- Katılım
- 14 Eylül 2025
- Mesajlar
- 1.521
- Emoji Skoru
- 4.702
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi papatyaaaaaa11
- #81
Kimsenin kimseye taktığı yok fikir beyan ediyoruz hepimiz. Katilmayabilirsin konu kapanır.daha neler ya? ayrıca bu kıza neden taktın bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsenin kimseye taktığı yok fikir beyan ediyoruz hepimiz. Katilmayabilirsin konu kapanır.daha neler ya? ayrıca bu kıza neden taktın bu
Ben de çok anlam veremedim bir soru sordum ne dil bilgim ne kültürüm ne eğitimim kaldıdaha neler ya? ayrıca bu kıza neden taktın bu
Genelde üniversite mezunu olmayanlar böyle yorumlar yapıyor. Yaptığınız yorumlar bir değil iki değil. Kedi uzanamadığı ciğere mındar der misali.Amacım şu, sizi hiçbir anlamda beyefendiden bir adım dahi olsa önde görülmenizi sağlayacak bir eğitiminiz ve mesleğiniz yok. Bugün iki yıllık bir bölüm bitirmiş herhangi biri Halk eğitim kurslarından özel eğitim sertifikası alıp okullarda sizinle aynı işi yapabiliyor.
İki papatya birlikte ama yalnız.. yok ikisi farklı Teoman şarkıları. Müthiş denk geliş...Ben de çok anlam veremedim bir soru sordum ne dil bilgim ne kültürüm ne eğitimim kaldı![]()
Alıntıladığım arkadaşa yazdım sizle ilgili değilNeden anlayamadım![]()
yorumlarınızı açın tekrar bir okuyun bakalım normal mi? fikir beyan etmek mi sizce? demediğiniz kalmamış çok garip..Kimsenin kimseye taktığı yok fikir beyan ediyoruz hepimiz. Katilmayabilirsin konu kapanır.
Sertifikayla işe öğretmen alan bir kurum yoktur herhaldeGenelde üniversite mezunu olmayanlar böyle yorumlar yapıyor. Yaptığınız yorumlar bir değil iki değil. Kedi uzanamadığı ciğere mındar der misali.
Herhangi birinin seritifikayla o işi yapması büyük rezillik. Bazı işlerin OKULUNU okumak şart.
Aynen öyle küçük görmeler alay etmeler vs. Bir süre sonra görmezden gelip konuya odaklanması karar verdim bu yüzdenyorumlarınızı açın tekrar bir okuyun bakalım normal mi? fikir beyan etmek mi sizce? demediğiniz kalmamış çok garip..
E artık bunun davasını Milli Eğitim Bakanlığı ile yaparsınız. Size diplamalarımın resmini mi atayım yoksa e-devletten mi bakmak istersiniz:))) şimdi aşağıdaki ss'i Googleda aratıp bilgi sahibi olabilirsiniz. Bazen bilmiyorum demek zor olmamalı.Genelde üniversite mezunu olmayanlar böyle yorumlar yapıyor. Yaptığınız yorumlar bir değil iki değil. Kedi uzanamadığı ciğere mındar der misali.
Herhangi birinin seritifikayla o işi yapması büyük rezillik. Bazı işlerin OKULUNU okumak şart.
Öncelikle bir öğretmensiniz ama "daha" yerine "dağa" yazıyorsunuz. Noktalama işaretleri yok, cümleler bitmiyor, bitmedikçe anlamsızlaşıyor.Abi bizdeki bu memur kafasi ne zaman bitecek ya. Adam genc yasinda ortalama bir ogretmenin yapabilecegi birikimi ikiye katlamis ucle carpmisHala 'ama mimur diil'. Abi seviyosan kafan uyuyosa millete laf dusmez ki neden kaale aliyosun bunlari? Girisimcilik bu devirde uni okumaktan daha mantikli bu arada. Amerikada filan artik uni okuyana salak gozuyle bakiyolar nerdeyse
Benim amcamin kizi cocuk doktoru ve imamla evlendi. Butun sulale olur mu oyle sey diye basinin etini yediler. 20 yil olacak gayet de mutlular. Onemli olan kafa yapisi. Eger sen adama bunu sanki bi eziklik gibi hissettireceksen orasini bilmem, ama bence gayet normal bi durum.
