- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi BenAyKizim
bunlar istisna.velıelrın her hakkı var zaten canım her ıstedıklerını ıstedıklerı gıbı sıkayet edebılıyorlar bak sana sahıt oldugum bır olayı anlatıyım korıdorda 2 çocuk kavga ettıler yumruk attılar bırbırlerıne bırının kaşı patladı hemen ordakı arkadasım olayamudahale ettı hastaneye gıdıldı velıler de geldı hemen yumruk yıyen çocugun babası çocugumu öğretmen dövdu dedı nıye bılıon mu öyle olunca hemen velıler bastacımız ya ne derlerse hemen yapılır öğretmenler hizmet kulları ya soz hakları yoktur velıler o durumda para koparma peşindeydıler boyle bırsuru ınsan var hergun de gelıyolar okula kadın cocugun basına odunla vurmus cocugun kafada 5 dıkıs var gelmiş öğretmene bagırıyo psikolojısını bozdun dıye velıler böyle csevgılı arkadasım dısardan konusmak çok kolay mantık yuruttugunu sanmak tabı çok kolay ama reelde öyle olmuyor da gercı ben nıye anlttım bunları anlamanızın benım için pek de bı anlamı yok![]()
Gazetede bir haber okudum. Benim babam da subay olduğu için dikkatimi çekmişti. Bilmem nerenin Kuvvet Komutanının kızı bilmem hangi okuldaymış. Öğretmen de kızın durumundan şüphelenmiş ve yazılı esnasında üstünü aramış. Babası resmi kıyafetiyle aynı gün okulda. Kızı da öğretmeni de çağırmış müdür.
Babası kızına diyor ki: ya sen diyemedin mi ben kuvvet komutanının kızıyım benim üstümü arayamazsın diye.
Allah’ım dedim. Nasıl bir durum bu? Onun babasının rütbesi nasıl geçer okulda. Biz 1 gün kullanmadık.
Sonra öğretmene diyor: seni sürdüreceğim bu okuldan falan..
Ve öğretmen sessizliğini korumuş..
Kopya durumları nasıl çözülüyor şu an okullarda ama şu adamın yaptığı alçaklığa bak sen.
Sen kimsin ki rütbenle adam korkutuyorsun? Bu modelden bahsetmiyorum.
senin dediğin veli gurubu da her zaman olan insanlar hayatımızda. sana öyle der, belki gelir buraya ya neden benim malzememi bugün üretime almıyorsunuz diye olay çıkarır. gider hastaneye doktora girişir gibi..
Ama herkesin bir çözüm yöntemi vardır.