Öğretmen esnaf evliliği olur mu

En yakınlarım sonuçta aile rızası önemli değil mi onları dinlemeyip kimi dinleyeceğim?
Aile rızası önemli tabiiki ama bu adamın kumarı olur, karı kızı olur eve bakmaz cimri olur, yalanı dolanı olur aile rızası önemli olur tabiiki. Adam birşey yapmamış ki mutlu da bir ilişkiniz varmış. Kafa yapısı da uyuşuyor ki yıllardır berabersiniz. Adam işinde gücünde o yaşta birikimi var. Sırf üniversite mezunu değil diye mutlu ve anlaştığın iliski ailen böyle dedi diye bitirilir mi hiç? Mantıklı mı bu? Sanki adam çalışmıyor orda burda gününü gün ediyor. Adam illa üniversite okumak zorunda mı? Kendi işini yapıyor işte ne güzel birinin altında çalışmıyor.

Aramizda 2 yaş var üniversite okurken tanıştık ama onu ilk ben beğendim yanlış anlaşılma olmasın

Amin teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum zaten farklı fikirlere açığım

Enflasyonlu ülkeyiz esnafın durumu berbat ayrıca onun epey borcu vardır sana söyleyemediği bence arkana bakmadan kaç , ekonomik durum bozulunca zaten sen boşanırsın

Ayrıca bir paragraf yazıda tek noktalama işareti bile yok, nefes almadan tek cümle, daldan dala atlama. Anlamı kafamızda kurmamız gerekiyor. Çok masum düşünmüşsünüz, iyi niyetlisiniz. Ama piyasa niteliksiz öğretmenlerle dolu maalesef.

Enflasyonlu ülkeyiz esnafın durumu berbat ayrıca onun epey borcu vardır sana söyleyemediği bence arkana bakmadan kaç , ekonomik durum bozulunca zaten sen boşanırsın
Gamlı baykuş gibi yorumlar . Kadın daha evlenmeden boşatıldı

Konunun sadece yazım yanlışı olmadığını hala anlamamış olman.

Uyumsuzluk ve parasal konular

`