- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Kupakizi555
Kimse kimsenin elini ayağını bağlamadı okuyup olsaydılar o kadar kolaysa öğretmen olmakHiçbir şey olamasa öğretmen olur da dediler onu da unutmayın.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse kimsenin elini ayağını bağlamadı okuyup olsaydılar o kadar kolaysa öğretmen olmakHiçbir şey olamasa öğretmen olur da dediler onu da unutmayın.![]()
Aynen SAYGI🖒o benim yorumlamam bu da sizin ben size siz de bana saygı duyunnn
Bizim buralarda kraldan cok kralcilik vardir.Bu baslikta okuduklarimla bir daha anladim ki Turkler kadar mevki meraklisi bir topluluk daha yok. Basligi ilk okudugum anda konunun hiyerarsiye gelecegini biliyordum. Ve tekrar neden asla bir Turk'un emri altinda calismak istemedigimi anladim. Calistim cunku, 3 ay dayanabildim. Allah bir daha gostermesin zaten yeminim var:) Yurtdisinda yasiyorum. Burda mevkin onemli olmaz. Cok prestijli bir sirkette staj gordum. Mudurum bana cay kahve getirirdi. Zaten burda bizim caycimiz kahvecimiz yoktur. Kahvemizi cayimizi kendimiz aliriz. Bir mudur gidip bir stajere, bir temizlik iscisine de kahve getirebilir. Burda insanlar gocunmazlar bundan. Oturur sohbette ederiz, o insanlari sirketimizin bir parcasi olarak goruruz. Sokakta gorsek selamlasiriz hal hatir sorariz. Insanlari asagilamak ne kadar kolay bazilarina. Okurken şok oldum ama olmamam gerekirdi:)
Bu ise girebilmek için bile millet kuyrukta bekliyor siz heralde Türkiye şartlarının farkında degilsinizNeden ne mezunusunuz dendiğinde üniversite diyip geçiyorsunuz? Bir fakülteniz yok mu? Neden geçiştiriyorsunuz?
22 yaşında yeni mezun bir insansanız da neden hemen size getirisi her anlamda düşük işe girdiniz? Önce kendi branşınıza bakabilirsiniz.
“Çok üst düzey şirket” (o nasıl oluyorsa) müdürü ve market işçisi evliliğine inanmam kusura bakmayın.çünkü “ego” denen şey Türklere özgü değil. Konuya duyar kasarak yaklaştığınızın farkındayım, bunu pekiştirmek için de uç örnekler veriyorsunuz bence ama bu bayağı gerçekdışı olmuş mantığa aykırı.
Lafı çevirip demagoji yapmayın. On kişi sordu cevap alamadı. Hangi fakülteden mezunsunuz?Bu ise girebilmek için bile millet kuyrukta bekliyor siz heralde Türkiye şartlarının farkında degilsiniz
burda ne arkadaşlar edindim dostluk kurdum bakmadım eğitimine gelirine amaa konu sahibinin uslubunu olaya bakış açıcını baştan okudunuz mu acaba?denkliğin olmadığına yazdıklarından karar verdim fikrimde de sabitimmmm.daha ayrıntılı yazardım da banlanmak istemiyorummmm.Bizim buralarda kraldan cok kralcilik vardir.
Beyazlarin siyahlara yaptigini biz kendi aramizda yapiyoruz. Yani yapiyorlar
Benim umrumda olmaz bu tarz seyler. Yapandan da sogurum cok sevsemde
Sanane ?Lafı çevirip demagoji yapmayın. On kişi sordu cevap alamadı. Hangi fakülteden mezunsunuz?
Şu üslup ve tarzla asla üniversite bitirdiğinize inanmıyorum.Sanane ?
Konusu okudugu bölümle ilgili degil.Neden ne mezunusunuz dendiğinde üniversite diyip geçiyorsunuz? Bir fakülteniz yok mu? Neden geçiştiriyorsunuz?
22 yaşında yeni mezun bir insansanız da neden hemen size getirisi her anlamda düşük işe girdiniz? Önce kendi branşınıza bakabilirsiniz.
Lafı çevirip demagoji yapmayın. On kişi sordu cevap alamadı. Hangi fakülteden mezunsunuz?
Seni inandırmak zorunda değilim ki benŞu üslup ve tarzla asla üniversite bitirdiğinize inanmıyorum.
Üniversite eğitimi insana üslup da verir, vizyon da verir o da sizde yok.
Herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda değil.Konusu okudugu bölümle ilgili degil.
Fakültesinin konuyla ilgisi yok.
İşinin getirisinin konuyla ilgisi ne?
Her anlamda düşük bir ise girerken bizden mi izn alacak ?
Kendi bransindan bakmak zorunda mi?
Is ararken yanindamiydniz?
Kadinin isini begenmiyorsunuz yeni ve ona uygun is bulur musunuz? Yoksa sadece isini mi yargilarsniz?
Bu arada bir insanin isini isinin seviyesini elestirmek kime kalmış?
-Bu forumdaki kimseye degil konusuyla ilgisi yok suan yaptiginiz bu seye anlam veremiyorum.
Hepsini okumadim ama denklik olayi bana gercekten cok yanlis geliyor.burda ne arkadaşlar edindim dostluk kurdum bakmadım eğitimine gelirine amaa konu sahibinin uslubunu olaya bakış açıcını baştan okudunuz mu acaba?denkliğin olmadığına yazdıklarından karar verdim fikrimde de sabitimmmm.daha ayrıntılı yazardım da banlanmak istemiyorummmm.
Ya aldıysam sanane almadiysamda sanane seni ne bağlıyor konu sarmadiysa çıkıp gidebilirsinHerkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda değil.
Ben eğitime önem veriyorum, siz vermeyebilirsiniz.
Konu sahibinin üslubu belli. Tarzı belli. Bu seviyede ben üniversite eğitimi aldığına inanmıyorum.
Benim görüşüm de sizi ilgilendirmiyor.
Kımse ılla olmaz demıyor ki konu sahibinin yorumları saçma yanı bızde en basıtı yurtta kaldığım donem guvenlıkteki abılerle oturur çay ıcerdık ablalarla muhabbet ederdık. Bunu burda çoğu ınsan yapıyor. Herkes yapıyor yanı sorun bu değil. Sız mısal çalıştığınız bır yerde bırısı sızden çay ıstedı dıye size aşık hoşlanıyor ımajı çizmezsınız komık olur. Öğretmen çay istemiş yani işi bu kimden isteyecek kiDiğer bir konu tabı kı evlenenler var. Ama istisnalar kaideyi bozmaz. Çünkü eğitim , kültür, aıle yapısı vs evlilikte önemlidir. Kafa yapısı uymaz. Hee kendını geliştirmiştir bu ayrı bir şey ama uymaz hayata bakış açıları bıle farklıdır. Yurt dışında çoğu kişi eğitime önem verir kendını geliştirmeyede keza ama burda eğitimlileri bıle hor gören ınsanlar var. Bır şey bılmezler ama hep en ıyısını bılen kesımde budur. Konu sahıbının yorumlarını dıkkatli okursanız kendını nasıl geliştirmiş olduğunu görürsünüz.