- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Kupakizi555
Sızın dedıklerınıze kesınlıkle katılıyorum. Ancak evlilik çok farklı basıt bır örnek olucak ama olsun. Üniversite yıllarında ki erkek arkadaşım lise mezunuydu ancak bır yerde oturduğumuzda gerçekten konuşucak konu bulamıyorsun. Sonra ki ilişkilerimde daha çok bunu farkettım zıra aynı kültür siyaset bakış açısı zevkler vs aklınıza ne geliyorsa konuşabılıyorsun. Kafa yapınız uyuyor. Illa eğitimlede olacak dıye bır sey yok. Kültür ve yetişme tarzı bıle bu konularda çok önemlidir. Ben hayatımı geçirceğim ınsanın benle aynı kafa yapısında olmasını beklerim. Hanı öğretmen öğretmenle ya da memurla evlenır dıyenler var ya adamlar bence olması gerekenı yapıyor. Ikı tarafta çalışan kendılerı gıbı maaşlara sahıp ınsanlarla evlenıp daha rahat geçiniyor bunlar bıle normal geliyorHayır, baska pencereden bakiyoruz tamamen çünkü anlasamayacgimiz net. Ben dostlariminda egitim ve maddi duzeyinin benimle ayniliığına onem vermem.
Ask iliskini kurduğum beyinde onemsemem.
Ayni dil ,ortak zevkler benkm icin kafi.
Kapicimin karısının sohbetini seviyorsam evime kahve icmeye cagirabilirim misal.
Yemege, konsere , avm ye gidecegim insan samimi arkadasim olmali kafamiz uyuyorsa o da olabilir. Neden olmasin diye bakanlardanim ben. Sizin anlatamamanizla alakali bir durum degil yani. Teşekkürler