bizim so n duruùmumuza gelirsek
buraya yazdikdan sonra biraz daha yogunlasinca oglumla evde ders çalismadgimizi farkettim, yani odevi yapiyorduk , bir satir var biz okunmasi gereken biz onu okuyorduk hatta ezberliyorduk aama baska bisey yapmiyirduk .. bir gun ogluma degisk bisey sorunca bilemedigini farkettim yani konuyu anlamamis ezberden gidermisiz biz bende okudu odev bitti diye kapatiyirmusum defteri
neyse her aksam en az bir saat ogun okulda gordugunu ettesi gunku gorecegini milyon ornekle anlatmaya çalistim, sinav oalcagi szaman ogretmen yaziyor defetrine su konuda diye,o konuyla ilgili internetden onlarca soru buldum su sinifa su temali sinav sorusu diye yazinca milyon tane çikiyor :))) yazdik çizdik ekrandan cevapladik,bazen SIKIlDI yoruldu ama sabahi ettik çok sukur ,aksamdan yorulduysa sabah uyaninca çalsitik , sabahlari çok iyi kavrar genelde biseyi ..
sonuçlar daha elime gelmedi ama galiba basardik,bir iki yanlisi oluyor yada hiç olmuyor ,artik okuldan hep mutlu geliyor oglum sunu basardim bunu basardim diye hemde defaalrca soyluyor anlatiyor daa anlatiyor susuturamiyorumda :)))cani saolsun napalim pmutlu olunca ben çokkk mutluyum ..
bu arada konuyuda tam zamaninda açmisim bu aralar nerdeyse her gun bi sinavdan geçtiler ...
hepinize çokk ama çokkk tesekkurlerr yardimlariniz için bunda sonra hep boyle olacak insalalh, isin kotusu benim bilgiler orta okulda tikanir kalir o kdr fransizca seviyem yok ya bende ogrenicem ya bilmiyorum nolucak :))