kusura bakmayın ama öğretmenden korkmayan çocukların lisede ne hale geldikleri ortada yapamadı diye vurması yanlış ama bazı konularda sert olmalılar mağlesef
Bu kişi sürekli diğer sınıflarla kıyaslıyor sınıfını. Her toplantıda sürekli şikayet ediyor. gülümserken bile dişlerini gösteriyor yalandan gülümsediği çok belli velileri ve öğrencilerini sevmiyor. Birkaç kez kızıma sordum öğretmeniniz en çok kimi seviyor diye öyle bakıyor bana. Yazında bir çocuğun kafasından aşağı su dökmüş. Bunu kızımdan yeni yeni duyuyorum
kusura bakmayın ama öğretmenden korkmayan çocukların lisede ne hale geldikleri ortada yapamadı diye vurması yanlış ama bazı konularda sert olmalılar mağlesef
Oldu canımmmm, siz evde hiç dövmüyormusun nasıl bir lafffffff. Ben çocuğumu yeri gelir döverim,yeri gelir severim ama başkası git öteye diyemez bu öğretmeni bile olsa.
Benim oğlumda 4. sınıfa gidiyor.öğretmenimizden memnun değilim bizimkide fazla rahat sınıfta öğretmenmi var kim var belli değil çocuklar çok şımarıyor,konuşuyorlar susturamıyor bile çocukları.
Benim arkadaşımda öğretmen onunla konuşuyoruzda ben sınıfıma girince çıt çıkaramaz çocuklar diyor bencede öğretmen dediğin öyle olmalı.
şiddete karşıyım ama öğretmen dediğin biraz sert olacak,kendini dinletecek.
herkes fikrini sölüyor bende söylüyorum dövsün demedim zaten hele suyu kafasına boşaltsın falan çok yanlış otoriter olmalı diyorum fikrimi sölemek cahilceyse sorun değil tartışmam kimseyle sadece fikrimi sölerim sizin gibi
şiddete karşıyım öncelikle onu belirteyimde
ama bağırsa bağırdı, dövse dövdü, rahat olsa çok rahat...
bi dozaj belirleyinde ona göre davranalım madem
asıl sen konuşmalarına dikkat et ben sana nasıl düzgün cevap veriyosam sende öle cevap ver kimin cahil olduğu ortada mağlesef kavga arıyosun ama kusura bakma ben fikrimi söledim sende söledin uğraşamam
şiddete karşıyım öncelikle onu belirteyimde
ama bağırsa bağırdı, dövse dövdü, rahat olsa çok rahat...
bi dozaj belirleyinde ona göre davranalım madem
bende bir öğretmenim... hem fiziksel hem de sözel şiddete karşıyım. dayak hiçbir sorunun çözümü değil.
öğretmen dediğin otorite kurabilmeli, ama bunu şiddetle yapmamalı. bu konularda hem fikiriz.
diğer taraftan şu yazdığınıza katılmıyorum, "eğer başarısı düşük öğrenci sayısı fazla ise bu öğretmenden kaynaklıdır" demişsiniz, çok yanlış bir genelleme.
mesela ben 4-a ve 4-b derslerine girdim bugün, ödev kontrol ederken 4-b sınıfında 2 kişi yapmıştı ödevini 19u kılını bile kıpırdatmamış. ama 4-a da durum tam tersi, 3kişi hariç 18 kişi yapmış ödevini. konu aynı ödev aynı ama öğrenci tipi -veli tipi vs farklı.
şunu da belirtmek istiyorum, bazen veliler de doyumsuz ve tatminsiz oluyor, ne istediklerini kestirmekte zorlandığım zamanlar çok. herkesin çocuğu kendine bitane tabiki ama evde ilgilenmeyip birkere bile durumunu takip etmeyen veliler çocuğa kızdığımız zaman karşımıza öyle bir dikiliveriyorlar ki aman Allahım koru bizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?