- Emoji Skoru
- 32
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi papatyaaaaaa11
-
Evet işi yerinde 4 senedir yapıyor ama etraftakiler esnaf batarda çıkarda belli olmaz o zaman sevgi kalmaz diyorlar bilmiyorumİsi gücü varsa durumu iyiyse neden olmasin, ki varmışta olur yani kimsenin ne dediğine bakmayın seviyorsanız tabikide
Kültürel olarak uyumluysanız aranızda çoook büyük farklar yoksa yürür ki olsa iki sene yürümezdi zaten aileler eski kafa memur oldun mu her şey bitiyor sanıyorlar ama değişti artık o işler senin max yükselmen müdürlük onun önü daha açık ama işte adamda vizyon var mı yoksa para kaznıyom işte yeaa kafasında öğrenmeyi gelişmeyi durdurmuş biri mi buna dikkat etMerhaba kızlar benim 3 senelik sevgilim var şuan 27 yaşındayım sevgilimde kendi işini yapıyor otomotiv sektöründe bende yeni doğuya atandım sevgilimi çok seviyorum özellikle karakterini merhametini bana olan ilgisini onunlayken çok iyi anlaşıyoruz ortak noktamız çok fazla kafamız uyuşuyor onunla ilgili tek sorunum aslında atanana kadar sorun değildi ama çevremden duyduklarımdan sonra biraz takmaya başladım onun esnaf olması ve üniversite okumamış olması ailem memur ve senin gibi okumuş biri sana dağa çok yakışırdı diyor arkadaşlarım da aynı şekilde bir öğretmene kendi gibi birinin yakisacagini söylüyorlar bende ister istemez etkileniyorum sevgilimle 2 sene aynı şehirde yaşadık bana her gün vakit ayırdı her pazar birlikteydik maddi durum olarak da memurlardan daha çok kazanıyor şuana kadar iki ev iki araba aldı genç yaşta başarısını asla kucumseyemem ama ailemin arkadaşlarımın haklılık payı var mı sizce ilerde sorun yaşar mıyım öğretmen esnaf ilişkisi yürür mü
Haklısınız gercekten galiba benim ailem memura garanti gözüyle bakıyor bilemiyorum bende sevgilimi asla o şekilde görecek biri değilim bu zamana kadar univ okumuş ama karakteri olmayan kişilerde gördüm o yüzden okumuş okumamış aslında pek bisey fark etmiyorAbi bizdeki bu memur kafasi ne zaman bitecek ya. Adam genc yasinda ortalama bir ogretmenin yapabilecegi birikimi ikiye katlamis ucle carpmisHala 'ama mimur diil'. Abi seviyosan kafan uyuyosa millete laf dusmez ki neden kaale aliyosun bunlari? Girisimcilik bu devirde uni okumaktan daha mantikli bu arada. Amerikada filan artik uni okuyana salak gozuyle bakiyolar nerdeyse Benim amcamin kizi cocuk doktoru ve imamla evlendi. Butun sulale olur mu oyle sey diye basinin etini yediler. 20 yil olacak gayet de mutlular. Onemli olan kafa yapisi. Eger sen adama bunu sanki bi eziklik gibi hissettireceksen orasini bilmem, ama bence gayet normal bi durum.
Simdi herkesin durumu ortada linclenmek istemem ama iki memur maasi ile bu adamin yaptığı mallari cift maasla hiç br memur yapamaz, bide şunu anlamadim sizin etrafınızdakiler herşeyi biseylemi kiyasliyor, hiç kimsenin bu ülkede garantisi yokEvet işi yerinde 4 senedir yapıyor ama etraftakiler esnaf batarda çıkarda belli olmaz o zaman sevgi kalmaz diyorlar bilmiyorum
sevgilim herşeye sıfırdan kendisi kurarak başlamış ve yatırım yapmayı biliyor o huyunu da çok seviyorum şuana kadar kültürel çok bir sorun yasamdim evlilikte yaşamışım bilmiyorum evlilik ve sevgilim farkli oluyor çünküKültürel olarak uyumluysanız aranızda çoook büyük farklar yoksa yürür ki olsa iki sene yürümezdi zaten aileler eski kafa memur oldun mu her şey bitiyor sanıyorlar ama değişti artık o işler senin max yükselmen müdürlük onun önü daha açık ama işte adamda vizyon var mı yoksa para kaznıyom işte yeaa kafasında öğrenmeyi gelişmeyi durdurmuş biri mi buna dikkat et
Ben aslında eminim ama ailem diyince bir bildiklerimi var da diyorlar diye sormak istedimYa bu konu daha önce de açıldı
Ya da bir denk geliş
Etrafınızdan etkilenmeniz emin olmadığınızı gösteriyor
Illaki sorun yaşarsınız bu düşünceyle
Evet daha fazla kaza anda oluyor birazda doğru yatırım yapmak gerekiyorDört senede iki ev iki araba çok büyük başarı. Genç bir oto tamircisi bu kadar para kazanabiliyor mu?
Bu durum senin için de içten içe sorunmuş ki başkalarının dediklerine bakarak konu açmışsın.Merhaba kızlar benim 3 senelik sevgilim var şuan 27 yaşındayım sevgilimde kendi işini yapıyor otomotiv sektöründe bende yeni doğuya atandım sevgilimi çok seviyorum özellikle karakterini merhametini bana olan ilgisini onunlayken çok iyi anlaşıyoruz ortak noktamız çok fazla kafamız uyuşuyor onunla ilgili tek sorunum aslında atanana kadar sorun değildi ama çevremden duyduklarımdan sonra biraz takmaya başladım onun esnaf olması ve üniversite okumamış olması ailem memur ve senin gibi okumuş biri sana dağa çok yakışırdı diyor arkadaşlarım da aynı şekilde bir öğretmene kendi gibi birinin yakisacagini söylüyorlar bende ister istemez etkileniyorum sevgilimle 2 sene aynı şehirde yaşadık bana her gün vakit ayırdı her pazar birlikteydik maddi durum olarak da memurlardan daha çok kazanıyor şuana kadar iki ev iki araba aldı genç yaşta başarısını asla kucumseyemem ama ailemin arkadaşlarımın haklılık payı var mı sizce ilerde sorun yaşar mıyım öğretmen esnaf ilişkisi yürür mü
Ayrilma niyetim yok kafamdaki soruları bitirmek istiyorum aslında birazdaAranizda super kultur farki olsaydi zaten beraber duramazdiniz, demek ki denksiniz. Ogretmen ogretmen dedikleri de gercekten ultra kendini gelistirmis olanlari tenzih ederek, ogretmen iste sirket CEOsu degil amma buyutmuslerNe yapacaksin ayril dersek ayrilacak misin yani??