• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ogretmen arkadaşlar tüp bebek için izin ya da rapor işi nasıl oluyor ?

Amin hepimizin inşallah . Şuan da kan sonucu bekliyorum . Kan sonucuna göre baslanilacak tedaviye bakalım hayırlısı .
Hadi inşallah sonucun iyi çıkar da hemen başlarsın canım tedaviye. Ben de novaart ve başkent universite hastanesini araştırıyorum. Rabbim çok bekletmeden verir inşallah kuzularimizi.

Merhabalar hanımlar bende öğretmenim doğuda görev yapıyoruz eşimle şartlar bir hayli zor mayısta başlamıştık bizde okuldan izin almak çile olmuştu müdür bayandı okadar zorladı ki beni herşeye hayır diyordu aile hekimi yok burda doktor bulmak mesele zaten. Bende il dışına gidiyorum özel bi hastane var çalıştığımız yerde orası bile rapor vermiyordu çok zorlandık giderken temmuzda negatif oldu sonuç. Şimdi yine gidicez ama nasıl gidicez bilmiyorum okulumuz değişti şuan farklı müdür var ama bizim kadromuz halen eski okulda görünüyor yine diğer müdüre ağız eğeceğiz gibi duruyor .tedavi stresi değil de nasıl gidicez stresi var bende. Burda şartlar zaten çok zor bu zorluklar icin de bebek için mücadele etmek daha da zor .kendimi bazen güçsüz hissediyorum ama yapacak bişey yok bu da bizim sınavımız diyorum ve mücadele etmek zorundayım. Hepimize kolaylıklar diliyorum

Merhabalar hanımlar bende öğretmenim doğuda görev yapıyoruz eşimle şartlar bir hayli zor mayısta başlamıştık bizde okuldan izin almak çile olmuştu müdür bayandı okadar zorladı ki beni herşeye hayır diyordu aile hekimi yok burda doktor bulmak mesele zaten. Bende il dışına gidiyorum özel bi hastane var çalıştığımız yerde orası bile rapor vermiyordu çok zorlandık giderken temmuzda negatif oldu sonuç. Şimdi yine gidicez ama nasıl gidicez bilmiyorum okulumuz değişti şuan farklı müdür var ama bizim kadromuz halen eski okulda görünüyor yine diğer müdüre ağız eğeceğiz gibi duruyor .tedavi stresi değil de nasıl gidicez stresi var bende. Burda şartlar zaten çok zor bu zorluklar icin de bebek için mücadele etmek daha da zor .kendimi bazen güçsüz hissediyorum ama yapacak bişey yok bu da bizim sınavımız diyorum ve mücadele etmek zorundayım. Hepimize kolaylıklar diliyorum
Amin arkadaşım aminnn... Güçlü olup tüm olumsuzlukları aşıp bebeklerimize kavuşacağız inşallah :dua:

Amin canim biz de dogudaydik tayinimiz çıktı ankara yakınlarına geldik ama gene izin alıp git gel yapmak gerekiyor rabbim kolaylık versin bebeklerimize kavusalim

beren20 beren20 çok şükür tedaviye başladık sayılır . Heyet ten onay çıktı rapor çıktı ilaçlarımı aldım ilk iğnemi yarın vurulacagim ve salı günü de ultrason randevum var . Gelecek haftayı aile hekiminden alacağım raporla kapatacağım . Sonrası na da bakacağız ; ( bakalım hayırlısı inşallah

A Ay-19aysegul biz de evliligimizin ilk yılı buyük sıkıntı yaşadık dogudaydik. Bebekten önce de 11 ay boyunca vajinusmus ile mücadele ettim doğuda ; ( doktor yoktu başka bir il e her hafta gitmek zorunda kalıyorduk vs vs . Derken o günlerden bu günlere geldik . Bu günümüze çok şükür .

A Ay-19aysegul biz de evliligimizin ilk yılı buyük sıkıntı yaşadık dogudaydik. Bebekten önce de 11 ay boyunca vajinusmus ile mücadele ettim doğuda ; ( doktor yoktu başka bir il e her hafta gitmek zorunda kalıyorduk vs vs . Derken o günlerden bu günlere geldik . Bu günümüze çok şükür .
Zor olan şartları zorlamak gerçekten yorucu . Allah güç versin zaten tüp bebek süreci başlı başına uzun bir maraton gibi ciddi bir emek var ortada nasip artık bundan ötesi. bizler elimizden geleni hele bizim gibi zor şartlarda çalışanlar elinden gelenin fazlasını yapıyor.

Biz de sıkıntı oluşturmuyor çok şükür anlayışlı insanlar fakat duyuluyor kolaylıkla o rahatsız ediyor

Ben 24 temmuzda transfer oldum. Çok şükür pozitif sonuçlandi. Semimerler basladiginda 8 haftalik oldu. Kanama ve lekelenmelerim oluyordu. Köy öğretmeniyim gidiş geliş kendi arabamla güvenemedim kendime 1 ay rapor aldim. 5 ekime kadar raporluym. O zamana 12 haftalık oluyor. Inşallah bir daha yari yıl tatiline kadar almam

Bende okul konusu sıkıntı olmasın ve okuldakiler hemen öğrenmesin diye yaz tatilimin tamamını tüp bebek süreciyle geçirdim...
Eşim çok bunaldı yazın sıcağında evde olmaktan söylendi durdu..
şükür sonucumuz pozitif oldu ama düşük riskim var raporluyum şimdi evde yatıyorum hep tabi raporlu olunca okuldaki arkadaşlar arıyorlar ama benim hiç konuşasım yok hep aynı şeyleri konuşmaktanda sıkıldım.
Bu sürecin her aşaması zor stresli
Sonunda kimsenin eli boş kalmasın inşallah

beren20 beren20 çok şükür tedaviye başladık sayılır . Heyet ten onay çıktı rapor çıktı ilaçlarımı aldım ilk iğnemi yarın vurulacagim ve salı günü de ultrason randevum var . Gelecek haftayı aile hekiminden alacağım raporla kapatacağım . Sonrası na da bakacağız ; ( bakalım hayırlısı inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah tedavin mutlulukla sonuçlanır. Ben de doktora gitmiştim test yaptırdım negatif çıktı adete 3 gün kala. Bir ay daha deneme sonunda ben de tupe basliycam allahin izniyle.

Back
X