Öğretmen ataması,yoruldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hanımefendi varoşta öğretmenlik ypamak istesem, gider öğretmenlik okurdum. Allah Allah ya çok ilginçsiniz, ben niye varoşta öğretmenlik yapayım yahu öğretmenler yapmıyorken?

Ben bir şey ima etmedim, Doktor değilsiniz niye doktorlarlarla kıyaslıyorsunuz dedim. O zaman ben de şey diyim varoşta öğretmenlik yapılmıyorsa zorsa doktor olsaydınız özel hastanede elit hasta baksaydınız?

bana gel ders anlat da siz dediniz, ben de analttım biliyorum o işi dedim. yine bir kulplar.

bu kıyas işini yapan başlatan sizsiniz ve bu yaptığınız şey sağlıklı bir şey değil. Toplumda her işin kendine göre önemi ve özelliği var. İşinize gelen kısmı doktorla kıyaslıyorsunuz işinize gelen kısmı ev hanımıyla kıyaslıyorsunuz ne bu deve misiniz kuş mu, komik yani bu yaptığınız.

Kimse size gidin orda öğretmenlik yapın demiyor,anlayışlı olun diyor.
Siz anlamamak için direniyorsunuz.

Kıyas yapmadım anlaşılabilmek için örnek verdim sadece.
Bu arada bende varoşta öğretmenlik yapmıyorum ama yapanları anlıyorum.
Sizin gibi vay ben tercih etmedim tercih edende bi zahmet katlansın gözüyle bakmıyorum olaya.
Bencilce yaklaşmıyorum toplum geleceği adına
Çok istiyorum bigün dersleri robotlar yapsın..
Halk belki o zaman anlar öğretmenlerin kıymetini.
İş işten geçer tabi:)

yalnız epeyce fazla AI öğretmen uygulaması var zaten hali hazırda, sizin haberiniz yoksa demek

konuyu varoşta öğretmenlik yapmak kıymetsiz demişim gibi bir yere getirdiniz durup dururken, ne ben ne de burada başka biri böyle bir söylemde bulunmadı. nedne konuyu alakasız yerlere çekti burada hocalarımız bilmiyorum.

her neyse önce -de'leri ayıralım da hocam, sonrasına sonra bakarız. iyi geceler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…