- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Dilekçenizi hangi resmi yazıya/ yönetmeliğe dayandırıp şikayet edeceksiniz?öncelikle cevabınız için çok tşkr ederim.peki ben baştan böyle bi istekte bulundum sonra bana o program uymadı ki öle zaten madur oluyorum.dilekçe yazdığımda ve yine yapmadığında müfettişlere ajandayı gösterip haklı çıkabilir mi?
Hocam görüştükten sonra sonucu buraya yazın olur mu? Cidden sonucu çok merak ediyorum.. İnşallah boşuna aranızı bozmaZsınızsonuçta müdür de olsa okul onun malı değilki.geçen sene de tüm sabah derslerini verip madur ettiler.milli eğitime gidip müdürle görüşücem.yani bizim sıkıntımız olduğunda napıcaz peki?
ben mi olayı anlamadım acabasonuçta müdür de olsa okul onun malı değilki.geçen sene de tüm sabah derslerini verip madur ettiler.milli eğitime gidip müdürle görüşücem.yani bizim sıkıntımız olduğunda napıcaz peki?
Ayrıca ücretli öğretmeni neden araya sıkıştırdığınızı anlamadim. O kadar derse girip, 3 kuruş aldığı için, sabahtan işi bitsin istemiştir. Hatta öğleden sonra başka bir kurumda çalişiyor olmasi da muhtemel. Aynisini ben yapmiştim, oradan biliyorum.
Program yüzünden şikayet, ücretliyle kiyas filan.. Biraz egolu gördüm sizi..
Hocam görüştükten sonra sonucu buraya yazın olur mu? Cidden sonucu çok merak ediyorum.. İnşallah boşuna aranızı bozmaZsınız
Okullar yeni açıldı henüz ders programı daha çok değişir şikayet etmeyin bence arkadaşlar da açıklamış program değişir diye.inş.olumlu şeyler yazarım çünkü gerçekten madurum.keyfi bişey asla değil.lütfen dua edin bana
ben mi olayı anlamadım acaba
sabah verseler mağdur oluyorsunuz öğlen verseler mağdur
nasıl olacak bu iş peki?[/QU
şöyle ki bu sene ki maduriyetimin sebebi eşimin haftaiçi hem kendi okulunda hem de üniversite de dersleri olması.sabah 8 den gece 10a kadar yok.tüm düzenimiz bozuldu.ayrıca akşam 18.50 de cıkıyorum ve evim okula uzak.eşimde merkezde.dolmuş durağı uzak.taksiye sürekli para veremem durumumuzda buna müsait değil....
tam da o dediğiniz 9 10 gibi gelip 3 4 gibi giden 3-4 arkadaş var müdüre yalakalık yaptıkları için.ben bunu da hazmedemiorum.Genelde yaşanan bir sorun bu.sabah erken uyanmak zor geliyor aksam gec çıkmak zor geliyor. tam 9 10 gibi gelip 3 4 gibi gideyim istiyor her öğretmen. zorunlu bir durum olmadıkça süt izni yukseklisans gibi müdürün istekleri yerine getirme zorunluluğu yok.tabiki inisiyatif kullanarak ayarlamaya çalışıyor bazı idareciler ama herkesi memnun etmek de zor sonuçta. bence şikayet falan edip hiç aranizini bozmayin çünkü daha çok muhatap olmak zorunda kalacağınız konu olacak. size takmasin iyice.
Buradaki eşit, sınıf sayısı ve dikey dağıtımı kapsamıyor mu kuzum?Müdür programı esit yapmak zorunda ancak şikayet etsen hem eline bir şey gecmez hem de mudur ile aran açılır.hoş olmaz.
Bir de dikkatimi çekti en azından konu açan öğretmen arkadaşlar Türkçeyi azıcık dikkatli kullansa keşke.
tam da o dediğiniz 9 10 gibi gelip 3 4 gibi giden 3-4 arkadaş var müdüre yalakalık yaptıkları için.ben bunu da hazmedemiorum.
