasında ne yazık ki öğretmenler de var. Sanal ortam bile olsa mesleği öğretmenlik olan birinin böyle klavye kullandığını görmek acı verici bence.

Eşinizle görüşemeyecek kadar yoğun mu ders programınız yani ben anlayamadım? kinaye yapmıyorum gerçekten soruyorum, 40 saat değil mi öğretmenlerin maksimum alabileceği ders saati?

Ucretli öğretmenin talebine itiraz edenleredir sözüm: Zaten üç kuruşa çalışan insanlar. Çoğu da sınava hazırlanıyor. Programda önde tutulmasi lazim tabii.
Evet arkadaşımız da madur durumda ama sonuçta müdür istediği gibi bir program verebilir. Bunun için para alıyoruz. Kibarca rica edebilir ama kalabalikmissiniz da sizin programiniz degisince herkesinki degisecektir.

7-6, 7-5, 5-6 falan tam olarak ne anlama geliyor? Sadece meraktan soruyorum aydınlatırsanız sevinirim.
7. ve 8.siniflar sabahci 5. ve 6.siniflar öğlenci oluyor. 7-6 veya 7-5 demek karma program, yani 7-6 için açıklarsak sabah 7.siniflara öğleden sonra da 6.siniflara öğretmenin dersi var. mesela 5-6.siniflari alan öğretmenin tüm dersleri öğleden sonradir

Eşinizle görüşemeyecek kadar yoğun mu ders programınız yani ben anlayamadım? kinaye yapmıyorum gerçekten soruyorum, 40 saat değil mi öğretmenlerin maksimum alabileceği ders saati?
Ben de buraya takıldım. Yalnızca öğleden sonra evde olan bir eş var elde. Şiddetle merak ettim. Konuda bahsi geçen eş ne iş yapıyor?

Ben haftada 2 gün 2 ders için 1 saat yol gidiyorum... O 2 ser saat dersi bir güne toplamıyor müdürümuz mesela... programı çok çok daha kötü olan arkadaşlarım da var ses çıkarmiyorum pek. Birsey yapılabileceğini de sanmıyorum maalesef. Hatta müdürünüzun size sorması bile büyük bir incelik gibi geldi :)

Anladim hocam . Keske herkes sizin gibi iyi niyetli olsa. Genelde herkes kendini düşünüyor.

Valla bizim okul cok buyuk 80 ogretmeniz 7 tane matematikciyiz. Elimize ne program verilirse o sizin yine sormus nasil istiyorsunuz diye sormayadabilirdi. Programini begenmeyen arkadaslar ya da cocugunun okuluna gore ayarlamak isteyen arkadaslar müdür beyin yanina gidip rica ediyor sadece. Sikayet edeni felan duymadim. Ki arkadaslar soylemis tutup en bos gununuze nobet yazar bir sekilde siz zararli cikarsiniz. Tatli dille halletmeye calisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…