Öğretmen esnaf evliliği olur mu

Ya süpermiş işte bu " ben oldum" kafası. Dışardan nasıl göründüğünden hiç haberi yok.

Bir de tartışırken iki argümanları var birincisi siz evde bir tane çocuğa bakamıyorsunuz biz 20 30 tanesini idare ediyoruz, ikincisi de siz de öğretmen olsaydınız. Hiç şaşmaz dikkat edin

Öğrenmişler kezban gibi bir kıskançlık argümanı her laf edeni öğretmen olmak isteyip olamadı sanıyorlar. Öğretmen maaşına laptopımı açmam illa çirkinleştirecekler insanı.

Bizim lisede bir biyoloji hocası vardı tıp fakültesine anatomi anlatır gibi anlatıyordu biyolojiyi öyle hocalara saygım sonsuz tam fen lisesine yakışır bir hocaydı kendisi. Canım hocam

Öğrenmişler kezban gibi bir kıskançlık argümanı her laf edeni öğretmen olmak isteyip olamadı sanıyorlar. Öğretmen maaşına laptopımı açmam illa çirkinleştirecekler insanı.
Zamanında öğretmenliğe burun kıvırıp tercih etmedim ama keşke etseydim buraya gelip seminer online olsun tatilden dönüş bileti almak istemiyorum yaaaa diye ağlardım of kaçırdık o treni

Valla ortalığı ateşe verdi esnaf enisteyle mesajlasmaya gitti bence:))) aile karşı ya, telefonla konusamiyordur o yüzden mesaja bereket:))
Lisedeki edebiyat hocamın eşi kuyumcu idi . Kadın dükkandan çeşit çeşit çok şık altınlar takardı derse de öyle girerdi . Valla ertesi hafta ne takacak onu konuşurduk öğrenciler Kadının giyimi de kaliteydi çok da güzeldi . Okulda gözdeydi kadın . Esnaf eşi olan memurları küçümsemeyelim lütfen aaa

Valla ortalığı ateşe verdi esnaf enisteyle mesajlasmaya gitti bence:))) aile karşı ya, telefonla konusamiyordur o yüzden mesaja bereket:))
Adam doktor olsaydı kızlar sizce anlaşabilir miyiz uyum sağlayabilir miyim diye gelip sormayacaktı ah sosyal statü sen nelere kadirsin.

Eskiden memur garanti idi. İyi kazanç, sağlam kapı. Şimdi memurlar ağlıyor. Ceza evlerine tıkılıyor. Esnaflık iyidir. 2 evi 2 arabası varmış. Daha ne olsun.

O zaman da adam erkekler kulübünde konu açardı, uygun muyuz diye
Bir ara da öğretmene astsubay olur mu vardı öyle bir konu hatırlıyorum yalan olmasın azıcık sarhoşum. Niye sürekli bir statü yarışındalar anlamış değilim en iyisi öğretmen öğretmene evlensinler en temizi.

Bacim Marmara'yi katar misin ya hatirim icin? Ben de universiteler universiteyken girenlerdenim. Azcik kendimi iyi hissedeyim Yirttiydim kendimi okuyacam diye. Yapmadigim sosyal aktivite de kalmadi mezun olana kadar.
AEF mezunu musunuz? Aaa ben de…

Biz de kurtulalım onlar da.. valla süper fikir. Ama insanoğlu işte, hep statü olarak bi üsttekine heves eder.

Ay kadınların en yıkık dönemi bu dönem bence ya. Bebekle işe yeni başlanan dönem, o alışma süreci. Arkadaşım bu ay kreşe başlattı, iki yaşında onunki de. Emzirmeyi de tam kesemedi, gece 2-3 kere uyanıyorlarmış. Uyku kalitesi sıfır, yorgun hep. Tam gün yazdırmasa koştur koştur kreşe gidip bebeği alıp eve geçecekti o da. Evde yine aynı tempo. İnsan zorluklarla karşılaştıkça adapte oluyor bir şeylere. O üye de bunu yaşamış sadece. Ne yapsın market sektöründekilerle empati kuracak diye yoruldum demesin mi? Öğretmen olduğum çok mu belli oluyor fkfkf

Çok değil canım ajajjs Benim de özel sektörde çalışan bir arkadaşım var sabah çocuğu metroyla kreşe bırakıp ordan yeniden metro ile işe gidiyor akşam dönüşte aynı tempoyla çocuğu alıp eve 7-8 gibi girip üzerini değiştirmeden mutfağa yemeğe girişiyor bu tempo 2 yıldır böyle devam ediyor bu arkadaşıma sen yarım gün çalış sonra 20 dk mesafeden çocuğunu al eve geç deseler sevinçten eli ayağına dolanı yatar kalkar şükreder kolay iş Allah zorluk versin ne denir ki

Alkollüsün diye yanlış yazdın sandım, bir süre sonra anladım

aha sitedeki en sevdiğim öğretmen geldi konuya
Sallamışsınız bir sürü yine, çoğunda da haklılar hahshsh. Çalışma saatimiz azsa maaşımız da ona göre yahu, ne kadar ekmek o kadar köfte. Bak benim kardeşim İTÜ mimarlık mezunu, çocuk benimkinin üç katı maaş alıyor. Baksana biri o paraya laptopını açmazmış, çirkin ama haklı.

En sevdiğim öğretmensiniz an itibariyle öpüjem

`