Öğretmen arkadaşlar lütfen bakar mısınız

MadamJuse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
634
545
103
Arkadaşlar merhaba boşanmadan sonra bu sebepten aile yanına tayin istenebiliyor mu? Acilen ailemin bulunduğu şehre geçebilmek istiyorum bunun için ne yapabilirim

Hayır isteyemiyorsunuz. Eskiden boşanma özür grubu tayinlerin içindeydi ama suistimal edildi. Anlaşmalı boşanıp, istedikleri illere tayin istedi eşler ve orada tekrar evlendiler. Can güvenliğinizi tehdit eden bir durum varsa, bunu savcılık, uzaklaştırma, mahkeme kararı vb resmi evraklarla kanıtlayıp, özür grubu tayin zamanlarında isteyebilirsiniz. Yaz dönemi özür grubu süresi bitti. Ocak ayında var bir sonraki

Arkadaşlar merhaba boşanmadan sonra bu sebepten aile yanına tayin istenebiliyor mu? Acilen ailemin bulunduğu şehre geçebilmek istiyorum bunun için ne yapabilirim
Arkadaşımın ablası boşanıp memlekete tayinini istemişti, yerleşti şimdi.

Hayır isteyemiyorsunuz. Eskiden boşanma özür grubu tayinlerin içindeydi ama suistimal edildi. Anlaşmalı boşanıp, istedikleri illere tayin istedi eşler ve orada tekrar evlendiler. Can güvenliğinizi tehdit eden bir durum varsa, bunu savcılık, uzaklaştırma, mahkeme kararı vb resmi evraklarla kanıtlayıp, özür grubu tayin zamanlarında isteyebilirsiniz. Yaz dönemi özür grubu süresi bitti. Ocak ayında var bir sonraki
Böyle bir tehdit vs yok bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim

Bu mümkün ancak ben burada kalmak istemiyorum kasaba gibi bir yerdeyim
Anladım ama il dışı tayin zamanini bekleyeceksiniz
Bende boşanma dolayısı ile tayin özür grubuna girmiyor biliyorum sanki oncedendi.
Oyuzden şimdilik siz görevlendirme seçeneğini kullanin.
O adam geçinen eski kocanizi da Allah ıslah etsin.
Çok iğrenç biri.

Bu arada aile üyelerinden biri gelse yaniniza olmaz mı size destek icin.
1 yıl da geçer göz açıp kapayıncaya kadar.
Gelirler tabi ama burası bana şuan inanılmaz zor geliyor yani kesinlikle rahat edebileceğime inanmıyorum görevlendirme de yaptırsam ne olursa olsun

Back
X