- 9 Aralık 2009
- 17.241
- 55.092
- 1.123
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Kimin ne yaşadığını ne kadar iş yaptığını bilemeyiz ki. Bazıları da işten 5te çıkar ama günde 1 saat anca iş yapıyordur baksan. Burda bile kaç konu açıldı tüm işi birkaç kişi yapıyor iş arkadaşlarım 1 saat kahvaltı 1 saat çay keyfi yapıyor şu bu diye. Önemli olanın genel olarak nicelik değil nitelik olduğunu düşünüyorum. Cevrede tanıdığınız birkaç meslek grubunu da genelleyemeyiz diye düşünüyorum.Valla ben şahsen öğretmenin maaşında gözüm yok. Çocuğumu emanet ettiğim kişinin ekonomik kaygısı olmasın isterim. Herkes hak ettiği parayı alsın isterim. Herkes insanca çalışsın isterim.
Tek rahatsız olduğum konu 30 saat ders yazıldı ve mayıs ayındaki akraba düğününe sadece “rapor” alarak gidebileceğini düşünen tatillerinin yetmediğini dile getiren bir kaç öğretmen tanıdığımın davranışları.
Öğretmenler lütfen en çok tatil yapan eve en erken gelen devlet memurları olduklarını kabul etsinler. Okulda kalıp derse girdikleri 3-5 saati küçümsemiyorum. Yorulduklarına kesinlikle inanıyorum ona lafım yok.