belki bu konuyu bu forumda 3. açışım falan. kusura bakmayın bu konu hakkında fikir ve bilgi alabileceğim kimse yok. konulara kimse cevap yazmayınca tekrar konu açma gerreği hissettim.
kendime her ne kadar alternatif meslekler bulmaya çalışsam da konu dönüp dolaşıp öğretmenliğe geliyor. tüm zorluklarını bilmeme rağmen ısrarla sınıf öğretmeni olmak istiyorum.
sınıf öğretmenliği puanları 400den 300lere düştü 4 4 4 sistemi bile birlikte. bu zorluğun da farkındayım. yine de olmak istiyorum
ama sürekli dedikodular dönüyor
kpss kalkıyor diye sınıf öğretmenliği puanları yine 400 olacak
sınıf öğretmenlerine gerke kalmadı artık o bölüm kapanacak gibi
ama ben ders çalışırken kendimi hep sınıf ğretmeni olarak hayal edip kendime o hedefi koyup kendime çalışma hevesi getiriyorum
böyle türlü türlü dedikodular olunca da çalışma hevesim gidiyo. nasılsa sınıf öğretmeni olamicam başka bölümde de mutlu olamam diyip mutsuz oluyorum
sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı :2:
şimdiden teşekkür ederim
kendime her ne kadar alternatif meslekler bulmaya çalışsam da konu dönüp dolaşıp öğretmenliğe geliyor. tüm zorluklarını bilmeme rağmen ısrarla sınıf öğretmeni olmak istiyorum.
sınıf öğretmenliği puanları 400den 300lere düştü 4 4 4 sistemi bile birlikte. bu zorluğun da farkındayım. yine de olmak istiyorum
ama sürekli dedikodular dönüyor
kpss kalkıyor diye sınıf öğretmenliği puanları yine 400 olacak
sınıf öğretmenlerine gerke kalmadı artık o bölüm kapanacak gibi
ama ben ders çalışırken kendimi hep sınıf ğretmeni olarak hayal edip kendime o hedefi koyup kendime çalışma hevesi getiriyorum
böyle türlü türlü dedikodular olunca da çalışma hevesim gidiyo. nasılsa sınıf öğretmeni olamicam başka bölümde de mutlu olamam diyip mutsuz oluyorum
sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı :2:
şimdiden teşekkür ederim