- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 39
- Konu Sahibi BenAyKizim
Sonuç ne oldu konuştunuz mu merak ettik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortalığı falan yıkamazsınız öyle kolay değil o işler..dışardan öyle görünüyor olabilir..siz o dar pencereden bakmaya devam edin ..anca çocuğun sınıfını değiştirirler geçtiği sınıfın öğretmeni de hiç kaleye almaz o çocuğu ..dikkat edin de ortalığı yakarım derken elinizde bi çocukla ortada siz yanmayın..sadece bir uyarıydı ama ne söylemek istediğimi anlamayacağınızı da zaten yazarken de biliyordum...sizin gibi onlarcası geliyor her gün...
ben öğrenci halimle bir öğretmeni milli eğitim müdürlüğüne şikayet etmiştim daha liseyken.o kadar da kolay ki.boş değil bu laflarım benim.ben kale alcak öğretmeni de müdürü de bulurum siz hiç merak etmeyin.
Burda durumdan alinan anneye kizan ogretmenler cocuklara vuruyor mu cok merak ettim.
Anne su an zaten olayi tam bilmedigi icin abarti tepki vermekten korkuyor. Neye alindiniz anlamadim ki.
portalığı falan yıkamazsınız öyle kolay değil o işler..dışardan öyle görünüyor olabilir..siz o dar pencereden bakmaya devam edin ..anca çocuğun sınıfını değiştirirler geçtiği sınıfın öğretmeni de hiç kaleye almaz o çocuğu ..dikkat edin de ortalığı yakarım derken elinizde bi çocukla ortada siz yanmayın..sadece bir uyarıydı ama ne söylemek istediğimi anlamayacağınızı da zaten yazarken de biliyordum...sizin gibi onlarcası geliyor her gün...
Ben burada herhangi bir meslek hakkında herhangi bir eleştiri yapilabildigini görmedim. Öğretmenler ilgili geçen konuda da hemen bir savunma alınma valla ben de anlamıyorum.
Siz öğretmen eleştirmeye utanmiyor musunuz?
Ha gayret cocuk kafasına vurdurttugu için suçlu çıkacak. Az kaldı.