- 4 Nisan 2015
- 439
- 578
- 103
Universite egitiminden bahsetmiyorum.Bana kalirsa universitede her bolumu okumak zor cunku lisede sisirilmis puanlarla ogrenciler meezun oluyor.
Fen edebiyat okumak daha ayrintili ve zor diyip isin icinden cikilmaz.Zamaninda iyi calisip kazansalardi egitim fakultesini.Kazanamayip sonra da fef ler zor diyorlar.Hem ona kalirsa iibf de cok zor onlara da doktorluk icin birkac haftalik egitim versinler.Her fakultenin bir amaci var ve herkes bilerek yaziyor.Sonradan formasyon almalari sacma
Yalnız doktorlukla iibf örneği fen edebıyatla egıtım örneğinden cok alakasız. Daha fazla çalısma dediğiniz ben eğitim fakültesindeyim 350 puanla girdim arkadasım tarih bölümüne fen edebıyatta 340la gırmıstı. Tabıkı 2 saatlık sınavdan aldıgın puandansa okulda 4 senede aldıgın eğitim daha onemlıdır. Netıcede aynı bölümü okuyorlar. Hatta fen edebıyatlar daha zorunu okuyor. Bunu fakulte ıle ılgısı yok. ben eğitim fakultesındeyım ama fen-edebıyatın eğitimini daha cok sevıyorum. Kaldı ki hocalar da aynı düşüncedeler. Bunu niye ayırt edıyorsunuz ki ? atanmanın fakulte ıle ne ılgısı var aynı bölüm okuyorlar neticede.