- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
Rica ederim. Çocuğumuzun Daha güzel haberlerini duyarız inşAllah sizden.insallah çok saolun
iyiki sormusum çok faydaniz oldu Allah razi olsun ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim. Çocuğumuzun Daha güzel haberlerini duyarız inşAllah sizden.insallah çok saolun
iyiki sormusum çok faydaniz oldu Allah razi olsun ..
kendimden utaniyorum kotu bi anneyim benİş sizde bitiyor. Kalacağını sanmıyorum. Siz kalsan bile önemli değil seneye daha güzel çalışırız mesajını verirseniz o da bir süre sonra rahatlar. Şimdi çocuğunuz bocalamış. Bocaladığı dönemde başarısızım etiketini kendine yapıştırmış. Şimdi o etiketi kaldırmasına yardım etmelisiniz. Başarısız değilsin. Kalsan bile bu, senin başarısız olduğunu göstermez. Yabancı ülke ve farklı bir dilde eğitim görüyorsun. bu bocalamalar olabilir duygusunu alırsa sizden rahatlar. Sınıfta kalırsam stresi azalır. Gerçek kapasitesini gösterir. Siz sakin ve rahatlatıcı olmalısınız
İyi derece almasını beklemeyin. Çok güzel mücadele ettin deyip ordan girin. Önce övmek için somut bir şey beklemeyin. Zamanla somut şeylerde övmeye başlayınbu pazarda musabakasi var karatede insaallah iyi derece alir bende hediye ayarlayim bari :)
Yoo siz kötü anne değilsiniz. Kendinize de haksızlık etmeyin. Hepimiz zaman zaman yaşıyoruz. İyi bir annesiniz. Sadece ne yapmanuz gerektiği konusunda kafanız karışmış.kendimden utaniyorum kotu bi anneyim ben
ama bilmiyordum bunlarin olacagini
boyle devam ederse sinifta kalabilecegini soyledim, kalanalri ornek gostrdim kotu notlar geldiginde
bana ne deseniz hakettim ..
tamam ,her adimimi buraya yazicam yardiminizla ogluumu iyilestiricem insallahİyi derece almasını beklemeyin. Çok güzel mücadele ettin deyip ordan girin. Önce övmek için somut bir şey beklemeyin. Zamanla somut şeylerde övmeye başlayın
ben nasil olsa almiycam anne biliyorum dedi,
tamam çok tesekkurlerçocuğun orta halli olması değil de şu söylediği söz önemli bence;
ona da herkesin aynı olmayabileceğini, onun ilgi alanlarının farklı olabileceğini, elinden geleni yapmasını, yapıyosa da sizin bu durumu bildiğinizi vs anlatın.
ortofoni dedigim kisi onlarla ilgileniyordu,sadece dil problemi var demistiDisleksi olabilir mi?
Pedegogla görüşmenizi tavsiye edebilirim.
disleksinin tam ozellikleri nedir
Kızınıza anlatın durumu. Neden böyle yaptığınızı bilsin. Onunla bir sır paylaştığınız için o da mutlu olur zaten. Yine de ara ara onu da ödüllendirin. Ödül ille maddi bir şey olmaz bazen beraber yaptığınız bir şey bile ödüldür.son bir soru daha
simdi ben oglana yuruyunce kizim noluyoruz diycek,ben her zaman aliyorum byle notlar bana niye bisey demiyon diycek
dogru soyluyor ama o 4 yildir boyle zaten her zaman ki hali ne diyebilirimki,okulda çalismak dersleri dinlemek vs zaten çocugun tek gorevi deilmi :)
yanii karnesi guzel geldiginde fln sevidirci biseyler yaoiyorumda her Allahin gunu na picam
ben beceremiyorum yaa bu isi ....
yok çocugum zeki ogretmen orta kotu not veriyor demedim ben5 sene fiilen öğretmenlik yaptım şimdi ise akademisyenim. Sert yazacağım baştan uyarayım; bakın siz yurtdışındaymışsınız yani buraya göre eğitimin oldukça kalifiye olduğu bir yerdir diye düşünüyorum. Bunu şundan dolayı yazdım; çoçuğunuz gerçekten çok zeki olsa muhtemelen özel eğitim sınıfına alınırdı yani çocuğunuz ortalama bir çocuk ki zaten bunu sizde belirtmişsiniz. Burada önemli olan sizin tutumunuz. Ben sizde hata buldum. Siz kıyaslamışsınız. Bakın bunu yapmayın, her çocuk kendine özeldir. Eğer bu şekilde devam ederseniz çocuk diğer arkadaşlarını alttan alttan kıyaslamaya ve kıskanmaya başlar. Bu da onu daha kötü etkiler. Öğretmen ne ise onu yazar. İyiyse öyle yazar kötüyse öyle yazar. Rehberlik servisi varsa görüşebilirsiniz.
tamadir çok saolunKızınıza anlatın durumu. Neden böyle yaptığınızı bilsin. Onunla bir sır paylaştığınız için o da mutlu olur zaten. Yine de ara ara onu da ödüllendirin. Ödül ille maddi bir şey olmaz bazen beraber yaptığınız bir şey bile ödüldür.
bi soru çozuyor cevabi 5 buluyor ama kagida 6 yaziyor .. neden diyorum yanlsidir diye dusunmus
dogru olan 5 .. bu ne deemek
Hayır lütfen umutsuz olmayın. Tabiri caizse koyduğu bir noktayı bile takdir edin.Bunu öğretmen de yapmalı. Küçük bir çocuğun defterine orta vs.benzeri notlar ilistirecegine yildizli stickerlar yapıştırabilir.Yanlışı varsa da yapıştırmaz.tek kelime etmiycem soz veriyorum kotu notlarla ilgili , oz guveni zamanla olusurmu çokmu kotu bi durumdayiz ..![]()