Öğretmen tokat atamaz....

kusura bakmayın ama öğretmenden korkmayan çocukların lisede ne hale geldikleri ortada yapamadı diye vurması yanlış ama bazı konularda sert olmalılar mağlesef

Ya arkadaşım lütfen saçmalayın!

Ögretmen öcü mü de ögrenciler korkacak?

Ayrıca Korku üzerine disiplin kurulamaz...

Son düzenleme:

kusura bakmayın ama öğretmenden korkmayan çocukların lisede ne hale geldikleri ortada yapamadı diye vurması yanlış ama bazı konularda sert olmalılar mağlesef

Öğretmen dediğiniz otoriter olacak, bu ayrı bir şey. Burada okuldan bahsediliyor nazi kampından değil. Ne demek çocuğun kfasına suyu boşaltmak, ya da sırf becerip de çözemedi diye vurmak? Bunlar çok aşağılayıcı şeyler, sırf fiziksel de değil, psikolojik şiddet de uyguluyor aynı zamanda. Konu sahibi arkadaşım bu hoca çocuğunuzun kişiliğine iyice zarar vermeden gerekni yapın, bizden geçti artık demeyin, lütfen.

Nasıl bir cahilce konuşma şekli bu. Sen bir tane doğur o zaman karşıma gel. Eğitim bu, çocuk okula öğretmenini severek gitmeli. Sizi kınıyorum kesinlikle..

siz de kusura bakmayın ama dayak yiyen çocukların da durumları malum,okuldan soğuyolar,özgüvenleri sarsılıyor hele ki ilkokulda.Bence okumayı sevmek için öğretmenini sevmek gerekiyor mıc mıc olmaya gerek yok ,otoriter olabilir o öğretmen ama asla aşağılayamaz öğrencileri,çocuklar üzerinde egolarını tatmin edemez...Gayet tatlı dille , güler yüzle de kendini dinletebilir

herkes fikrini sölüyor bende söylüyorum dövsün demedim zaten hele suyu kafasına boşaltsın falan çok yanlış otoriter olmalı diyorum fikrimi sölemek cahilceyse sorun değil tartışmam kimseyle sadece fikrimi sölerim sizin gibi

şiddete karşıyım öncelikle onu belirteyimde

ama bağırsa bağırdı, dövse dövdü, rahat olsa çok rahat...

bi dozaj belirleyinde ona göre davranalım madem

Öğretmenden korkmak ne demek arkadaşım. O bir eğitimci. Otoriterlik farklı birşey. Kelimelerinizi seçerek yazın o zaman. Bende otoriter bir anneyim ama çocuklarım benden korkmuyor.

asıl sen konuşmalarına dikkat et ben sana nasıl düzgün cevap veriyosam sende öle cevap ver kimin cahil olduğu ortada mağlesef kavga arıyosun ama kusura bakma ben fikrimi söledim sende söledin uğraşamam

Ne kadar cahilsiniz siz ya hayretler içerisinde kaldım doğrusu !

ben şimdiye kadar çoktan yanına gitmiştim ve " söyle hangi elinle vurdun benim çocuğuma" diyip onu bi güzel halletmiştim.Ardından gidip şikayetimi de nereye ediliyorsa oraya etmiştim..o benim 9 ay karnımda taşıdığım, o benim canımın bir parçası..Öğretmen dediğiniz kişi hangi akla hizmet benim çocuğuma vurabilir yaa..onun amacıbenim çocuğuma şiddetle bir şeyler öğretmekse, şiddetle, bende ona öyle bir şeyler öğretirim ki anlayacak kapasitesi,beyni kalır mı bilemem..

Sanırım öğretmensiniz.

Bu yazdıklarınızın dışında bir şey öğretmiyorlar mı eğitim fakültelerinde? Yoksa herkes istediği gibi anlayıp,uygulamasını da kafasına göre mi yapıyor?

Şikayet edin canım artık böyle şeylere MEB tavizi yok eskidendi onlar o öğretmenin vurduğu yerde gül biter deyişleri eskidendi hangi çağda yaşıyoruz. O yaşta ki çocuğa sert davranmak çocuğu okuldan derslerden bile soğutur !

asıl sen konuşmalarına dikkat et ben sana nasıl düzgün cevap veriyosam sende öle cevap ver kimin cahil olduğu ortada mağlesef kavga arıyosun ama kusura bakma ben fikrimi söledim sende söledin uğraşamam

Keşke cehalet eğitimle alakalı olsa idi..En ağırıda eğitimli cahiller.. Nokta

bende bir öğretmenim... hem fiziksel hem de sözel şiddete karşıyım. dayak hiçbir sorunun çözümü değil.

öğretmen dediğin otorite kurabilmeli, ama bunu şiddetle yapmamalı. bu konularda hem fikiriz.

diğer taraftan şu yazdığınıza katılmıyorum, "eğer başarısı düşük öğrenci sayısı fazla ise bu öğretmenden kaynaklıdır" demişsiniz, çok yanlış bir genelleme.

mesela ben 4-a ve 4-b derslerine girdim bugün, ödev kontrol ederken 4-b sınıfında 2 kişi yapmıştı ödevini 19u kılını bile kıpırdatmamış. ama 4-a da durum tam tersi, 3kişi hariç 18 kişi yapmış ödevini. konu aynı ödev aynı ama öğrenci tipi -veli tipi vs farklı.

şunu da belirtmek istiyorum, bazen veliler de doyumsuz ve tatminsiz oluyor, ne istediklerini kestirmekte zorlandığım zamanlar çok. herkesin çocuğu kendine bitane tabiki ama evde ilgilenmeyip birkere bile durumunu takip etmeyen veliler çocuğa kızdığımız zaman karşımıza öyle bir dikiliveriyorlar ki aman Allahım koru bizi...

Öğretmensiniz galiba,ben kendi durumum hakkında konuştum benim oğlum 4.sınıfa gidiyor takdir edersinizki erkek çocukları kızlardan daha yaramaz ve söz dinlemezler.benim çocuğum öğretmeninden hiç çekinmiyor,ama müdür beyden bu sene ingilizce görmeye başladılar ingilizce öğretmeninden çekiniyor.demek istediğim anlaşılmıştır umarım. hiç kusura bakmayın öğretmen varrrrrr,öğretmenn varrrrr

Çocuğa ödev yapmadığı zaman kızılır, gerekirse ceza verilir. Velisiyle görüşülür. Ama aşağılamadan, şiddet uygulamadan.

Haklı-haksız ayrımı öğretmen kadar veli için de geçerli tabii ki.

haberlerde görüyoruz öğretmen dayak yedi v.s ilkokulda çocuklara böyle davranan öğretmenler , o çocuklar liseye geldiklerinde zaten öğretmenlere önyargılı oldukları için herşeyi yapabiliyolar kiiii benim nacizane fikrim bu tarz öğretmenler hepsini hakediyor...yazık minicik çocuklar ya nasıl vurup aşağılayabilir bi insan onları ben o çocukların yerinde olsam okula gitmek istemem , eziyet olur okula gitmek benim için...Allahtan karşıma hep çok sevdiğim öğretmenler çıktı da okulumu seve seve üni.den mezun oldum

Benim çocuğumun kafasına vuracak tokat atacak defterini yırtacak ben o öğretmen olacak insanın
alnını karışlarım be alnını !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…