- 25 Mart 2022
- 897
- 800
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de herkes dengi dengine olmali.. ama ulke sartlari ve kulturel seyler de onemli. erkekler de erkek aileleri de boyle seyleri kompleks yapiyor genelde. bunu problem yapmamasi icin olgun birisi olmasi gerekiyor,Ben öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
ama yeni doğum yapmışsınızBenzer bi evlilik yaptım,bin pişmanım
Korunurken oldu,pkos vardı hamileliğimi de geç fark ettim zaten…evliliğimden pişmanım ama evlendim o hatayı yaptım başkası yapmasın diye uyarıyorumama yeni doğum yapmışsınız![]()
uzman memurum nişanlumla birlikte keşke fırıncı olaydı diyorum. ona arada diyorum keşke aile bakkalınızı sen devralsaydın diye yok. o da hemfikir benimle. ya da marangoz tesisatçı olsaydın. daha fazla kazanırdık kafamız rahat olurdu diyorum.
çocuğumun da türkiye şartlarında diplomalı işsiz olması yerine pide ustası veya pizza şefi olmasını yeğlerim. mutlu olsun yeter ki.
bakalım fırıncı sizin öğretmen maaşınızı beğenecek mi
Korunurken oldu,pkos vardı hamileliğimi de geç fark ettim zaten…evliliğimden pişmanım ama evlendim o hatayı yaptım başkası yapmasın diye uyarıyorum
Evet..boşanmaya yanaşmıyor o yüzden pişmanım dedim ya konuyaSiz esinizde ayrılma aşamasında değil miydiniz?
Evet..boşanmaya yanaşmıyor o yüzden pişmanım dedim ya konuya
Hakkınızda hayırlısı olsun
Valla davulun yakınında da çok durdum. Yakından da hoş geldi bu konuda. Boş yere ahkam kesmiyorum. Gördüğümü yaşadığımı söylüyorum. Fırıncı akrabalarımın apartman üstüne apartman diktiğini biliyorum. Artık emek zanaat daha kıymetli. Benim gibi iibf mezunu ne oluyor. Meslek tanımım yok. Bir şey yok. Siz de benim yaşadıklarımı bir bilseniz ah ah.Bahsettiğiniz mesleklerin çoğunun haftasonu , bayram , resmi tatil izinleri bulunmuyor. Dükkan sahibi olanların çoğu yeri geliyor Bağkur primlerini dahi ödeyemiyorlar.
Nişanlınızla sizin şu anki durumunuz "Davulun sesi uzaktan hoş gelir" durumu. Çevrenizde özendiğiniz işleri yapan insanların ailelerine ve genel yaşam standartlarına bakarsanız , işlerin sizin sandığınız gibi olmadığını görebilirsiniz.
Katılıyorum.Bahsettiğiniz mesleklerin çoğunun haftasonu , bayram , resmi tatil izinleri bulunmuyor. Dükkan sahibi olanların çoğu yeri geliyor Bağkur primlerini dahi ödeyemiyorlar.
Nişanlınızla sizin şu anki durumunuz "Davulun sesi uzaktan hoş gelir" durumu. Çevrenizde özendiğiniz işleri yapan insanların ailelerine ve genel yaşam standartlarına bakarsanız , işlerin sizin sandığınız gibi olmadığını görebilirsiniz.
Şimdi bile olmasa ilerde muhakkak olur.Erkek bir zaman sonra aranızdaki kültür ve statü farkını kapatmak için seni aşağı çekmeye başlayacaktır.yani sana kendini yetersiz hissettirecektir. Sen sen ol sakin böyle bir adım atma. Hem okulda öğretmen arkadaşların tarafından fırinciyla evlendiğin için küçümseneceksin.erkegin kültürü ,statüsü ve ekonomisi her zaman kadından üstün olmalıdır.aksi halde sorunlar yaşanıyor.erkek kadının statüsüyle hiçbir zaman gururlanmaz hep onu geçmeye çalışır.eşlerin ikisi öğretmen olsa bile erkek daha kıdemli olmak ister o derece yani.Ben öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
Meb e atandınız mı?atama bekliyorsanız böyle bir şey düşünceye girmiş olabilirsinizBen öğretmen bir bayanım. Bir tanıdık aracılığı ile fırıncı ile tanıştırıldık. Lise mezunu ama kendi işinin sahibi. Bence problem yok ancak ailem lise mezunu ve memur olmadığı için karşı çıkıyorlar. Kafam çok karıştı. Sizce de bu evliliğin sakıncaları olur mu?
Valla davulun yakınında da çok durdum. Yakından da hoş geldi bu konuda. Boş yere ahkam kesmiyorum. Gördüğümü yaşadığımı söylüyorum. Fırıncı akrabalarımın apartman üstüne apartman diktiğini biliyorum. Artık emek zanaat daha kıymetli. Benim gibi iibf mezunu ne oluyor. Meslek tanımım yok. Bir şey yok. Siz de benim yaşadıklarımı bir bilseniz ah ah.
O bir şey mi yahhuuu, arkadaşımın arkadaşı mühendis hem de iyi bir bakanlıkta. Akrabası kadın pazarcı tanıştırmış![]()
Biscolata erkeği Carlos çıkarmış bir de fırıncı dediğiTabii canım. Hele pastaları
kendi yapıyorsa uu beybi...
Kız öyle deme belki lüks bir fırındır. Neden mahalle arası minik fırınları baz alıyorsun ki![]()