Bana şu an en anormal gelen bir papatyanın yazdığını diğer papatyanın beğenmesi ama evet gayet normal düzgün anlayanlar için biraz ufuk açıcı yazmışım.yorumlarınızı açın tekrar bir okuyun bakalım normal mi? fikir beyan etmek mi sizce? demediğiniz kalmamış çok garip..
Tavsiyenizi sevgilime ilettim fakat böyle mutlu olduğunu rahat hissettiğini daha çok kazandığını söyledi bende ısrar etmedim sanki onu beğenmiyormuş gibi hissetmesin diye uzatmadımHem gelir hem de eğitimde denkliğin olması gerektiğini düşünenlerdenim. Herhangi bir konuda deneyimi olmayan kişi, başkasının yaşadığı o deneyimi yaşamadıkça anlayamaz. En tırt üniversiteye gidilmesi bile kişiye bir kültür katar. Üniversite bambaşka bir dünya. O havayı öğrenci olarak soluması gerekir. İleride üniversiteye gittiniz diye sizi saçma konulardan vurabilir, küçümseyebilir, anlamayabilir...
Sanki bir yerde üniversiteyi bıraktığını okudum. Üniversite geçmişi tamamlanmamışsa da var. Bu sebeple ben buna değil de kültürel denkliğe bakardım. Aynı dili konuşabiliyor musunuz?
Eğer yapabiliyorsa da af ile eğitimine devam etsin. Aralık ayı başvuru için son. Belki ileride diploması ona farklı kapılar açacak. Fırsat verilmişken değerlendirmeli. En kötü, aöf işletme okur.
Niye naneyi yedim kızzzz?Sen şimdi naneyi yimedin mi![]()
Ben sana katılıyorum kesinlikle mesela çemişgezek üniversitesi felsefe öğretmenliği okuyup atanamayınca devlet bizi atamıyor diye ağlayan ekibe anlam veremiyorum ben de. Devlet sen burayı tercih et 4 sene sonra seni atayacağım diye söz mü veriyor?Niye naneyi yedim kızzzz?Lise mezunlarına sallamadım, kendi içinde değerlendirilmeli dedim. Hatta olumlu örnek verdim. Öğretmenlik mesleğine de sallamadım, günümüzde lisans eğitiminin kalitesizliğine ve her şehirde üniversite olmasına salladım. Akrabalarım arasında bir sürü öğretmen var, arkadaşım olarak da bir sürü öğretmen tanıdığım var. Sevdiğim saygı duyduğum çok öğretmen var. Ama yani atıyorum “Çankırı Karetekin sosyal bilgiler öğretmenliği, Afyon Kocatepe tarih öğretmenliği mezunu da “ama ben lisans mezunuyum o lise mezunuuuu
” diye ağlamasın bi zahmet dedim diye mi naneyi yiyorum skksksks.
Devlet okullarında ücretli öğretmen adı altında sertifikaya bile bakılmıyor.Sertifikayla işe öğretmen alan bir kurum yoktur herhalde
Zorunlu doğu görevi dışında (3 yıl sanırım) eskiden olan resen tayinler gibi şehir şehir gezme olayları yok artık. Herkes kendi şehrinde yıllarca çalışabiliyor. Farklı bir şehre kendi tayin isterse gidebiliyor.Benim aklıma direkt şu takıldı. Siz devlet memurusunuz tayin olup farklı illerde görev yapacaksınız eşiniz esnaf sabit bir yerde kalacak. Diyelim ki eş durumu vs o problem çözüldü. Sürekli eşinizin bulunduğu yerde hayatınızı sürdürebilecek misiniz önce bunu sormalısınız kendinize. O esnaf olduğu için halihazırdaki düzenine sizi dahil edecek ona ayak uyduracaksınız yapabilir misiniz?
Eski okulumda işe alınan peruk satan ve masöz olan native geldi aklıma hahxhshsDevlet okullarında ücretli öğretmen adı altında sertifikaya bile bakılmıyor.
Özel okullarda ise native adı altında eğitim mezunu olmayan yabancı hocaları sırf reklam olsun diye çalıştırıyorlar.
Ama bu konu dışı. Üniversite mezunu insan küçümsenmez ya. "Lise mezunu ama kendini geliştirmiş olabilir " cümlesine de ayrı bir gıcığım. Neyin geliştirmesi ya? Ne kadar lise mezunu tanıdığım varsa fikir, bakış açısı olarak bir yerde tıkanıyorlar. Ondan ötesi olmuyor.