Seneye 1. sınıfları okutacak o yüzden demişti herhalde. tabii ki böyle birşey yapamaz yapmaya hakkı yok meslek aşkı ile yanıp tutuşan atanmak için can atan öğretmenler var birde böyle kıymet bilmeyen abuk subuk insanlar yazık..
Hanımlar ne yapın ne edin bilemiyorum bu durum hakkında ama sizden ricam çocuklarınızın yanında öğretmenini eleştirmeyin. İleride çok daha büyük sorunlarla karşılaşırız toplum olarak.
çok sabırlısınız ne diyim.benim çocuğuma böyle bi muamele yapsaydı gidip aynı hareketi ona yapardım ertesi gün devam ederse yine...psikopata bağlardım resmen gözüm dönerdi.böyle bişey yaşamadım bilmyorum ama yaşarsam eğer kendimi tutabileceğimi düşünemiyorum.ayyy ben bile korktum kendimden.çocuğumuz bizim için çok değerli öğretmende olsa haddini bilmeli.çok sinirlendim çoookk
toplantıdayken sesinizi cıkarmanız lazımdı hepinizin bak ozaman yapabilitormu velilerde sessiz kalınca at kosturuyor tabi sen kimsinde benim cocuguma vurabilirsin ya bide lafa bak siz hic vurmuyormusunuz bence ilce milli egitim mudurlugune sikayet ediniz mudurde ilgisizse onuda
Çocuk yapamıyor diye hoca kafasına vuruyor ha?Şaka mı yapıyorsunuz, gidin hemen şikayet dilekçenizi verin, seneye gidiyormuş işte daha ne? Arkasından ağlayacak değilsiniz. Çıldırdım yahu, çocuk soru çözemedi diye kadın kafasına vuruyor ha? Bir de pişkinlik yapıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?