Öğretmen inanmıyor

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
İyi geceler kızlar
Oğlumun ödevi vardı ingilizceden kartona yapılacak bi nevi performans ödevi ama adam kendi yaptığına inanmıyor. Resmi çok iyi hatta ilçe 2. si oldu ben de bu sefer ki ödevini yaparken videoya aldım çok zoruma gitti anne ven yalancı mıyım diyor çocuk ama napayım bende bilemedim

Çok abartılacak bişey Yok bence. Bizim velilerimiz çocuklardan daha çok ödev yaptığından,öğretmenlerimizin istediği ödevler de anne babaya yönelik olacak boyutta olduğundan inanmaması normal.
Gidin konusun oğlunuzun yeteneğindeki bahsedip bu şekilde ki davranışının çocuğunuzun üstünden yalancılık hissi bıraktığını anlatın

Suanki egitim sisteminde odevler velilere verilmiyor muydu ? Bu durumda siz yapmis olsaniz bile ses etmemesi lazimdi. İlginc
Malesef yapan var ama çocuğa yalan söylüyor muamelesi yapmasını istemiyorum

Aynen canım konuşacağım

siz konuştunuz mu öğretmenle size de inanmadı mı?

pff performans, proje gına geldi artık yaz gelse de kurtulsak..
Canım birinci de yalvar yakar inandı bu kez de video da çektim biliyorum yine aynı davranacak çünkü ya uyuz oluyorum

Benim kardeşim de resim dersinde bir şey çizmiş baka baka aynısını yapmış yaşı da on filan galiba o ara. Resim öğretmeni inanmamış sen kopya kağıdıyla mı çizdin filan demiş de kardeşim sıra arkadaşını öğretmeninin yanına götürüp kendini ispatlamaya çalışmış. O kadar küçük çocuğa yalancı muamelesi yapmış öğretmene ne denmeli bilmiyorum artık kız hala unutmadı yani!

Ayy canım aynen ben de videoya aldım ne kötü bir durum yaa

O degil de azicik cocuk psikolojisinden anlayan biri odevi baskasi da yapmis olsa kopyayla da yapmis olsa cocuga bu sekilde yansitilmayacagini bilir. Bu insanlar universitede ne okuyor anlamadim ki..

O degil de azicik cocuk psikolojisinden anlayan biri odevi baskasi da yapmis olsa kopyayla da yapmis olsa cocuga bu sekilde yansitilmayacagini bilir. Bu insanlar universitede ne okuyor anlamadim ki..
Aynen öyle canım

genelde çocukların ödevlerini veliler yaptığı için inanmıyor olabilir
hele bir de oğlunuz resimde yetenekliymiş
ortalama bir öğrencinin yapabileceği bir ödev olarak düşünememiştir
ama gidip konusursanız resim yeteneğinden bahsederseniz sıkıntı olmaz bence
oğlunuz kaçıncı sınıf

2. sınıf canım

O onun sorunu canım oğlumun psikolojisi ini bozmaya hakkı yok

oğlunuzun psikolojisini bozmaya hakkı var demedim
ödev için sizi aramadı mı size sormadı mı ödevi kendisinin yapıp yapmadığını
oğlunuza nasıl tepki vermiş orasını bilmiyorum
şahsen ben olsam gözümün önünde yapabileceği bi etkinlik verir sonrasında çocukla konuşurdum

Yok öyle dediniz demedim ben de

Alın götürün karşısında yapsın ve yaptıktan sonra biz aile olarak çocuğumuza talan söylememeyi öğrettik ama siz öğretmen olarak onyargidan öte yol almayı ogrenememissiniz de.isterse düşük not versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…