• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmen arkadaşlar tüp tedavisi ve işi nasıl birlikte yürüttünüz

jxuxpiter

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
302
9
643
İstanbul
benim tedavi sürecim devam ediyor mayıs sonu gib transfer olacak ama ben kara kara nasıl işe gideceğimi düşünüyorum sormak istediğim kaç gün dinlenip ondan sonra işe başladınız sonuçta hep ayaktayız tecrübesi olanlar.......cevap lütfen

benim tedavi sürecim devam ediyor mayıs sonu gib transfer olacak ama ben kara kara nasıl işe gideceğimi düşünüyorum sormak istediğim kaç gün dinlenip ondan sonra işe başladınız sonuçta hep ayaktayız tecrübesi olanlar.......cevap lütfen

arkadaşım bende hep okul zamanı denedim.zaten ayakta tedavı gordugun ıcın okula gıtmene gerek yok gercı ben hataydan ankaraya sevk yapmıstım ama sen aynı sehırdesın ıyıce arastır aman okuldan daha onemlı gıtme sakın hep yat uzan

canım transfer den sonra ılk uç gun onemlı canım............üç gun rapor alsan alamazmısın..........sonra da ağır iş yağmaz daha sık oturmaya çalışırsın kendını yormadan anlatırsın...........rabbım bır kolaylık verır ınş canım gonlunu ferah tut........

arkadaşım ben de ebeyim.dr um ne kadar transfer sonrası günlük aktivitene devam et de se de ben 15 gün rapor aldım.ha tuttu mu tutmadı.o başka ama yine almayı düşünüyorum pişman değilim.ama eşim öğretmen .onun yanımda gitmesi zor oluyo dönem içinde.daha önce gitmek istediği zamanlarda benim sevkime eşi refakatli yazdırdık.onu kaymakama açıklama yapmak zorunda kaldı.o yüzden bu denemenin önemli kısmını yaz tatiline denk getirmek için bekliyoruz.ben de bu duruma çok sinir oluyorum..sırf bu yüzden(okul devam ediyor diye)tedavi gecikiyor yaş geçiyor vs.

canım benim de transferin okulların açıldığı haftaya denk gelmişti hiç dinlenemeden 2gün sonra göreve başladım tabi tutmadı şimdi çok pişmanım keşke rapor alsaydım canım en azından bir hafta rapor al sonrada çok yorulmadan kendini zorlamadan halletmeye çalış nasıl olsa az kaldı kendini çok paralama ben malesef ders anlatırken öyle yapıyorum Allah yardımcın olsun canım pozitif ol inşallah tutar

canım bende öğretmenim bugün transferimin 11. günü geçen hafta pazartesi yapıldı transfer o günden beri rapor aldım ...okulda ikinci yazılılarımı yaptım ..doktoruma açıkladım çünkü ben gerçekten zor şartlarda gidiyorum okula otobüsle durağada yürüyorum hatta koşuyorum sonra bütün gün ayakta tabiiki okulda ve tabiiki okulun pis tozlu havasını solumamış oldum ...hamile olup olmadığımı bilmiyorum testimi yarın yapcam ama iyikide gitmemişim ,evde ne güzeel yatarsın oohh ben hiiç sıkılmadım valla güzel bir şekilde kahvaltımı yaptım ilaçlarımı düzenli kullandım bence sende rapor almalısın ..devletin işini bizmi bitircez boşveer senin ve çoçuğunun sağlığından daha önemli değil...

kesinlikle rapor al canım okulda merdiven inip çıkmak ve sürekli ayakta durmak yorar benim bel ve kasık ağrılarım olduğu için iyiki gitmemişim dedim bu hafta okula gittim ama çocuklara faydam olduğunu hiiiç sanmıyorum çünkü kafan sürekli test gününde

canım zaten transferden sonra rapor al doktorlar veriyorlar...gerçi transferden sonraki 3 gün çok önemli tutunma bu dönemde gerçekleşiyor...ben ilk denememde bir hafta yatttıktan sonra işe gitmiştim doktorum ata bile binebileceğimi söylemişti:)))))))))ama sen bence alabildiğin kadar rapor iste doktordan ya zaten herhengi bir kadın doğum uzmanı da tüp bebek deyince rapor veriyor....hen bence hiç düşünme zaten sene sonu geldi rahat ol bu arada ben de seninle aynı durumdayım benim de transferim aynı dönemde ve raporla geçiricem semineri sevgiyle...

sağolun kızlar cevaplarınız için bende transfer sonrası rapor almayı düşünüyorum ama rapordan sonra gitmenin sakıncası olurmu diye düşünüyodum madem ilk üç gün çok önemli alabildiğim kadar rapor alır ondan sonra kendimi yormadan gider gelirim.Rabbim yardımcımız olsun ama ev hanımlarına özendim bu süreçte

canım inşallah tedavin hayırlı bi şekilde sonuçlanır.hayırlısıyla hamile kalırsın.ben 15 tatilde detavimi yaptırdım.transferim cumartesiye denk gelmişti.pazarteside okul açılacaktı.ben 3 gün rapor aldım.perşembe tekrar göreve başladım.ama ben transferin ilk günü sadece yataktaydım diğer günler hiç yatmadım.normal işlerimi hep yaptım.okuldada kendimi fazla yormamaya çalıştım.ultrasona girince çok şaşırdım iki kalp atışı vardı.daha sonraki kontrolde biri kendini sonlandırmıştı.şimdi bir bebeğimle yola devam ediyorum.biz öğretmenler bazı duyguları çok yoğun yaşıyoruz.bütün gün çocuklarla iç içiçeyiz.onları gördükçe içim cız ederdi benimde çocuğum olsa diye.yani canım arkadaşların dediği gibi ilk günler önemli.

benim nisanın 7 sinde transferim oldu.o günden beri okula gitmiyorum hatta bu hafta 45 gün rapor aldım.çünkü gidersem ve olmazsa suçu kendimde bulurdum kendimi affetmezdim.bizim diğerleri gibi doğal yoldan çocuğumuz olmuyor zoraki ilaçlarla gebeliği devam ettirmeye çalışıyoruz ayrıca önemli olan okulda verimli olabilmek çobanlık yapmak değil,yine yazın hastaneler çok kalabalık oluyormuş o zaman yaptırınca kişinin psikolojisi bozulur.alabildiğin kadar rapor al hatta şartları zorla anne olduktan sonra telafi edersin 58 yaşına kadar Allah izin verirse çalışacağız

ben de öğretmenim şimdi 10 haftalık bebeğim ben transferden sonra 19 gün rapor aldım sonra okul idaresiyle konuştum nöbet tutmuyorum ve bir günümü de boşalttılar tabi benim müdürüm ve müdür yardımcım bayan ve çok anlayışlılardı alabildiğin kadar rapor al bence

Back
X