- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
çok teşekkür ederim canım. ben 26.haftadayım ve bu hafta da nöbetim var daha da tutmayacağım artık..24. Haftada, doktorun dan rapor alıp 24 olduğuna dair , nöbet tutmuyorsun canım.
32 de resmi izin halkın var. Ama 37 ye kadar calisirsan 5 haftanın doğum sonrasına aktarabilirsin. 37. Haftaya kadar çalışıp 37 de mecbur izne ayriliyirsun
kesinlikle canım. 32.hafat dolacak değil mi?Şuan nöbet tutmayan lazım doktorun haftanı yazsin nöbetten muaf ol.32.hafta da da hemen izne ayrıl. Çünkü senin dogumun haziran gözüküyor zaten dogum sonrasi 8 haftanın bi kısmı tatile denk gelicek en azından dogumdan önceki 2 ay kullan iznini dinlen
bu rapor özelden alınır değil mi? bir de ne yazıyor bu raporda yani şu haftada olduğundan dolayı nöbet tutmaması falan mı??Devamli gittiğin kadın doğumdan alsan bu raporlari daha iyi olur. Ben 17.haftamdan beri muaftım idarem kabul etti. Çünkü çocuklar teneffuste kontrolsüz
çok teşekkür ederim canım. ben 26.haftadayım ve bu hafta da nöbetim var daha da tutmayacağım artık..
aile hekimliğinden alınıyr mu bu raporlar??
Gebelik takviminiz olsa hesaplarim. Son adet tarihiniz kaç ?Bizim idare nöbet konusunda çok anlayışlı hocam zorlandığın zaman gel bırak dediler bende şuan 16. Haftamdayim 1 ay daha tutarın gibime geliyor ..
Kızlar benim asıl sormak istediğim temmuz sonu gibi Doğumum görünüyor ne zaman izne cikmaliyim yanı kimler yaz tatiline gidiyor ama 37e kadar calissam 5 haftami aktarabilir muyum aktaramiyosam erkenden izne çıkmayı dusunuyorum nolur yardım edin hesaplayamiyorum :)
Benimki sezeyan olacak ona gore hesap yaparsanız çok sevinirim yanı 38 sonu 39 başı gibi 4 kasım SAT :)tarihiniz
Sata göre hesaplaniyor cnm senin 9 haziran 32.hafta başı. Bu tarihte izne ayrılırsan eylül 29 da 16 haftalik toplam iznin bitmiş oluyor. Tatile denk gelen izinler sonraya aktarılmiyor. Sadece 9 haziranda calismaya devam edersen 1 temmuz a kadar calistigin gün sayilari eylül 29 sonrasina eklenir. Rapor alirsin alabilir sen heyet alıp gelecek senenin 1.dönemini kapatirsinBenimki sezeyan olacak ona gore hesap yaparsanız çok sevinirim yanı 38 sonu 39 başı gibi 4 kasım SAT :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?