Öğretmen tokat atamaz....

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
Kızım ilköğretim 4. sınıfa gidiyor. Bugün sbs sınavı vardı okulda. 62 sorudan 15 tanesi yanlış diye öğretmeni kafasına vurmuş. Bu sadece benim kızıma atılan tokat değil,diğer 15 üstü yanlışı olanların geneline vurmuş. Ve daha öncesindede birkaç öğrenciye tokat atıyor ve diyormuşki : Hemen annenize babanıza yetiştirirsiniz. Eğer defterlerindeki yazılar çirkinse sayfayı yırttığını söylüyor. Bunu geçen sene toplantıdada dile getirdi sizler diyor hiçmi çocuklarınıza vurmuyorsunuz. Tabi toplantıda kimseden ses yok, ben konuşsam belki çocuğuma farklı davranıcak. Birde demişki seneye ben sizlerle beraber değilim farklı bir okula yada başka bir yeremi gidiyor bilmiyorum, sizden kurtuluyorum demiş.

Okulumuzun ismi ve yeri önemli değil müdür bile ilgisiz. Müdür bey, genel olarak diyorki, bana çocuklar için şikayete gelmeyin.
Ve öğretmenimizin yaptığı en büyük hata kendi sınıfını diğer sınıflarla kıyaslaması. Bence sınıfın yarısından çoğu sorularda hata yapıyorsa bu öğretmenin suçu.

Ama aidat ödemeye geldimi bizler en baş sırada yer alır ve öğretmenler gününde en iyi hediyeleri almak zorundayız...

Seneye 1. sınıfları okutacak o yüzden demişti herhalde. tabii ki böyle birşey yapamaz yapmaya hakkı yok meslek aşkı ile yanıp tutuşan atanmak için can atan öğretmenler var birde böyle kıymet bilmeyen abuk subuk insanlar yazık..

canım benım yazını okurken kendım yazdım sandım bu kadar olur bırebır aynı sorunları bızde yasadık ve yasıyoruz bız bır cozum bulamadık umarım sen bulursun.

Ve benim kızım derslerinde çok başarılı olmasada seviyesi iyi. Yaramaz biri desem oda değil. Diyelimki yaramaz buna hakkı yok. Bu nasıl bir kadın anlamıyorum. HİÇ SEVMİYORUM KENDİSİNİ ZATEN. İnsanın ilkokul öğretmeni kadar önemli biri yoktur hayatında.

Hanımlar ne yapın ne edin bilemiyorum bu durum hakkında ama sizden ricam çocuklarınızın yanında öğretmenini eleştirmeyin. İleride çok daha büyük sorunlarla karşılaşırız toplum olarak.

çok sabırlısınız ne diyim.benim çocuğuma böyle bi muamele yapsaydı gidip aynı hareketi ona yapardım ertesi gün devam ederse yine...psikopata bağlardım resmen gözüm dönerdi.böyle bişey yaşamadım bilmyorum ama yaşarsam eğer kendimi tutabileceğimi düşünemiyorum.ayyy ben bile korktum kendimden.çocuğumuz bizim için çok değerli öğretmende olsa haddini bilmeli.çok sinirlendim çoookk

Hanımlar ne yapın ne edin bilemiyorum bu durum hakkında ama sizden ricam çocuklarınızın yanında öğretmenini eleştirmeyin. İleride çok daha büyük sorunlarla karşılaşırız toplum olarak.

Bunun ilerisi yokki. Onlar herşeyin bilincinde bunu yapan kişi bir öğretmense ben veli olarak ne yapmalıyım, haklısın kızım öğretmen döverde severdemi demeliyim.

Yoksa milli eğitime şikayetmi etmeliyim yada öğretmenle konuşup ltf çocuklarımıza vurmayın mı demeliyiz ????

çalışan bir anneyim sabah 7.30 da çıkıp akşam 7.30 evdeyim. Aklım zaten onda kalıyor. Şimdi iki katı kalacak.

Eğitim şart diyorlar bumu eğitim.

toplantıdayken sesinizi cıkarmanız lazımdı hepinizin bak ozaman yapabilitormu velilerde sessiz kalınca at kosturuyor tabi sen kimsinde benim cocuguma vurabilirsin ya bide lafa bak siz hic vurmuyormusunuz bence ilce milli egitim mudurlugune sikayet ediniz mudurde ilgisizse onuda

Bizim öğretmende vuruyormuş ödevlerini yapmayana filan.
Anlamıyorum silah mı dayıyoruz öğretmen olun diye
Madem olasınız yok sınıf öğretmenlerinin atamasıda düşük değil ki
O kadar kpss ile uğraş oku sonra gel öğrencini döv.