Tabii ki değiller okul idaresi öğretmenini memnun edeyim derdinde ama herkese eşit bir dağılım yok ortada.eşitlikten kastım bu aslında.Buradaki eşit, sınıf sayısı ve dikey dağıtımı kapsamıyor mu kuzum?
Zaman seçimi özel durumlar dışında öğretmenin isteği dahilinde olmaz, buna mecbur da değiller üstelik.
Kesinlikle. İş öğretmene "Ne istersin?" diye sorunca karışıyor :)Tabii ki değiller okul idaresi öğretmenini memnun edeyim derdinde ama herkese eşit bir dağılım yok ortada.eşitlikten kastım bu aslında.
Yoksa ben olsam yaparım programı veririm öğretmene böyle garip istekler de çıkmaz ortaya.
Tabii ki değiller okul idaresi öğretmenini memnun edeyim derdinde ama herkese eşit bir dağılım yok ortada.eşitlikten kastım bu aslında.
Yoksa ben olsam yaparım programı veririm öğretmene böyle garip istekler de çıkmaz ortaya.
Genel olarak garip buluyorum sadece senin isteklerini degil.ben de öğretmenim ve asla şu şu sınıfları istiyorum diyemem,demem.isteğimin garip olduğunu düşünmüyorum.abes bişey istemedim.ayrıca ben şu sınıf illa bu sınıf demiyorumki.ama sınıf sınıf istediğini alan arkadaşlar var ve her sene mutlaka aynı kişiler kayırılıyor.onlara bu hak tanınırken biz de illaki aynı şeyi istiyoruz.
isteğimin garip olduğunu düşünmüyorum.abes bişey istemedim.ayrıca ben şu sınıf illa bu sınıf demiyorumki.ama sınıf sınıf istediğini alan arkadaşlar var ve her sene mutlaka aynı kişiler kayırılıyor.onlara bu hak tanınırken biz de illaki aynı şeyi istiyoruz.
Ben bu konularda zorundalıktan çok empatiyle yaklaşıyorum.
Ücretli arkadaşlar için fedakar olunabilir diye düşünüyorum.
Örneğin İngilizce dersim son iki derse konmuş benim programda
Zümrem olan ücretli arkadaş benden rica etti.
Siz okulda olmak zorundasınız aten hocam ben ücret karşılığı geliyorum.
İngilizce derslerimizi değiştirsek de ben o gün erken çıksam olur mu dedi.
Ben olur tabi ki dedim..
Bu biraz benim hoşgörümle ilgili elbette.
Ücretli diye hiç bir hakları yok diye düşünmeyelim arkadaşlar.
Branşı öğretmenlik olup atanamadığı için ücretli yapan ve bizimle aynı işi yaptığı halde bizim yarı maaşımızı alıyorlar
hatta daha az.
Bu durumda ben saat konusunda, şartlar konusunda onları da düşünmemiz gerektiğine inanıyorum.
Müdür adil olmalı evet. Ama adil olmayan bir müdürü şikayet etsek elimize ne geçer bilmiyorum.
Çok çirkin uygulamalar karşısında sadece ağlayan, düzeni değiştiremeyen öğretmen çok gördüm maalesef
Yapabileceğiniz tek şey ajandaya yazdığınızı görmeyi istemek olabilir şuan..
Hocam tamam da sadece inisiyatif olan, resmi olmayan bir şeyi resmi makamlara hangi gerekçeyle neye dayanarak şikayet edeceksiniz? Bu "dua ederek" sonuç alınacak bir durum değil ki. Biz de size yasal olarak böyle bir hakkınız olmadığını söylüyoruz hepsi bu.isteğimin garip olduğunu düşünmüyorum.abes bişey istemedim.ayrıca ben şu sınıf illa bu sınıf demiyorumki.ama sınıf sınıf istediğini alan arkadaşlar var ve her sene mutlaka aynı kişiler kayırılıyor.onlara bu hak tanınırken biz de illaki aynı şeyi istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?