- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Atanamamaktan cok korkuyorum bir de cocuklarda duzeni kuramam sinifin hakimiyetini saglayamam diye sanirimSeverek yapacağın her işi hakkıyla yapacağından şüphen olmasın
Öğretmenlik evet çok güzel ve fazlasıyla sabır işi.. sececegin alana bağlı. Okuyup bitirmesi zor atanması iş bulması ondan daha zor olan bölümler var. Ayrıca şuan malesef ogretmenlige ve eğitime gereken önem verilmiyor. Özeller ticaret olarak görüyor devlet sınırlı kontenjanlar veriyor. Yani kararını ileriye dönük ihtimalleri düşünerek ver canım.Merhaba ablalarim ben ogretmen olmak istiyorum ve bugun sanki olacagima daha cok inandim aldigim puanla sizce ogretmenlik zor mu ilk once sunu diyeyim fazla sabirli degilimdir cabucak sinirlenebilirim ama bir cocuga bir seyler ogretmek onun hayatina dokunmak beni cok heyecanlandirir her zaman bir de sabrim cocuguna gore degisiyor alismaya calisiyorum onerir misiniz
Cabuk cevap gelsin diye yazdim buraya sonra tasinabilir konum sorun degil
Hemsirelik de dusundum ama ben onu hic yapamam kan gorunce bayilirim kriz yonetmem sifirdir benim istedigim bolume mavi kod veriliyormus hayatta yapamam hastayi daha beter ederim o yuzden en guzeli ogretmenlik cok severim birine bir sey ogretmek umarim duzelir bu egitim sistemiÖğretmenlik evet çok güzel ve fazlasıyla sabır işi.. sececegin alana bağlı. Okuyup bitirmesi zor atanması iş bulması ondan daha zor olan bölümler var. Ayrıca şuan malesef ogretmenlige ve eğitime gereken önem verilmiyor. Özeller ticaret olarak görüyor devlet sınırlı kontenjanlar veriyor. Yani kararını ileriye dönük ihtimalleri düşünerek ver canım.
Neden ki sizin brans ne?Yok aramıza hoşgelirsin
Hangi branşı düşünüyorsunHemsirelik de dusundum ama ben onu hic yapamam kan gorunce bayilirim kriz yonetmem sifirdir benim istedigim bolume mavi kod veriliyormus hayatta yapamam hastayi daha beter ederim o yuzden en guzeli ogretmenlik cok severim birine bir sey ogretmek umarim duzelir bu egitim sistemi
Branşımı öneririm. İlköğretim matematikNeden ki sizin brans ne?
Okul oncesi ya da ozel egitimHangi branşı düşünüyorsun
Maalesef ben sozelim ama cok tesekkurlerBranşımı öneririm. İlköğretim matematik
Okul öncesi de iyiMaalesef ben sozelim ama cok tesekkurler
Evet olabilir. Sözel seçmede yanma bizim gibiOkul oncesi ya da ozel egitim
Okul oncesi sozelden alan bir bolum zatenEvet olabilir. Sözel seçmede yanma bizim gibi
Özel eğitimin onu çok açık. Okul öncesi de şu anda çok popüler. İkisi de iyi tercihler.Okul oncesi ya da ozel egitim
Asıl bu branşlarda sabırlı olmalısınız. Mesleki tatmin de yaşar mısınız da bilemem. Bir şeyi öğretme ilk ve orta öğrenime göre azmış gibi izlenim veriyor bana.Okul oncesi ya da ozel egitim
O anlamda demiyorum tarih, sanat tarihi, edebiyat vs. Gibi diyorum. Okul öncesi sececeksen çok sabırlı olman lazım kişiye göre davranamazsin çok dengede tutman gerekOkul oncesi sozelden alan bir bolum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?