- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
o da oğlumla dışarda veya bir kenarda konuşssaydı. kendisine gelince hangi muameleyi istiyorsa başkalarına da aynı hassasiyeti göstersin. bilerek dışarda konuşmadımKonunun basinda size hak vermistim. Ama hocanin disarda konusalim demesine tepkinizden sonra hakliyken haksiz olmussunuz. Olmamis.
çocuklara bağırıyor, sert hareketleri var, elini ayağını parmağını sıkıyor, bi acayip şeyleri var.onları çekerimEvet yaptığı hoş değil ama abartmissiniz.
Video kaydında ne cekebilirsiniz ki ?
Aloo arkadaşım demesini mi ?
Demek ki adamın ağzı böyle. Değişmez maalesef.
Başka kursa yazdırın.
katılıyorum buna...ben de ona hep sorunlarını kendin çöz derim.fakat hocanın ordaki halini ve alaycı tavrını anlayamadı oğlum.o yüzden ben çok sinirlendim ve müdahale ettim.Öğretmene kızmakta haklısınızdır belki de oğlunuz muhtemelen çok utanmıştır. Ben o yaşlarda annem beni koruduğunda ben büyüdüm artık diye cidden sinirleniyordum isyan noktasına geliyordum. Çocuğunuzun üstünde baskı kurarsınız. Ben ortaokulda bundan biraz pısırık kaldım açıkçası ondan söylüyorum. Annem baskındı hep korurdu beni sağolsun ama sayesinde ben pıştım kaldım kendi koruyamaz olmuştum. Sonra lisede anneme artık karışma haksızlığa da uğrasam ben çözerim dedim de öyle lisede düzgün arkadaşlıklar kurabildim. Bu kadar korumacı olursanız çocuğunuz kendini koruyamaz ve kendini ifade edemez bence
çocuklara bağırıyor, sert hareketleri var, elini ayağını parmağını sıkıyor, bi acayip şeyleri var.onları çekerim
...yani valla özellikle bu şekilde yaptım.kendisi çocuklara napıyorsa aynısını görsün.seyirci tribününden tepki beklemiyordu. şaşırdı....bi daha da yapacağını sanmamiyi yapmışsın, küçücük çocukların gururunu ve özgüvenini kıran davranışlar aslında bunlar.
otursun düşünsün, kendine çeki düzen versin.
aldım zaten derhalÖyleyse çekin. Ama bence uğraşmaya değmez başka kursa yazdirin. Bundan iyisini bulma zor olmasa gerek
birine bir şey öğretmek zor, öğretmendir bazen sert de olabilir, her şey sevgiyle olmayabilir...ama bi görseniz halini tavrını, haftalardır giderek artan şekilde...dışardan müdahale olmadan kendini düzeltecek gibi değildi yani...Bence iyi yapmışsın.. ben de olsam aynısını yapardım sanırım.. o yüzden tü-ka-ka diyemicem..
aldım zaten derhal
geçen haftadan zaten 6 yaşında bir çocuğa yaptıkları nedeniyle dolmuştum zaten. vallahi çocuk öyle korkuyor ki, zaten ufacık tefecik....benimkinde patladım işte.ya aslında sen tepki vermesen o tepki vermese böyle böyle çoğalır bu tarz hocamsı bünyeler..yüz bulur.hiçbişey demeden başka kursa yazdırsan adamkalanlara karşı iyice güçlenecek.bir nevi yılanın başı küçükken ezilmiş :)
böyle sert tepki görümesi çok iyi olmuş.
evet sanki benim oğlum onun malı.....Aynısını yapardım benim dersimden çocuk alamazsınız lafından sonra hele cadılık ve cirkefliğim yaka silktirirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?