Biz bir çözüm bulamadık müdürümüzün kendine hayrı bile yok o derece.

Birkaç veli birleşerek MEB'e şikayette bulumursanız, öğretmen hakkında soruşturma açılır.
Müdürüde bu sorunla ilgilenmediği için şikayet edin , hatta bunu müdürede bildirin.

Haftaya toplantı yapıcakmış zaten dört gözle bekliyorum o günü. Çok sinirliyim şu saatte yatakda olmam lazım erken kalkıyorum sinirden uykumda gelmiyor. Ki ben çocuklarıma kıyamayan bir anne olarak offfffffff

toplantıda keşke şikayetinizi dile getirseydiniz
siz söylemeyin o söylemesin kimseden ses çıkmayınca
o da istediği gibi at koşturuyor
en iyisi milli eğitime email.atın 2 dakikanızı alır
yada 147 ye telefon edin isminizi vermek zorunda değilsiniz
email atınca okul idaresi hemen ilgileniyo tecrübeyle sabit
neden çocuğunuza bunu yapmasına izin veriyorsunuz
müdahale edin bence

henüz anne adayıyım ama çocuğumun böyle bir duruma maruz kalmasını düşünmek bile beni çıldırtmaya yetti.O kim ki benim çocuğuma vuracak ben bile kıyamazken hem de sınav yüzünden,nasıl eğitimciymiş o bu şekilde yanaşarak okumaktan uzaklaştırır çocuklar bence milli eğitime şikayet edin il/ilçe hatta bakanlığa bile...O kadar çok atanmak isteyen mesleğini seven öğretmenler varken bunlar gibilerine yol vermek lazım...Gelsin doğu ve güneydoğuda aynı muameleyi uygulasın çocuklara cesareti varsa tabi...

Çocuk yapamıyor diye hoca kafasına vuruyor ha? Şaka mı yapıyorsunuz, gidin hemen şikayet dilekçenizi verin, seneye gidiyormuş işte daha ne? Arkasından ağlayacak değilsiniz. Çıldırdım yahu, çocuk soru çözemedi diye kadın kafasına vuruyor ha? Bir de pişkinlik yapıyor!

Rica ediyorum dişli olun biraz! Harekete geçin, toplantıyı beklemeyin.

Bu kişi sürekli diğer sınıflarla kıyaslıyor sınıfını. Her toplantıda sürekli şikayet ediyor. gülümserken bile dişlerini gösteriyor yalandan gülümsediği çok belli velileri ve öğrencilerini sevmiyor. Birkaç kez kızıma sordum öğretmeniniz en çok kimi seviyor diye öyle bakıyor bana. Yazında bir çocuğun kafasından aşağı su dökmüş. Bunu kızımdan yeni yeni duyuyorum

Böyle ögretmenleri duydukça inanın kınıyorum.

İlkokul 4'de bitiyor, seneye 1. sınıfı okutacak o nedenle çocuklara öyle demiştir.

Lütfen şikayet edn.
Neden sessizsiniz?

Bu nasıl bir ögretmen ya?
Çocukların özgüvenini yok etmeye, psikolojilerini bozmaya hakkı yok.

Ben olsam hem şikayet ederim, hem de çocugumu başka okula alırdım...

kusura bakmayın ama öğretmenden korkmayan çocukların lisede ne hale geldikleri ortada yapamadı diye vurması yanlış ama bazı konularda sert olmalılar mağlesef

Oldu canımmmm, siz evde hiç dövmüyormusun nasıl bir lafffffff. Ben çocuğumu yeri gelir döverim,yeri gelir severim ama başkası git öteye diyemez bu öğretmeni bile olsa.
Benim oğlumda 4. sınıfa gidiyor.öğretmenimizden memnun değilim bizimkide fazla rahat sınıfta öğretmenmi var kim var belli değil çocuklar çok şımarıyor,konuşuyorlar susturamıyor bile çocukları.
Benim arkadaşımda öğretmen onunla konuşuyoruzda ben sınıfıma girince çıt çıkaramaz çocuklar diyor bencede öğretmen dediğin öyle olmalı.
şiddete karşıyım ama öğretmen dediğin biraz sert olacak,kendini dinletecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…