Ben hem sizin hem de öğretmenin haklı ve haksız yanlarınızın oldugunu düşünüyorum. Birincisi tüm arkadaslar nasıl vurur diye galeyana gelmis ama sebebini anlamadım. Adam zaten vurmamış. Ufacık cocuga vursa hepiniz haklısınız derdim ama vurmamış. Konu sahibi söylüyor zaten bunu.
Öğretmenin sizin çocuğunuz sorunlu demesi kesinlikle yanlış, bu konuda kesinlikle size hak veriyorum konu sahibi.
Ama cocugunuza vurmadıgı, bagırmadıgı halde oyle yapmış gibi gidip konusmanız olmamış bence. Cocugunuza onun tokat olmadıgıni uygun bir dille anlatabilirdiniz. Yani şöyle düşünün, siz bir komşunuzun cocugunu yanlış bir sey yaparken gördünüz, gittiniz yanına, yanagına iki pıt pıt yapıp uyardınız. Sonra bi baktınız ki annesi kapınıza gelmis, cocuguma böyle yapmışsınız, yapmayın diye. Siz de icten ice kızarsınız bi sey yapmadım ki diye.
Cok uzun oldu biliyorum, ama öğretmenlere bu kadar kin kusmanıza anlam veremedim. Şiddete kesinlikle karşıyim ama ortada siddet yok ki?
Ve buraya kadar okuduysanız, diger hanımlara da sormak istiyorum, öğrenciye kuralları anlattınız, uymadı. Belki dört bes kere uyardınız devam ediyor, siz bu davranışı nasıl ortadan kaldırırdınız? Cezaya hepiniz karşısınız madem, öneriniz ne?