- 9 Aralık 2009
- 17.197
- 54.881
- 1.123
- Konu Sahibi Kupakizi555
Aslında yasak. Inisiyatif alınıyor demek ki.Bizde de var çay . Herkes kendi bardağından içiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında yasak. Inisiyatif alınıyor demek ki.Bizde de var çay . Herkes kendi bardağından içiyor.
Ah şu öğretmenler yok mu şu öğretmenler forumdaki konularda bu ara herkes öğretmenlere aşık ben de itiraf ediyorum Fizik hocama aşıktım yahu![]()
Oda bana bakmaya başladıBakın gitsin güzele bakmak sevapyalnız karşıdakinde de ego tavan yaptırabilir.
Güzele değil güzel bakmak olucak ama yinede sen bilirsinBakın gitsin güzele bakmak sevapyalnız karşıdakinde de ego tavan yaptırabilir.
Neden alt statüde biri ile üst statütte biri evlenemez mi?İki defa konu açmışsınız, adam sizin mesleğinizi alt statüde gördüğü için muhattap olmuyormuş, siz göreviniz gereği size çay sordu , bir iki defa siz sürekli baktığınız için bakışınızı yakaladınız diye boş hayal kuruyorsunuz, bence biraz kendinize gelin, sizi böyle alt statüde gören sığ adam sizi koluna takıp bir ilişki yaşar mı?
Siz neden rahatsız oldunuz bu durumdan pekiGüzele değil güzel bakmak olucak ama yinede sen bilirsinkonu sahibi yiyecek gibi hatta sapık gibi baktığı için sıkıntı büyük
![]()
Geçmişi okumaya yeni başladım yiyecek gibi mi bakıyormuşGüzele değil güzel bakmak olucak ama yinede sen bilirsinkonu sahibi yiyecek gibi hatta sapık gibi baktığı için sıkıntı büyük
![]()
Neden alt statüde biri ile üst statütte biri evlenemez mi?
Meslektaşıma üzüldüm deSiz neden rahatsız oldunuz bu durumdan peki
Öğretmen olduğumu belli etmeye calisiyorumdurMeslektaşıma üzüldüm de![]()
Bazı insanlar çok acimasizYani konuya neredeyse “koskoca öğretmen bir temizlikçi parçasına mı kaldı” diye yorum gelecek ya,bu konu için söylemiyorum bunu ama neden bir öğretmen ya da başka bir meslek grubunda çalışan kişi kendinden alt konumda çalışan birine bakmasın,ilişki kurmasın ya da evlenmesin ki?Bizim üniversitede bir araştırma görevlisi hocamız kantinci ablayla evlendi.Çokta mutlular bence...Gerçekten çok üzülüyorum böyle şeyleri görünce...
Ben öyle düşünmüyorum konu sahibi de hoşlanıyorsa belli etsin ne var bunda adam art niyetli değilse beğenirse neden olmasınpek mantıklı olmuyor öyle kararlar.
Bır şey derdım de neyse demeyeceğimÖğretmen olduğumu belli etmeye calisiyorumdur
Aklıma kendi ilkokul öğretmenim geliyor büsbütün sinir oluyorum.Sözde bir “öğretmen” ama kendisi kadar ayrımcı bir insan daha görmedim.Sınıfın oturma düzenini pencere kenarı annesi babası doktor-öğretmen-mühendis-dişçi-mimar vs. olanların,orta sıra onların devamı ya da anne babası memur-kendi dükkanı olanlar,duvar kenarı (ben dahil) anne babası apartman görevlisi,temizlikçi,bakıcı,ev yardımcısı vs. diye yapardı.Toplu fotoğraf çekimlerinde bile aynı ayrım vardı.Abim pilot olunca benide orta sıraya oturtmak istemişti ama ben oturmamıştım.Güya bir öğretmen işte..Okumuş etmiş atanmış..Aynı küçümseme.Bazı insanlar çok acimasiz
Ben öyle düşünmüyorum konu sahibi de hoşlanıyorsa belli etsin ne var bunda adam art niyetli değilse beğenirse neden olmasın
Evet doğru hak veriyorumistisnalar olabilir ancak genelde bu gibi farklar zaman içinde çok rahatsız ediyor. tensel çekim, dış görünüşü beğenme vs ok ama yeterli değil bana göre.
ben böyle evlenip mutlu olan göremedim, duyamadım. varsa da azdır. herkes kendi kafasına, işine gücüne dengini ister içgüdüsel olarak.