İstenemiyor malesef. Geçmiş olsun aynı okuldamısınız?Arkadaşlar merhaba boşanmadan sonra bu sebepten aile yanına tayin istenebiliyor mu? Acilen ailemin bulunduğu şehre geçebilmek istiyorum bunun için ne yapabilirim
Arkadaşımın ablası boşanıp memlekete tayinini istemişti, yerleşti şimdi.Arkadaşlar merhaba boşanmadan sonra bu sebepten aile yanına tayin istenebiliyor mu? Acilen ailemin bulunduğu şehre geçebilmek istiyorum bunun için ne yapabilirim
Böyle bir tehdit vs yok bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederimHayır isteyemiyorsunuz. Eskiden boşanma özür grubu tayinlerin içindeydi ama suistimal edildi. Anlaşmalı boşanıp, istedikleri illere tayin istedi eşler ve orada tekrar evlendiler. Can güvenliğinizi tehdit eden bir durum varsa, bunu savcılık, uzaklaştırma, mahkeme kararı vb resmi evraklarla kanıtlayıp, özür grubu tayin zamanlarında isteyebilirsiniz. Yaz dönemi özür grubu süresi bitti. Ocak ayında var bir sonraki
Evetİstenemiyor malesef. Geçmiş olsun aynı okuldamısınız?
Bebek artık yok …Siz bebeği naptınız?
Nasıl yapmış acabaArkadaşımın ablası boşanıp memlekete tayinini istemişti, yerleşti şimdi.
Başka okula görevlendirme alamaz misiniz
Tayin zamanı tayin istersiniz normal il dışı tayin ile.Başka okula görevlendirme alamaz misiniz
Aynen ilçeye gidip görevlendirme isteyin ya da proje okulu bakın kendinizeBaşka okula görevlendirme alamaz misiniz
Bu mümkün ancak ben burada kalmak istemiyorum kasaba gibi bir yerdeyimBaşka okula görevlendirme alamaz misiniz
1yıl var yaklaşıkTayin zamanı tayin istersiniz normal il dışı tayin ile.
Son çare olarak görüyordum bunuAynen ilçeye gidip görevlendirme isteyin ya da proje okulu bakın kendinize
Başka ilçeye vs olamaz mı , proje okulunda hakkınız varBu mümkün ancak ben burada kalmak istemiyorum kasaba gibi bir yerdeyim
Anladım ama il dışı tayin zamanini bekleyeceksinizBu mümkün ancak ben burada kalmak istemiyorum kasaba gibi bir yerdeyim
Bu arada aile üyelerinden biri gelse yaniniza olmaz mı size destek icin.1yıl var yaklaşık
Bu da olabilir ama ailemden çok uzakta ayrıyım acaba iller arası görevlendirme olur muBaşka ilçeye vs olamaz mı , proje okulunda hakkınız var
Gelirler tabi ama burası bana şuan inanılmaz zor geliyor yani kesinlikle rahat edebileceğime inanmıyorum görevlendirme de yaptırsam ne olursa olsunBu arada aile üyelerinden biri gelse yaniniza olmaz mı size destek icin.
1 yıl da geçer göz açıp kapayıncaya kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?